A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Orsayné Dr. Rhédey Aurélia

 
Beosztása: Állatorvos
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: május 28.)
Testalkat: Magas, nyúlánk, karcsú, nem kifejezetten izmos fajta, de azért egy sárkányfogat ki tud húzni könnyedén, ha muszáj.
Vonások: Bájos arca van, amit kifejezetten kellemessé tesz a mosoly, amely gyakori vendég nála.
Szem: Közép zöld, némi barna cirmossággal.
Haj: Eredetileg hullámos, csokoládébarna színnel, de mostanában előszeretettel hordja szőkén inkább. Hol kiengedve, hol összekötve hordja, kedve szerint szereti variálni a frizuráját.
Általános öltözet
Kényelmes, de elegáns darabokat szeret, még a munkaruháját is igyekszik valamivel feldobni. Ez alól persze kivétel, ha terepmunkára kényszerül, akkor a praktikusság és a hatékonyság az elsődleges nála. Bálokra, családi összejövetelekre viszont szeret kiöltözni, méreteit már szinte fejből ismerik Blaskovitséknál, ad a minőségre.
Első benyomás, kisugárzás
Általában jó az első benyomás róla, ez talán a végtelen türelmének is köszönhető, munkájában kifejezetten alázatos, másképp nem lehet valaki jó szakember, legalábbis ő ezt vallja. Szerencsére hamar megtalálja az aggódó gazdikkal a hangot, és a Családos eseményeken is szívesen elbeszélget bárkivel. Nem hallani róla rossz pletykákat sem, maximum irigyeitől, hogy ennyire hamar sikerült megtalálnia párját, anélkül, hogy szüleik lettek volna a kerítők.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

A népes Rhédey család egyik oldalágának első gyermeke, utána még két öccse született, Ábel (’89) és Konrád (’93). Viszonylag hamar, tíz évesen már mutatkoztak nála a mágia jelei, annál nagyobb volt az öröm, hogy vitae-nek született a lány.

Tanulmányait a Mirarxban kezdte, majd a Martionban folytatta, ahol a Neredin ösvényére került. Hat nagyon szép év következett az életben, szívesen emlékszik rá vissza, néhány évfolyamtársával ma is tartja a kapcsolatot.

Ezután került először a SZIE állatorvosi karára, majd egy évvel később az ELTEre is felvételt nyert, hogy mágikus oldalát is kitanulja a szakmának. 6 évvel később diplomát is szerzett, ami ugyancsak örömteli nap volt számára, hiszen ekkor kérte meg a kezét Pentele, jelenlegi férje. Azóta is boldog házasságban élnek saját otthonukban, amihez egy kisebb magánrendelő is tartozik, így otthon a kisebb termetű „pácienseit” is el tudja látni. Ehhez mindenképp ragaszkodott, részben az állatok iránti szeretete, másrészt pedig a rajta is mutatkozó munkamánia miatt. Egyébként a belvárosban dolgozik, egyaránt vannak „talan” és mágikus betegei.

Kifejezetten családcentrikus, ami már enyhe mániát is jelenthet nála, ha a szeretteiről van szó, nem ismer lehetetlent. Kompromisszumokra hajló, amíg nem muszáj, nem bonyolódik konfliktusba, előfordult már többször, hogy ő volt a „békebíró” a családban.

Két éve él boldog házasságba, férjét az egyik Családos rendezvényen ismerte meg, 3 év után eljegyzés, majd esküvő következett. Azon szerencsésnek vallja magát, akinek bár Családos férje van, nem az érdekek, hanem a szeretet tartja össze ezt a kapcsot. Nagyon ragaszkodó típus, ami néha hajlamos akár féltékenységbe is átcsapni, noha teljesen megbízik a férfiben.

Kissé bogaras természetét szüleitől örökölte, mindkettő bájitalfőzőként tevékenykedik. Nála ez az állatok szeretetében nyilvánul meg, ami néha az óvatosság rovására is megy, van pár apróbb sebe már a kezén, bár ezek csak az élesebb szemnek tűnhetnek fel. Öccseivel igyekszik tartani a kapcsolatot, mindkettő tanulmányait igyekszik figyelemmel kísérni, még ha egészen más területen tanulnak is. Ő a „nagy testvér”, akinek vigyáznia kell a kisebbekre! Szerencsére férje családjával is nagyon jó a viszonya, mondhatni, egy szavuk sem volt a kapcsolatuk ellen, hiszen Aurélia is Családos. Különösen sokat találkozik Gemmával, Pentele unokahúgával. Kicsit olyan, mintha ő is a húga lenne, ráadásul Lekvárnak, a kutyusnak is mindig tartogat valami meglepetést vagy finomságot.

<


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.03. 13:59:47


Ez a karakter rendelkezik egy Pihe nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése