A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ozora Noel

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó doktorandusza, Gemmárius


Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: szeptember 23.)
Testalkat: 170 centijével nem nevezhető épp magasnak, cserébe azonban keményebb kötésűnek tűnik.
Vonások: Barna bőrű, jellegzetesen kerekdedek arcvonásai, ráadásul orcáján és vállán megannyi sötét szeplő honol. Ha véletlenül nem venne fel valamit az atléta fölé, jól látszik egy haloványabb bőrrész karján, de egy csomó más sebhelye is van, melyek elsősorban kölyökkori csetlésének-botlásának emlékei.
Szem: Olasz származását meghazudtolva zöldeskék.
Haj: Rövid, göndörödésre hajlamos sötétbarna.
Általános öltözet
Modern srác. Nem szándékozik majmolni a divatot, de átlagosan öltözködik: farmer, ing, gyakran valamilyen pólóval alatta. Mágus származása ellenére otthon van a talan kütyükben is, okostelefonnal, fülessel jár-kel. Valamilyen férfi tusfürdőt használhat, mert kellemes, mentolos illat lengi körbe – alatta viszont bántóan fűszeres a levegő, mintha valami indiai fűszer lenne a zsebében – jobb szimatúak hátrányban, amolyan orr-kékhalált tud okozni a közelében állóknak.
Első benyomás, kisugárzás
Egy átlagos sráccal állsz szemben: kissé flegma, de mosolya kedves. Beszéde halk, többnyire udvarias, de előfordul, hogy hirtelen lesz nyers és bántó.

Leírás

Wéber Odil nevét sokan ismerik a kormányban, s mivel korábban egyedül nevelte a fiát, Noel maga is sokat volt benn a különböző osztályokon, ahol a nő éppen dolgozott. Rengeteget járt ugyanakkor Olaszországban is, mi több, ott kezdte mágikus tanulmányait is.

Apjára nem igazán emlékszik, de valójában nincs is rá szükség – ő a családfő, ő vigyáz anyjára, és aki ezt nem hiszi, keményen ráfázhat, még ha amúgy békés, intelligens teremtés is.

Annak ellenére, hogy anyja szófogadó gyermeknek ismeri, sokszor csavarog az utcákon, vagy csak leül a folyópartra kavicsot dobálni. Inkább magányos teremtés, de ez nem jelenti azt, hogy felelőtlen is. Sok talan ismerőse van, és igazából egyáltalán nem rasszista ilyen szempontból. Egy időben a kedvükért gördeszkázott is, de nem különösebben tehetséges, még ha sportból számos díjat is nyert kiskorában.

Tanulmányait nagyanyja kapcsolatainak köszönhetően Olaszországban kezdte meg, éppen ezért nagyon jól beszéli a nyelvet, állampolgárságát is részben ennek köszönheti. 2009-ben a protekció elfogyásakor azonban hazaköltözött, ahol végül a Martion helyett a Tehetséggondozóban tanult tovább. Az érettségit követően a nemzetvédelmen tanult tovább, ugyanakkor változatlanul folytatta a kormonon a tanulást, ugyanis minden álma, hogy egy nap koponyatörő lehessen.

Eközben megkezdte a működését is, mint gemmárius, hogy tapasztalatot szerezhessen a pályán. Többnyire járőrszolgálatot tölt be, de újabban sokszor osztják be az LK-ba.

//Karakterkép: Cameron Boyce//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:
Mentálvédő varázstárgy: + 14, és éles jelet hagy betörés esetén a viselő mentáljában.
Aktuális állapot:
Fekete köpenyes, ezüst gombos egyenruhát visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.07. 10:46:12

Üzenet küldése