A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orsós Beatrix

 
Beosztása: A 34-es birtok úrnője, Stílustanácsadó
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: augusztus 16.)
Testalkat: Nem kifejezetten magas, hosszú, vékony lábai viszont valamelyest megnyújtják az alakját.
Vonások: Ajkai egészségesen teltek, szemei hosszú szempillákkal keretezettek.
Szem: A barna szín egy világosabb árnyalatát képviseli.
Haj: Hosszú, barna, helyenként szőkés átmenettel.
Általános öltözet
Tökéletesen tisztában van vele, hogy mikor, mit, miért és hogyan kell viselnie. Ugyanolyan természetességgel jár-kel kiskosztümben, mint farmerben pólóval, ugyanez pedig tökéletesen igaz a cipőkre, vagy kiegészítőkre is.
Első benyomás, kisugárzás
Ha egyszer láttad, sose felejted el. Fiatalos lendülete már önmagában elég ahhoz, hogy magára vonja a figyelmet, ezt pedig csak fokozza, hogy a szemnek is kifejezetten kellemes látványt nyújt.

Auralátók szemével: Vámpír - nem a legfiatalabb fajtából -, illetve mágus - annak viszont nem éppen erős.
Mágialátók szemével: Mindig felfedezhető az aurájában néhány varázstárgy.

LeírásA vecsési birtok fiatal úrnője, aki saját bevallása szerint az egész világot bejárta, mielőtt úgy döntött, hogy végül Magyarországon állapodik meg. Ez persze nem nagy meglepetés, ha bárki veszi a fáradságot, és utánanéz a származásának, ugyanis édesanyja itt született, és élte le az élete nagy részét. Édesapja révén azonban akadtak rokonai Ausztriában is szép számmal - talán még most is találna párat, ha keresné őket.

A látszat az ő esetében - akárcsak más vámpíroknál - is csal, kisebb túlzással kijelenthető, hogy magát a poklot is megjárta már, ahonnan aztán sikeresen kimászott, és eljutott a jelenlegi életkörülményei közé. Talpraesett, művelt, igazán sokoldalú személyiség, aki a saját birtokán biztos kézzel irányít, a magánéletét pedig távol tartja a munkától.

2009 óta foglalkozik a birtok ügyes-bajos dolgaival, ekkor lett Maier Krisztián az ország hercege, illetve ebben az évben vette át az egyes számú - budapesti - birtok irányítását Krausz László, Vecsés korábbi birtokura. Azóta persze voltak változások, cserélődtek szerepek az ország irányításában, de ez egyáltalán nem befolyásolta az ő helyzetét és pozícióját.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.08. 09:33:37

Üzenet küldése