A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pandúr Zsófia

 
Beosztása: a Leviatán felszolgálója
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: december 30.)
Testalkat: A homokóra alkathoz vékony karok és formás lábak tartoznak. Mélységeit (159cm magas) magassarkúval kompenzálja.
Vonások: Kacér ívű ajkak, fitos orr, kellemes arcél. Sajátos báját még a nagyobbacska elülső fogak sem törik meg.
Szem: Zöld.
Haj: Barna, félhosszú.
Általános öltözet
Egy átlagos fiatal nőhöz képest ugyan sokkal több magas sarkú cipője van, de ezen felül nem mondható el róla sem az, hogy márkafüggő lenne, sem pedig az, hogy boltkórosságban szenved. Melóban az előírtat viseli, otthon a kényelem kerül előtérbe… mikor mi illik a helyhez és az adott alkalomhoz.
Első benyomás, kisugárzás
Olyan ez a lány, mint a bonbon, aminek a külcsíne azonnal megnyer magának, de nem biztos, hogy szereted a töltelékét.
Kifejezetten aranyos, kedves, amolyan „szülők kedvence” első blikkre. A munkatársakkal és a vendégekkel szemben végtelenül udvarias, segítőkész, de nehogy azt hidd, hogy rásózhatsz bármiféle plusz munkát. Fiatal kora ellenére ijesztően tisztában van önmagával, az adottságaival és azzal, hogy mit is vár az élettől, ez a határozottság pedig sokakat késztet vele szemben meghátrálásra.

Leírás

Szülei elváltak még tizenkét éves korában, de ő ezt a legkevésbé sem élte meg tragédiaként, hiszen ekkor került be a Martion varázslatos körforgásába, Karpena ösvényét járva. A szülei ajtócsapkodásba torkolló veszekedései nem voltak szem előtt, csak a kész eredményt kapta és a választási lehetőséget: apa vagy anya mellett szeretne e maradni. Utóbbit választotta.
A papír persze csak formaiság volt, a kedves szülők ugyan úgy marták egymást és ebben a lányuk remek eszköznek bizonyult. Igyekeztek mindent megadni neki, amit Zsófi előszeretettel ki is használt. Ha valamit nem kapott meg anyukától, akkor rohant apucihoz érte… Legalább egy valaki járjon jól a történetben, nem? A felnőttek idióták voltak a szemében amúgy is akkoriban.
Mai napig szent meggyőződése egyébként, hogy a családjuk nőtagjain valamiféle átok ül, amiért nem igazán van szerencséjük a férfiakkal. Legalább négyen simán alá tudják támasztani ezt a teóriát: az anyja, annak a nővére, az unokatesója – és ő. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne randizgatna. Ingyen italnak nem nézzük az árát…

Nem volt ez másképp az egyetemi éveiben sem. Az ELTE EMK-n minimális erőbefektetéssel tanult Mágiaelméletet – inkább elvégzett egy felszolgálói tanfolyamot és melózással teremtette elő a bulikra valót. Merthogy akkoriban az ment ezerrel. Télen-nyáron…
Apropó, nyár! A szorgalmi időszakok végeztével sem maradt munka és bulik nélkül: első nyáron még csak folyami hajón szolgált fel, oda-vissza utazva a Dunán, majd következő évben már egy tengerjáró luxushajón kapott állást. Nyelvtudása ennek köszönhetően igen fejlett. Bár nyelvvizsgája csak angolból van, remekül eltársalog németül, portugálul és kicsit franciául.
Minden mást is szívesen tanul autodidakta módon, legyen az programozás, photoshop, természetfotózás, tánc… bármi, ami egy kicsit is érdekli.

Az idei évben kapcsolata megromlott a munkaadójával, így márciusban hazajött. Valami újra vágyva kezdett el állás után kutatni olyan területen, amit még nem próbált. Így jutott el a Leviatán hirdetéséig is, mely mellett nem igazán számított komoly ellenfélnek a kórházi menzán való ebédosztás. Egyszerűen tudta, hogy vagy ez a meló kell neki. És pont. Határozottságban nem volt hiány, mikor a felvételi elbeszélgetésre ment és még az sem szegte kedvét, hogy csupa tökéletes(nek titulált) lánnyal kellett sorba állnia.
Ugyan nem ő volt a legmagasabb, a legszebb, de még a legmosolygósabb sem… mégis megkapta az állást. - Lassan fél éve szolgál ezen a „fedélzeten”. Eddig még nem volt panasz rá.

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.30. 13:16:24

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése