A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pandúr István

 
Beosztása: Személyi asszisztens
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: június 11.)
Testalkat: Magas, viszont láthatóan nem a sportok szerelmese - egészségesen kipárnázott alkattal rendelkezik.
Vonások: Kerekded, harmincas évei végére is babyface maradt. Meglévő tokáját borostával igyekszik tompítani.
Szem: Nefelejcskék, kerek, jellegzetes kis táskákkal a szemei alatt.
Haj: Rövid és barna, a Mickey egér vonal már régóta benne van, de úgy tűnik, szerencsére tovább nem akar mélyülni.
Általános öltözet
A főnök előtt kifogástalan a megjelenése, a magánéletben viszont olyan sokat nem ad magára. Látható, hogy nem gondoskodó női kezek válogatják össze reggelente a ruháit. A fő szempontja a kényelem.
Első benyomás, kisugárzás
Általában elmondható róla, hogy siet, és valamit el kell intéznie. Gyakran van késésben, és jó prokrasztinátorhoz hűen felhalmozódnak a feladatai, de mindig van jó kifogása, és mindig elvégzi őket. A modora kellemes, konfliktushelyzetekben nyugodt tud maradni, jól kezeli őket, és a kompromisszumos megoldások híve.

LeírásNem volt semmi extra a gyerekkorában, követte az átlagos mágusok útját érettségiig. Jó esze volt mindig is, csak baromi lusta, szereti a legegyszerűbb, legkisebb erőfeszítéssel járó utat megtalálni. Fogalma sem volt, merre tovább, kommunikáció-médiatudomány lett a befutó - úgy gondolta, ezt fél lábbal, fél szemmel is megcsinálja. Igaza lett. Csak utána meló kellett volna, ahhoz meg némi kapcsolat, vagy legalább ambíció. Suli mellett kezdett el dolgozni call centeresként egy multinál, megmaradt ott diploma után is. Aztán harminc fölött kezdte ezt cikinek érezni, megemberelte magát, és sok-sok interjú után végül sikerült személyi asszisztensként elhelyezkedni az MSTV vezetője, Dickens mellett. Nincsen könnyű dolga, de baromi hálás a fazonnak a lehetőségért, ezért kitartó is - no meg rendkívüli önuralommal bír, ha valami nagyobb vita van, általában ő csillapítja a kedélyeket. És már 2010 óta bírja, ez valami rekord lehet...

//Karikép: Joshua Jackson//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.28. 22:05:49

Üzenet küldése