A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Péterffy Mihály

 
Beosztása: a Núber Kutatóintézet titkára
Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: február 01.)
Testalkat: Átlagosnak mondható, nem lesz belőle soha kidobóember.
Vonások: Igen jellegzetesek. Minden férfiassága ellenére van bennük valami kisfiús sárm is.
Szem: kék, vidoran csillogó tekintet ? olyan, mintha mindig nevetne valamin.
Haj: szőkésbarna, rövidre vágott. Igencsak igényes rá.
Általános öltözet
Egyszerre kényelmes és elegáns… lenne az ideális számára, mint oly sok embernek, de sajnos többnyire csak az egyik jön össze. Meglepő mód munkában az utóbbi, odahaza pedig az első. Azért ad magára, noha ruházata nem a legnívósabb divatházakból kerül ki.
Öltönyre rég költött. Van az „érettségizős” meg a „diplomázós”, ahogy ő hívja őket.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus, talán éppen azért, mert semmiben sem különbözik tőlünk. Átlagember, a maga átlagos problémáival – a kiömlő kávéval, a munkából való késéssel és a fáradalmas könyveléssel. Erős megfelelési vágy nyomja vállait mind a társadalom, a munka, mind a családja felől.
Aki kicsit jobban ismeri, tudhatja róla, hogy a határidőket betartja, munkája precíz és a saját területén túl is képes beleszólni a dolgokba, még ha nem is sok köze van hozzá. A fiatalabb kollégáknak például gyakran oszt kéretlenül is tippeket. Egy életmódvezetési tanácsadó veszett el benne jó mélyen.
Alapjáraton közvetlen, könnyen teremt kapcsolatokat. Ha ideges vagy zavart, akkor beszéde hadaróssá válik.

Leírás

Budapesten jött a világra, édesapja Péterffy László jó módú varázstárgy forgalmazó. Mikor Misi megszületett még csak egy kis boltja volt, ma már külföldre is kiterjedő hálózatot igazgat. Édesanyját meglepő módon mégsem a szakmából ismerte meg. Péterffyné H. Eszter egykoron rádiós műsorvezető volt, jelenleg pedig egy neves egyetem hallatóit vezeti be a média, a rádiózás világába.
Van egy nála öt évvel fiatalabb húga, Matilda, aki amatőr festő. Férjével, Zsoldos Jenővel nem épp felhőtlen a sógori kapcsolatuk. Mondhatni „macska és forró kása” esete a dolog, mert valahol magában a férfit okolja húga betegségéért. Persze, felnőtt férfiemberek módjára megtűrik a közös légteret és a fojtott feszültség ellenére is képesek kulturáltan eltársalogni.

Igazi mintagyerek volt, aki a szülei által kicentizett-vonalzózott utat járta. A Martion Mágustanodában Neredin Nóra ösvényének diákjaként remekelt, majd az egyetemen jogot tanult és a diploma kézhez vétele után a családi vállalkozásban helyezkedett el.
A külföldi leányvállalatokat ellenőrizte meghatározott rendszerességgel. Független tanácsadó tevékenységének egyetlen célja volt: az ellenőrzött szervezet működését fejleszteni és eredményességét növelni. A jogszabályoknak és belső szabályzatoknak való megfelelést, valamint a gazdaságosságot, hatékonyságot és eredményességet vizsgálva fogalmazott meg megállapításokat és ajánlásokat a cég egyes alvállalatainak vezetői részére.

Egészen mostanáig tökéletesen elvolt ebben az apja teremtette idilli állóvízben, mikor egy baráti sörözgetős este alkalmával felmerült a gondolat benne, hogy csinálhatna ettől többet is, utazgathatna úgy, hogy ne csak az irodákat lássa, hanem a világot is maga körül.
Van az a pillanat, mikor az ember reggel úgy kel fel, hogy tettre kész és rettenthetetlen. Ő eme görbe este után inkább volt macskajajos, mint tetterős, de a sokadik napon eljutott odáig, hogy a világjárás gondolata nem hagyta nyugodni. A Núber Kutatóintézet hirdetése adta meg a végző lökést, hogy felmondjon tulajdon apjánál és jelentkezzen az állásra, mely lényegében plusz erőfeszítést nem okozna szerinte számára és mégis kissé többet látna, tapasztalna a körötte levő világból.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.01. 01:50:37

Ez a karakter a Núber Kutatóintézet céghez tartozik.

Üzenet küldése