A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Péterfy Zselyke

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó hallgatója


Nem:
Életkor: 22 (születésnap: július 10.)
Testalkat: 165 centi magas, vékony, itt-ott formálásra váró. Nem túl erős és nem is túl egészséges típus. szeret nassolni
Vonások: Mintha minden kicsit túl közel lenne egymáshoz, de azért nem szúr szemet. Éles vonalak, kedves gödröcskék.
Szem: Tiszta, világos tekintete van, csak azt olvasol ki belőle amit látni enged. Az pedig nem sok.
Haj: Hosszú, barna. Nem sokat variál rajta, a lényeg, hogy mindig ápolt legyen.
Általános öltözet
Minőségi, márkás darabok de inkább a kényelem a fő szempontja amikor vásárol. Nem hord melegítőt és sportcipőt, de megköveteli, hogy meglegyen a komfort. A színekkel hadilábon áll. Mindig döntésképtelen olyan kérdésekkel kapcsolatban, hogy a narancs és a rózsaszín most passzol-e vagy sem. Örök rejtély.
Első benyomás, kisugárzás
Tőle függ, hogy mit gondolsz róla elsőre. Ha rossz kedve van, akkor messziről kerülöd de ha jó, akkor szinte az aurájába akarsz épülni.
Kicsit mintha minden találkozásnál más és más ember lenne, függetlenül attól, hogy előtte pár perccel mit gondoltál róla.

Leírás:
- 1998. nyarán született meg Péterfy Ambrózia és Kornél harmadik és egyben egyetlen lány gyermekeként.
- Ahogy az a Családban elvárható, a nevelése remek volt: az etikett minden pontját szóról-szóra ismétli el, tanulmányaiban jeleskedik, ám a fizikumát leterhelő tevékenységek még ma sem nőttek a szívéhez. Szívesebben heverészik naphosszat, na meg a délutáni szundik is közelebb állnak hozzá. Aztán meg nagy csalódás még az is, hogy botfülű szóval hiába vannak zongorista ujjai, sokra nem megy velük.
- Két bátyja mindig remek támaszt nyújtott számára ennek pedig még a Somát érintő változások sem tudtak gátat szabni. Ugyanolyan közvetlen a viszonyuk és még mindig bármilyen problémával fordulhat a férfihoz, illetve már ahhoz a családrészhez is.
- Gyerekkora óta elengedhetetlen kelléke Vajk, akit akkor is magával cibált mindenhova, ha külön felszólították rá, hogy egyedül menjen. Azért mára mérséklődött ez a szokása és képes egymaga meglenni. Néha. Amikor éppen nincsen mániás rosszkedve valami csipricsupri dolog miatt. Sok-sok apró kis eskütétel tartja életben a barátságukat, mint például az ígérete, hogy soha nem fordítja Vajk ellen a mágiáját. Mindig meg kell hagynia a szabadságot a fiúnak, hogy haragudjon rá, ha olyat tesz vagy a saját boldogságát élje meg. Nem fogja manipulálni! Persze néha még így is fellángol a fiúban, hogy vigyen neki fel kaját a szobába. Csak úgy...
- Általában könnyedén ismerkedik. Mármint ez úgy megy, hogy kifigyel valakit és azzal onnantól barátok. Talán ronda dolog, hogy kihasználja a képességeit, de szereti átugrani az ismerkedés unalmas fázisait és rögtön belevágni az örök barátság taktusaiba. Aztán ugyanilyen könnyen lép ki a mágia által összekötött kapcsolatokból mindezt úgy, hogy semmilyen károsodást ne okozzon mert akkor még a végén szemet szúrna. Azt pedig hatalmas erőfeszítésekkel igyekszik elkerülni.//Karakterkép: Aydan Ackermann //

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.17. 11:58:05

Üzenet küldése