A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pércsy Liza Dorina

 
A Karpena ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: augusztus 14.)
Testalkat: Felnéz mindenkire. Hobbitka. (157 cm) Nehezen kúsznak fel rá a kilók is. Mellkas tájékon éppen csak nem horpad visszafelé, ám csípőtől lefelé már látszik a pubertáskor áldásos hatása.
Vonások: Első pillantásra nem a 'szép' jelző lesz, ami eszébe jut az embernek. Különös vonások summája adja az egyébként kedves arcot. Ám a smink, az idő és a szeretet sokat dob a vágyott gyönyörűség felé.
Szem: Világoszöld szemei között éppen csak autópályára nincs szükség. UFO.
Haj: Szenved vele, folyton igazgatja, belebolondul. Képes vele órákat szöszölni, fixálni géllel-lakkal-mágiával... és sosincs meg, amit elképzelt magának. A kunkori szőkés-barna tincsek rakoncátlanok és csak erősítenek elnagyolt vonásain.
Általános öltözet
Még nincs kiforrott stílusa. Fel-alájárkál a boltokban, majd végül sután bevág néhány színes pólót és farmert a kosárba. Elkövet még egy-két divat bakit, de sose süllyedne egy szandál-zokni kombó szintjére. Egyelőre úgy tűnik fontosabb számára a kényelem.
Első benyomás, kisugárzás
Az arca furcsaságának hála nem fogsz rögtön beleszeretni. Egyébként is látszik rajta, hogy inkább haver típus, mintsem életed szerelme lenne. Alapvetően kedves és életvidám, úgy tűnik nem kapta el őt a kamaszkor állapotingadozásai (még). Látszik, hogy tudatos és kitartó, esetlegesen oda is tud szúrni, ha megbántják. Ám messze áll tőle a rosszindulat... azért egy-két pletykát szívesen vesz és oszt meg másokkal.
Nem mellesleg olyan dolgokat is ismer, mint például illem és etikett.„Nem akarok érdekes lenni, csak egyszerű.”
Az átlagos tinédzser lányok havi egyszer megkergülnek és görcsbe rándult belsővel járnak fel és alá. Meg persze az a fránya lábszőr, ami egyre sötétebb és erősebb. Egy mágus lányka ezen kívül megküzd azzal, hogy esetleg egy-egy szenvedés alatt elpattan a villanykörte a feje felett. Pércsy L. Dorina mindezekkel és még többel néz szembe minden hónapban. Bizonyos napokon nincs az a borotva, ami megszabadítaná a bundától, nincs az a fal, ami ellenállna a tornádóknak és mindemellett nem tetszik neki az, aki a tükörből néz vissza rá.
„Megsemmisülés nincs, csak örökös átváltozás.”
Elemistának lenni kezdetben olyan, mint egy gyomorszájon vágás utólagos sajgása. Bizonyos helyezkedésben nem is érzi az ember. Másszor egész jól el lehet élni a tudattal és a bőr alatti zsibbadással. Aztán jön egy hirtelen felegyenesedés és bukfencezik az összes belsőszerv, igazán elviselhetetlen módon. Végül már csak az emléktől fáj az egész. Vagy egy rosszul elhelyezkedő asztal sarka miatt. Persze rendbe jön. És már tudja az ember: be kell feszíteni a hasfalat és úgy nem fáj annyira. Nem csak duma, valóban meg lehet tanulni türelemmel és kitartással. A felismerés ezen felszabadító állapotában történt, hogy az élet ökle és Pércsy L. Dorina arca találkoztak. A 2012-es zavargások forgatagában ő is egy lett a fertőzöttek közül.

„A megbékélés sosem felejtés. Éppen ellenkezőleg: emlékezés.”
Három éve él ebben a fura állapotban, amit nem sok vele egyidős mondhat el. A háta mögött a család támogatásával és a pszichológusból lett baráttal járta meg a pokol minden egyes bugyrát, hogy most már bátran nézhessen szembe a jövővel. Hiszen mit tartogathatna még neki a sors?
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.12. 20:17:20

Üzenet küldése