A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Oroszhy Asztrid

 
Beosztása: tanuló
Nem:
Életkor: 12 (születésnap: július 30.)
Testalkat: A 155 centiméterével és az átlag kerek 50 kilójával maga a megtestesült átlagosság.
Vonások: Olyan arc, ami eltűnik a tömegben, de ha közelről figyeled meg, talán észreveszed, amit látni enged. Bár az nem sok. Nyugodtságot és határozottságot sugároz ez a kissé pókerarc, mintha nem lehetne neki meglepetést okozni; mintha mindent meg tudna oldani.
Szem: Egyszerű halványzöld, értelmes, elszánt, és valahogy mintha nem rád nézne vele, hanem valahová, ahova el szeretne jutni.
Haj: Őszi falevélbarna; általában súrolja a vállát, néha, ha elfelejti megragadni az ollót, hogy megnyirbálja, kicsit tovább nő. De sosem túl sokáig, a hosszú hajat nem bírja elviselni. "Túl sok vele a macera."
Általános öltözet
Az ősz halvány színei, a barna és a szürke árnyalatai találhatók meg a ruhatárában. Sosem érdekelte igazán az öltözködése. Vásárláskor mindig egyszerű ruhákat választ: minta nélküli pólók, egyszínű, combközépig érő szoknyák, kötött pulóverek, kardigánok, esetleg kertésznadrágok.
Első benyomás, kisugárzás
Könyv nélkül nem gyakran látod a kezében, ha mégis, akkor is elég valószínű, hogy gondolatban éppen az egyikben jár. Arcát nem gyakran látni, maximum a homlokát, ami egy poros kötet mögül kandikál ki. Ha megzavarod, nem átall szó nélkül odébb állni, és ezzel a viselkedéssel igencsak kiérdemelheti az "undok" és "barátságtalan" jelzőket, pedig valójában nem az. Ha közel akarsz kerülni hozzá, jó, ha járatos vagy a következő témákban: klasszikus balett, zongora- és csellóművészet, irodalom, különböző macskafajták. De ha karamellel töltött csokoládéval kínálod, az se rossz ötlet.

Leírás

Egyetlen leánygyermekként született Oroszhy Eugénia gyermekeként; édesapja, miután tudomására jutott felesége mágusvére - s így az is, hogy újszülött csecsemőjükben is ilyesmi csörgedezik -, édesanyja szavaival élve: "lelécelt". Azóta is ismeretlen tartózkodási helye, de a lány ezt nem igazán bánja. ("Sok idióta van a világban, én legalább már megszabadultam egytől.")
Édesanyja a csalódás után úgy döntött, elég egy gyermeket felnevelni, s ugyanígy elég a férfiakból is, legyen az mágus vagy talan. Egyedül nevelte hát lányát, körülvéve szeretettel és olyan számára fontos dolgokkal, mint az irodalom, a művészet - hiszen egyértelmű, hogy ezek miatt van értelme az életnek.
Asztrid már a Mirarx-ban sem szerzett túl sok barátot, hisz' ott is elterjedt róla, hogy "egy beképzelt, undok kis sznob" - bár nem sok olyan kifejezés van, ami kevésbé illene rá. A könyvek szeretetének köszönhetően nem csak a kreativitása fejlődött, de az empátiája is: így lehet, hogy ha nem olvas, akkor sem tétlenkedik, hisz' olyan karitatív szervezetek munkájában vesz részt, mint a HonTalanok (mágusok általá létrehozott talansegítő intézmény), illetve sárkányrezervátumokat is szívesen látogat, ha édesanyja ideje megengedi és ha szükségük van egy segítő kézre (aki sárkánytrágyát lapátol).

Kedvenc írója a talannak gondolt, ám mágusvérű Charles Dickens (mélyen együtt érez hősei sorsával), illetve szívesen bújja feltörekvő kortárs írók horrorregényeit.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.01.09. 17:01:10

Üzenet küldése