A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orsay Pentele

 
Beosztása: Válságmenedzser
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: március 03.)
Testalkat: Szikár, magas alkat.

Vonások: Szerethető, karakteres arcvonások. Általában egy kicsit borostás.
Szem: Barna
Haj: Hullámos, félhosszú barna haj, elől azonban egy picit kopaszodik.
Általános öltözet
Munkaidőben általában öltönyben, nyakkendőben látható, nagyon ritka amikor csak farmer és ing alkotja a viseletét. Máskor kedveli a lezserebb, sportosabb öltözködést.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő, kedves alaptermészete van, ugyanakkor, ha úgy kívánja tud nagyon rámenős, akaratos is lenni. Az, hogy melyik arcát ismerheted meg először, nagyban múlik azon, hogy mikor, milyen körülmények között találkozol vele.

Leírás

Az Orsay-ak ['Orʃai] erdélyi származású tagjai a Családnak, ugyanakkor Pentele már budapesten született 1980-ban. Tanulmányait a Martionban végezte, majd a talan és a mágikus felsőoktatást párhuzamosan végezte a Budapesti Közgazdasági Egyetemen (ma Corvinus) és a Oswald König Akadémián. Okleveles közgazdász, nemzetközi kapcsolatok szakértő és nemzetközi kereskedelmi diplomával is rendelkezik. Karrierje gyorsan felfelé ívelt, és válságkezelő és problémamegoldó képességei hamar hírét vitték a szakmában, a legjobb cégek állnak sorban szolgálataiért amikor szükségük van rá. A munkát ugyanakkor a legkisebb mértékben sem keveri össze a magánélettel, megjelenik a Családos rendezvényeken, felesége is ebből a körből származik. Szabadidejében különféle keleti harcművészeteknek hódol, és bár nem követi a vallást, de buddhista elveket vall. Ezen oldala a nyilvánosság előtt nem, csak közeli családtagjai és barátai előtt ismert.

 


//PB: Josh Holloway & Alex O’Loughlin//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.17. 23:22:31

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése