A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Péterfy Dániel

 
Beosztása: ELTE EMK tanulója
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: január 10.)
Testalkat: Szerencsére régen megjárta a maga poklát a hirtelen növéssel (190cm), mára biztosan mozog a hosszú végtagokkal. Az utóbbi időben megszedte magát némi izommal is, úgyhogy nem lehet többé kákabélűnek nevezni.
Vonások: Széles arccsont, vastag ajkak. Határozott és durva vonalak szemből, profilból pedig a szimmetrikusan és arányosan szép ívek összessége az arca és a nyaka is.
Szem: Amolyan kékes-zöldes, bár az utóbbi hatása csak félhomályban tűnhet fel.
Haj: Határozottan barna, ami legtöbbször határozottan feketének tűnik. A látszat viszont csal, ez csak a zselé és a rossz vetülések játéka. Korán reggeltől délig biztos, hogy nem látod holló színűnek a haját.
Általános öltözet
Pólók és farmerek teszik ki az öltözetének nagy részét. Otthon persze inkább macinaciban vagy alsónadrágban lézeng. Ha megköveteli az esemény, akkor előkerülnek az ingek és sportzakók is. Férfihoz mérten a föld színek meg a pasztell árnyalatok állnak hozzá a legközelebb. Nem jellemző rá a mai divatos neonirányzat.
Első benyomás, kisugárzás
Nem csápol a figyelemért, nem hord kirívó ruhákat és úgy en bloc nem egy jelenség az utcán. Magasnak magas, de ez elég kevés. Mégis magára vonja a figyelmet. Mellette minden élő kétszer olyan jól érzi magát.
Általában teljes érzelemmentességgel figyel és analizál. Ha szóba elegyedik vele az ember, azonnal kiderül, hogy intelligens, őszinte és e mellé érdektelen a róla alkotott véleményekkel szemben. Aki antipatikus neki elsőre, az taposhat egy életen át, akkor se kerül a kegyeibe. Ettől függetlenül nem tartja magát antiszociálisnak. Állítása szerint kijutott annyi dráma az életébe, hogy megérdemel ennyi magányt.


Egy ilyen pillanatban persze olyan dolgokon kezdünk tűnődni, amelyeket megbántunk vagy amelyeket nem tettünk meg. Szeretnék az emberekkel általában is sokkal több figyelemmel és tisztelettel bánni. Szeretnék megmászni egy magas dombot. Nem túl magasat. Leülni a hűvös fűbe, nem túl hűvösbe. Az arcomon érezni a nap melegét. Nagyon szeretnék szerelmeskedni egy gyönyörű nővel, akihez igaz és őszinte szenvedély fűzne. És persze mondanom sem kell, hogy szeretnék elmenni Tibetbe. Szeretném, ha visszakaphatnák az országukat és a Dalai Láma visszatérhetne.
Ó, ezt valóban nagyon szeretném.


Férfi, egyetemista, férj, apa. Hány különböző szerepet tud az ember egyszerre és tökéletesen betölteni?
Az elmúlt évek legfontosabb kérdése ez nekem. Ha egy mérlegként tekintek erre, akkor azt hiszem a leglényegesebb az az egyensúly lenne. Nem baj, ha nem tudom csurig tölteni a tálakat, de legyenek kiegyenlítve. Ne felejtsek el tanulni, ne felejtsek el mesét olvasni a kislányomnak. Foglalkozzak a gőz kieresztésével, és a feleségemmel. Gyakran gondolom azt, hogyha klónoznának, akkor egész jól helytállnék. Ott tudnék lenni Zsófi születésnapján, ezzel párhuzamosan pedig az egyetemem plusz feladatait is meg tudnám csinálni. Azonban nekem folyton választanom kell, és azt gondolom, ez kegyetlen, ráadásul még csak nem is jellemző, hogy jól döntenék. Egyáltalán van jó választás ilyenkor?

Furcsa az élet.

Vallomások diktafonra

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.27. 21:43:21


Ez a karakter rendelkezik egy Kongó nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése