A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orsay Zília

 
Beosztása: a Coxton Varázslóképző tanulója
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: február 11.)
Testalkat: A több évnyi tánc meghozta a formáját. Egyenes tartása komolyságot sugároz fiatal kora ellenére.
Vonások: Arca kedves, szája mindig mosolyra áll.
Szem: Olyan személy, aki ha mosolyog azt nem csak a szájával teszi, hanem a szemével is. Kék szemei csak úgy csillognak, ha nevet. Rossz kedvében pedig egészen szürke tónusúvá válik.
Haj: Hosszú, hátközépig érő, hullámos szőke tincsei keretezik arcát.
Általános öltözet
Csinos, a mai divatnak megfelelően öltözik. Szereti a vidám, színes kiegészítőket, de a ruhatára sem csak feketéből áll. A szoknyák száma meghaladja a normális mennyiségnek számító darabszámot, de egyiket sem mellőzi ruhatárából. Otthon szeret kényelmes viseletben lenni, kivéve, ha vendégek érkeznek a házhoz, mert akkor nem lehet a kényelemre adni.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, bájos kisugárzása van. Elsőre megakad mindenkinek a szeme rajta. Amint megpillantják hidegkék szemeit, onnantól kezdve esélytelen elfelejteni ezt az arcot. Szelíd, illemtudó és csendes lány. Nem kicsapongó, nem szokott eljárni otthonról, hacsak a társasági élet nem kívánja meg. Az elmúlt időszakban többször is eljárt már Családos vagy Elit eseményekre bátyjával. Ezeken a rendezvényeken is inkább csendes megfigyelő.

Leírás

Előtörténet
2002 februárjában született negyedik gyermekként az Orsay családban. Három idősebb bátyja van (Zakariás, Trisztán és Rafael) és, ahogy ők is, Lia is a hargitafürdői birtokon látta meg a napvilágot. Született tehetsége rendkívül korán jelentkezett, alig volt 4 éves, mikor felgyújtotta a babaházat, mert nem találta meg a kedvenc cipőjét a babájának. Meglepetés volt a családban, hiszen középső bátyja, Trisztán hydromágus, ő pedig pyromágus lett. Szülei (Salamon és Amarilla) nem sok időt szenteltek a legkisebb gyermekre munkájuk mellett, először a dadus nevelte és foglalkozott vele, később pedig idősebb testvérei. Ennek köszönhetően Trisztánnal kialakult egy szorosabb kötelék is.

Előkészítős éveit otthon a Curcubeu-ban járta. Jelenleg pedig a Coxton Varázslóképző tanulója. Az 5. évét kezdte meg a Panagan kollégiumban.

Érdekesség
~ Bal kulcscsontja alatt helyezkedik el az elemi jel.
~ Auralátó.
~ Szabadidejében rengeteget olvas, kedvence a talan irodalom, ahol a szerelem különös varázslatként van leírva két fél között.
~ Balettre 3 éves kora óta jár.
~ Maximalista.
~ Fontos számára a környezetvédelem, szelektíven gyűjti a szemetet és igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomát.

DW:
Fizikum 11
Ügyesség 13
Észlelés 10
Megjelenés 13
Intelligencia 13
Akaraterő 10
Mágia 15

Előnyök:
Auralátó
Kiváló tulajdonságok
Józan ész

Hátrányok:
A jövő hiánya II - 4 (Barkácsolás, Játék - szerencsejáték, Járművezetés - autó, Kereskedelem, Képzőművészet - rajz, Műszaki tudományok, Megfélemlítés)
A Jövő hiánya I - 4 (Asztrálmágia, Jóslás, Átok, Abeomágia)
Alacsony fájdalomküszöb - 3
Fóbia - 2 (Ellentétes genotípus, víz)
Maximalista - 4

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.02.21. 18:31:48

Üzenet küldése