A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orosz Gergely

 
Beosztása: a Fehérvári Fekete Fellegek hárítója
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: január 20.)
Testalkat: 192 centi magas, sportos.
Vonások: Jó kiállású és huncut mosollyal rendelkezik. Erős állkapocs csontja van.
Szem: Hatalmas, kerek, barna szemek.
Haj: Egészen rövid, néha hagyja picit megnőni.
Általános öltözet
Szereti a laza és kényelmes ruhákat. Főleg a farmer és póló nála a nyerő, de ha az eset úgy kívánja képes felvenni inget is. Nem a kedvence a zakó meg az ilyen "ki kell nyalni magunkat" viselet, persze ezt is igyekszik mindig kényelmesre alakítani. Ami pedig a makkos cipőt illeti? Nem, neki nincs olyanja. Főleg sportcipőt hord, abból is inkább azt, ami márkás és jól néz ki.

Mivel sokat sportol, így elengedhetetlen számára a trikó és hosszú melegítőnadrág az "otthoni" viselete végett. Amikor hideg van, akkor persze még egy pulóverrel is megtoldja, de lényegében ha teheti, csak így mászkál mindenfelé. Lábán javarészt strandpapucs van, ez az a lábujjas fajta, nem pedig a régimódi papucs. Ez is főleg az otthoni megjelenése.
Első benyomás, kisugárzás
"Kedves, kölyökképű ficsúr! "Talán így fogalmazná meg szeretett húga azt, hogy Geri milyen is.
Elsőre elég nagyképűnek tűnhet, de ez annak köszönhető, hogy gimiben mindig is a menő srácok közé tartozott. Meg léglabdázott, sportolt és bomlottak utána a lányok. Most is seper alatt eltudja csavarni az ember fejét. Persze emellett van neki más is, hamar türelmetlenné válik és gyorsan átfordulhat nála agresszivitásba, ami ahhoz vezetett, hogy már egyszer volt dühkezelési terápián... nyilván erről senki sem tud.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Fehérvári Fekete Fellegek (3)

Leírás

Geri '96. januárjában született Dunaújvárosban. Egy máguscsalád első gyermekeként, két évvel később pedig a húga is megérkezett a családba, Lili.
Anyuka mindig otthon volt velük, bár születésük előtt ápolónőként tevékenykedett, de igazából erre se volt szükség. Szerencsére az anyagi hátterük megengedhette, hogy csak id. Orosz Gergely dolgozzon. Így kedvese Erika otthon tudott lenni a csemetékkel és megtanítani nekik a legfontosabbakat a járástól kezdve a beszéden át az írásig és olvasásig. Sosem jártak talan iskolába a család számára az első és legfontosabb a vérvonal volt, így semmiképp sem keveredtek a talanok világába. Apuka nem igazán rajong azokért, akik mágia nélkül élik életüket, így mindent megtett, hogy még csak minimális kapcsolatba se kelljen kerülni velük.
Mikor Geri megkezdte az iskolát nem volt kétséges, hogy a Karpena ösvényére kerüljön. A szülei mind a ketten innen jöttek, gyerekkori szerelmük később házassággá fejlődött fel és végül Geri is követheti az ő útjukat. ~Vajon meg fogja találni majd élete szerelmét?~

Kiskora óta léglabdázik, így az se volt kérdéses, hogy az iskolai csapatba, ha csak a másod molyhokhoz, de bekerüljön. Gyorsasága ösztönözte az edzőt is, hogy jobb posztra helyezze, így először csak terelőként, végül egy-egy edzőmérkőzésen hárítóként is bemutatkozhatott. (Gyors mozgás – 3) Az pedig igazán sokban segítette, hogy mindig ereje teljében van. Sose fárad el, és mindig bírja még szuflával. Legyen az fizikai fáradás, ő még mindig talpon áll, és erősebb mindenkinél! (Herkules) Mondjuk szerencséje is van, mert sokmindenben elég gyatra, viszont van, amiben igazán kiváló. Jobb, eredményesebb és erősebb, gyorsabb. (Kiváló tulajdonságok) Talán egyik legnagyobb hibája, hogy felettébb nem tud megmaradni egyhelyben. Mindig izeg-mozog és muszáj azonnal megcsinálni amit kiszabtak rá, kivéve, ha az büntető munka, de azt igen ritkán szokott kapni. (Türelmetlen) Ami többször is vezetett ahhoz, hogy ellenszenvesen lépjen fel valaki ellen. (Agresszió – 2) Amellett pedig, senki más pálcájával nem tud varázsolni. (Fafüggó, griffkarom + nyár) De legalább jó a sportokban, ezt mindig tartsuk szem előtt. A művészetekben pedig egészen el tud veszni. Egyáltalán nem ért hozzájuk, legyen az kreatív írás, képzőművészet, de még a könyvtárhasználathoz sem… A háztartásról már ne is beszéljünk, az a nők feladata. Bár senkit se tudna kirabolni, még ha rákészülne, akkor sem. (Jövő hiánya I – 3) Viszont mellette álljon, hogy van egy személy, akiért mindent képes lenne sutba dobni, akár meg is halna érte. Ő a legjobb barátja, Selmáczi Adrián, akivel évek óta együtt rúgják a port, és ki meri jelenteni, hogy a másiknál is hasonló az elhatározás felé. (Elkötelezett – 2) Tudni kell róla, hogy alvilági nagy cimborája Adriánnak, akivel gyakorta tartanak rendbontó estéket. Ilyenkor mindent megtesznek azért, hogy a diákmentorok dolgozhassanak. Az ő barátságuk sokára nyúlik vissza, egészen... egészen a tökmag világba, mikor még csak a homokozó és a kis lapát volt a segédeszközük egy-egy csínytevéshez. Mostanra elválaszthatatlan barátokká váltak, de a sors fintora, amit nem lehet belekalkulálni az életbe más ösvényre vitte őket. Ettől még nem lett más a barátságuk, együtt lógnak a léglabdapályán és azon kívül is.

Nem kell félteni, nagyon feltalálja magát az életben. Társaságban sem az a fajta, aki csak ül és hallgat, mindig van történet, amit el tud mesélni. Humorérzéke hasonlóan megnyerő, mint ő maga, a lányok kajálni szokták a beszólásait. Talán kamaszkori ártalom, hogy sokszor visszaszól másoknak... főleg idősebbek számára, aztán ha jól elverik büszkélkedik a monoklival, hogy "verekedésben szerezte". Persze azt nem teszi hozzá, hogy milyen úton módon, és mi lett a végkifejlet. Viszont a helyes pofija miatt ez elnézhető számára.

Szeret sokat enni, véleménye szerint anyukája készíti a világ legjobb ételeit, és bár nem látszik meg rajta, hogy úgy zabál, mint, akinek az élete múlna rajta. Naponta legalább a három fő étkezést betartja, és van előétel, főétel meg desszert is. Persze a lehetséges időkben még nassol és falatozik, de nem szabad egyedül hagyni őt otthon, mert ha fel van töltve a hűtő, akkor az elég hamar ki fog ürülni.

Lili húgával egyébként jó kapcsolata van. Mindig egzecíroztatják egymást, ugratják és néha verekednek is. Persze odafigyel arra, hogy ne üssön erőset, de azért egy-két nyakleves már becsúszott, ami csípősre sikeredett. Szerencsére vérre menő dolgok sose történtek meg. Kivéve azt az alkalmat, mikor Lili a piszkavassal megégette Gerit, mikor hat éves volt, a fiú pedig hét. Maradandó élmény számára. Ma már viccesen meséli a történéseket, és mutogatja bal oldalán az égési nyomot. Nem engedte, hogy begyógyítsák neki.

2014 óta a Fehérvári Fekete Fellegek hárítója. Amire természetesen szuper-büszke!

Karakterkép: Julian Morris


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.28. 17:45:28


Ez a karakter rendelkezik egy Pászma nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése