A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orosz Liza

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: március 18.)
Testalkat: Sok diáktársával ellentétben dolgozott alakján és ez előnyére is vált. Vékony derék, formás végtagok.
Vonások: Csinos, kissé hosszúkás arc, ám smink nélkül könnyen feledhető.
Szem: Szürkéskék, elsőre semmitmondó tekintet.
Haj: Természetes szőke, áll alá érő tincseit mindig gondosan beállítja, sosem látni ápolatlanul.
Általános öltözet
Sápatag bőrét csak jobban fakítják világos ruhái. Kedvenc színe kétségkívül a fehér, s ékszerből is csak ezüstöt vagy más, szürke árnyalatút hajlandó felvenni. Élénk darabjai nincsenek: ha nagyon szükségét érzi, pasztellből válogat. Sem a szoknyákat, sem a nadrágokat nem preferálja; ad a külsejére, de mivel mindig változik az ízlése, nem kötelezi el magát egyik mellett sem.
Első benyomás, kisugárzás
Van valami különös légiesség körülötte, de nem olyan könnyed, akár egy aeromágusé. Martionos társai egy csendes, szótlan lányként emlékezhetnek rá, aki sosem kezdeményezett másokkal beszélgetést. Arcberendezése és a szavak hiánya miatt gyakran nézik vagy visszahúzódónak vagy ridegnek és arrogánsnak, ám aurája általában egyszerűen nyugodtnak mutatja.

Leírás

Tudnivalók Adatok Karakterlap

Szótlan lány a legelső padban.
Érdekli minden újdonság és órákra sem azért járt, hogy a hátsó sorokban aludjon. Legyen bármilyen tehetségtelen is valamiben, kíváncsian hallgatja és próbálja megjegyezni, amit csak mondanak neki. Jelentkezni azonban sosem lehetett látni vagy ha mégis felszólította egy tanár, azonnal előkapta telefonját. Fehér készüléke mindig keze ügyében volt, ugyanis némasága miatt csak ezen keresztül volt képes beszélni a külvilággal. Azóta új módszert talált.

Nézd, ne hallgasd.
Az iskola "Orosz Lizája" híres mozgáskultúrájáról, főleg diáktársai körében. Tanulás mellett 2014 óta alkalmanként játszik mágusszínházakban is, igaz, háttérszerepei miatt ilyen körökben csak nagyon keveseknek lehet ismerős a neve. Valahányszor csak színpadra lép, nem csak tánca, hanem a mellette használt manadinamikájával próbál felejthetetlen élményt nyújtani - és ő bizony minden előadásba beleteszi a lelkét. Hogy emellett hogy lehet nem észrevenni órákon? Egyszerű: nem vágyik a figyelemre. Hacsak nem szemtől-szemben beszélget vele az ember, nem tűnik fel, hogy ő is ott van, holott a neve biztosan ismerősen cseng.

Közös dallamok.
Hátrányossága ellenére is akadnak barátai, akikben egyvalami megegyezik. Egy zeneszerző, egy együttes, egy zenés film, esetleg egy anime; akármelyik is legyen, ugyanazt szeretik. Ők pontosan tudják, hogy a köszönésekre sokszor nem is válaszoló lány nem udvariatlanságból sétál el az emberek mellett, hanem mert a Concerto által megszólaltatott zenék egyike táncol a füleiben. Régóta dédelgetett álma, hogy megtanul egy hangszeren játszani, de erre szülei hajtása miatt eddig még nem jutott ereje.


Aktuális állapot:
Fehér pulóver, nadrág, tornacipő. Egyedüli színt a jobb kezén lévő arany-fehérarany gyűrűje adja, ami még jobban fakítja amúgy is fehér bőrét.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.23. 00:17:03

Üzenet küldése