A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orsay Rafael

 
Beosztása: Rubin gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: február 03.)
Testalkat: Kb. 180-185 centi magas, kissé kidolgozott, szálkás izomzattal rendelkezik.
Vonások: Rosszfiús beütésű, laza tekintet, hanyag testtartás jellemzi. Arca borostás, de ápolt. Elemi jele hátán, két lapockája között látható.
Szem: Klasszikus barna színű
Haj: Barna színű, rövid, gondosan ápolt frizura
Általános öltözet
Kényelem szempontjából a sportos darabokat választaná, de nem tud szemet hunyni afelett, hogy elegáns ingben és öltönyben férfias igazán, így gyakran látni farmerben, pólóban, de kiöltözve is.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre mogorvának, magának valónak tűnhet, ezért nem feltétlenül akarsz beszélgetést kezdeményezni vele, de ha ő szólít meg téged, hamar be fogod látni a tévedésed, mert kifejezetten érdeklődő, kellemesen megnyerő személyiséggel rendelkezik, habár az az apró, rosszfiús báj továbbra is az arcán marad. Ami mindenképp feltűnhet vele kapcsolatban, hogy szinte minden második mondata a csajokról szól. Igazi nőcsábász.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás1991-ben született harmadik gyermekként az Orsay család hargitafürdői birtokán. Elemi jelének köszönhetően már születésekor tudvalevő volt, hogy, mint bátjya, Trisztán, ő is hydromágus lesz. Gyermekként ő maga is hamar rájött, hogy imád a vízben vagy épp a vízzel játszani, és miután mágikus képességeit is sikerült prezentálnia vele, több bizonyítékra nem is volt szükség képességeit illetően. Ezt követően nyert felvételt a Coxton Varázslóképzőbe és ott is fejezte be középfokú tanulmányait 2010-ben. Tanulmányait Magyarországon folytatta az Oswald König Mágikus államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémián, ahol gemmáriusnak tanult. Az alapképzést 2013-ban, a mesterképzést 2015-ben végezte el. Ettől az évtől kezdve mindmáig rubin gemmáriusként dolgozva tudhat maga mögött sikeres karriert.

Életét a munkájának és két szenvedélyének, a víznek és a nőknek szenteli. Gyakran látni őt luxus jachtok fedélezetén, olykor nem is egy csinos hölgy társaságában. Elköteleződni azonban nem akar, így a mai napig nem házasodott meg, hiába az Elit és a Család részéről ránehezedő nyomás, ő hősiesen ellenáll ezeknek nem kevés ellentétet generálva ezzel a közvetlen és közvetett rokonsága körében. Ettől függetlenül sem az Elit, sem a Család eseményeit nem kerüli, sőt, szívesen vesz részt rajtuk.

Munkája rengeteg veszéllyel jár, olyan szituációkkal, ami átlagos emberek számára még a televízión keresztül is sok lehet, ám élete legtragikusabb és mély nyomot hagyó élménye pont egy bevetéséhez kapcsolódik. 2019 első felében történt, hogy őrjöngő vérfarkasok megfékezésére kapott parancsot, és vezényelték ki őt és a csapatát. A helyszínre érve olyasmit látott, amitől még az ő sokat bíró gyomra is felfordult. A megőrült likantrópok nem kíméltek senkit, sem férfiakat, sem nőket, sem fiatalokat. Bár, sikerült végül teljesíteni a küldetést, és elfogni a megvadult bestiákat, de a horrorfilmbe illő, véráztatta táj olyan traumát okozott Rafaelnek, ami elég volt ahhoz, hogy mindörökre meggyűlölje az összes likantrópot.Egyéb karaktereim

Elérhetőség: Játékért keress nyugodtan Facebookon!


Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2024.03.02. 16:01:42

Ez a karakter a [Cs] Orsay család tagja.

Üzenet küldése