A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pásztóné N. Evelin

 
Beosztása: Zenész, énekes
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: május 30.)
Testalkat: Vékony, de nem "csontos" alkattal bír. Hajlamosak az emberek azt hinni, hogy szeles időben biztosan kavicsokkal a zsebében közlekedik, hogy fel ne kapja valami förgeteg.
Vonások: Letisztult, finom esetvonásokkal festette vonásait a természet (na meg a genetika).
Szem: Gesztenyebarna és kettő van belőle. Ki gondolta volna!
Haj: Eredetileg sötétbarna,de volt már feketére festve is. Hosszúra hagyott, többnyire egyenesre vasalt.
Általános öltözet
Van stílusa, csak még nem találta meg! Többnyire fiatalos, bohókás és nem utolsó sorban divatos ruházat jellemzi. Szereti a nőies darabokat kényelmesekkel elegyíteni, s még a legkonszolidáltabb öltözékhez is képes valami olyan kiegészítőt választani, ami édesanyja szerint "nem oda való".

Első benyomás, kisugárzás
Ha nyitott vagy és nem ítéled el elsőre a smink vagy egy-egy divatos, kirívóbb kiegészítő miatt, szimpatikusnak is tarthatod. Kedves, közvetlen, alacsony termete ellenére hangadó. Jövök-megyek-rendezkedek természetű, aki örül, ha kiszabadul a családi kötelékek alól, de éppen annyira ragaszkodik is hozzájuk. Szabad szellemű, ugyanakkor rendes lány, akinek az életében a személyes kapcsolatok nagyon sokat jelentenek, igyekszik is ápolni őket, na meg gyarapítani... Ha ígér valamit, megtartja.Többnyire. Ami érdekli, az mellett kitart, mélyen beleássa magát az adott témába, helyzetbe. Vágyik arra, hogy különleges legyen, kitűnjön a többségből, mint minden másik fiatal ebben a korban. Éppen ezért sebezhető, kissé naiv is; hajlamos a "rosszra", persze egy ép ember morális keretein belül.

Leírás

A Melcher família tehetős zenészcsalád, nevük a mágusvilág számára ismert és nagyapa szerint elismert is. Valahol nem meglepő, hogy anyu (Melcher Mónika - hegedűvirtuóz) az Üvegpalotában ismerte meg aput (Nánási Erik - zeneszerző és produkciós manager), aki szintén zenei berkekben mozgott, mozog azóta is.
Apa nyíregyházi, anya világéletében a fővárosban élt és itt is rendezték be a családi fészket, mikor egybekeltek, majd jöttem én. Bár nagyon szerettek volna még legalább két kistesót mellém, ez a projekt sajnos nem valósult meg.
De szerencsémre, nem kellett gyerektársaság nélkül felnőnöm - anyai ágon van két fiú unokatesóm. Közülük is a fiatalabbikkal, Zéténnyel jövök ki inkább.

Zenészcsaládba születni azt hiszem, minden csak nem átlagos, nem igaz? Ha zenészek gyereke vagy, konvencionális elvárás, hogy legalább két hangszeren elfogadható módon játssz és lehetőleg te legyél Mozart reinkarnációja, avagy előbb ülj zongoránál, mint, hogy járni megtanulj. És ennek én eleget is tettem. Többnyire. Tudok játszani zongorán, gitáron és ukulelén is elpötyögök, bár ez utóbbit nagyapa nem tekinti igazán komoly hangszernek. Amiben azonban igazán tehetségem van, az az éneklés.
A Martionba kerülésem óta rendszeresen járok külön tanárhoz és képzem a mai napig magam, hiszen sosem lehet elég jó az ember lánya. Mióta pedig leérettségiztem, feltett szándékom, hogy a világnak is megmutathassam a hangomat, téve mindezt nem a szüleim hátszelével, hanem önerőből.
Szóval viszlát Karpena ösvénye, heló Csontváry...

Aktuális állapot:

Halványszürke póló és pink pizsamashort.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.01. 15:13:13

Üzenet küldése