A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Péterfy C. Soma

 
Beosztása: a Coxton Varázslóképző gyakorló tanára
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: november 16.)
Testalkat: 178 centijével immár alig pár centivel alacsonyabb csak az apjánál. Bár első ránézésre nem valószínű, hogy feltűnik - legfeljebb csak az erős kézszorításnak köszönhetően -, a ruha alatt közepesen izmos férfitest bújik.
Vonások: Kissé szögletes áll, magas homlok, mélyen ülő szemek.
Szem: Acélkék.
Haj: Sötétbarna, folyton változó hosszúságú és fazonú. Most épp rövidre nyírt, holnap viszont lehet félhosszú is akár.
Általános öltözet
A farmer-laza ing és/vagy poló párost részesíti előnyben. Nem szeret kiöltözni, de ha a szituáció úgy kívnja, megteszi. Tanórák alkalmával a munkatalárt sem felejti soha a fogason.
Első benyomás, kisugárzás
Igazán megnyerő és segítőkész fiatalember, egész lényéből sugárzik az optimizmus. Szeret, és tud is emberekkel bánni, nem hiába választotta ő is a családi hivatást - tanár lett belőle.

Leírás

Családi adatok:
Nevelőszülők: Péterfy Kornél és Ambrózia
Mostohatestvérei: Péterfy Dorián (sz. 1990) és Zselyke (sz. 2001)
Édesapja: Jonathan Răzvan Coxton
Élettársa és gyermekei anyja: Jenny Miles
Gyermekei: Péterfy C. Manuel (2014. augusztus 31.), Péterfy C. Bastian (2016. március 3.), Péterfy C. Sofia (2019. január 20.) és Péterfy C. Dana (2019. január 20.)

Egy gazdag magyarországi család gyermekeként nevelkedett a Péterfy kúrián. Gyermekként megvolt mindene a boldogsághoz, csak szülei szeretetét hiányolta. Sosem értette, szülei miért nem foglalkoznak vele is úgy, mint testvéreivel. Míg kisebb volt, ez nagyon bántotta, ám ahogy növekedett, úgy tanulta meg elfogadni a helyzetét.

A helyzeten könnyített, mikor 11 éves korába bekerült a Martionba, Ferfex ösvényre, itt kezdve meg középfokú tanulmányait.
Egyik szünidőben, mikor otthon volt, furcsa beszélgetésnek volt fültanúja: egy illuziótökürben egy ismeretlen férfi iránta érdeklődött, s az inas, ki addig Soma legfőbb bizalmasa s egyben majdhogynem nevelője volt, mindenről beszámolt a fiúval kapcsolatban. A dolog ott annyiban maradt, egészen a karácsonyi szünidőig, mikor Soma ismét rajtakapta az inast, ekkor viszont nem maradt meg külső szemlélőnek. Azon az estén végre választ kapott megannyi kérdésére. Ettől kezdve a kapcsolatot továbbra is tartotta a már Jonathan Coxtonként megismert férfival.

A harmadik évfolyamot még a Martion Mágustanodában járta ki, hisz ez a román rendszerben az elemi szintnek felel meg, a következő évét viszont már -nevelőszülei beleegyezésével- a román mágusintézményben kezdte meg, itt viszont első évfolyamon.

A Coxton Varázslóképzőben az akkori Lupus, ma Lupiatto kollégiumba osztották be, ahol már az első hetekben kalandokba keveredett. Ezek mellett új ismeretségeket is kötött, ekkor ismerte meg az akkor még elemi tanulmányait végző Jenny Milest, és a legjobb barátját, Gavril Lucian Baticescut.

Pár évig csak alig néhány személy tudta, hogy egy magyarországi fiú miért ápol annyira jó viszonyt Románia egyik legbefolyásosabb emberével, a bomba 2011-ben robbant, így vált Soma is egy csapásra híressé, a román mágussajtó hosszú hetekig foglalkozott az eltitkolt gyermek történetével, fényképe az összes újság címlapján fellelhető volt. Apja kérésére ekkor vette fel második vezetéknévnek a Coxtont. Nevelőszüleihez mai napig semmi sem köti, ennek ellenére a tőlük kapott vezetéknevet továbbra is megtartotta, hiszen mostohatestvéreivel most is jó viszonyt ápol.

Másodikos korától tanársegédként, harmadiktól pedig praetorként is segítette a tanárait. Hetedév közepén tudta meg, hogy apuka lesz. Addig is úgy tervezte, hetedév végén tanulmányai mellett marad továbbra is a Coxtonban tanítani, de az örömhír valóban megpecsételte ezen elhatározását.

Első kisfia, Manuel, 2014. augusztus 31-én, míg második gyermeke, Bastian, 2016. március 3-án született, ikerlányai pedig, Sofia és Dana 2019. január 20-án jöttek a világra. Kis családjuk jelenleg is a Coxton Kastélyban él, így ha Jenny vagy Soma órán van, vagy egyéb teendőik elszólítják őket otthonról, mindig van, ki vigyázzon a kicsire.

ElőnyökHátrányok
Kiváló tulajdonsáok - 4A jövő hiánya II. - 4
(Asztrálmágia, Bájitalok, Idézés, Jóslás)
Empátia - 2Allergia - 4
(Mindenféle hal+tengeri herkentyűk)
Híres - 2Fóbia - 4
(Asztrafóbia)
Türelmetlen - 3
Jellegzetes - 2

Fizikum - 13 | Ügyesség - 10 | Észlelés - 11 | Megjelenés - 11 | Intelligencia - 13 | Akaraterő - 15 | Mágia - 13

//Karakterképem Tom Sturridge.//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.14. 20:27:27

Üzenet küldése