A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Panka Bence

 
Beosztása: Távoljárás-oktató
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: január 24.)
Testalkat: Átlagos testmagasság. Izmos, szálkás de felöltözve inkább vékonynak tűnik, nem az a típus akin dagadnak az izmok.
Vonások: Nem kifejezetten jóképű, inkább ártatlan és - férfi létére - bájos vonásai vannak. Megnyerő, a kedvessége az arcára is kiül.
Szem: Barátságos, barna szemek; hosszú szempillák keretezik.
Haj: Rövid, sötészőke/világosbarna. Elől általában felzselézi.
Általános öltözet
Sportosan, lezserül öltözködik. Szereti a tornacipőket, a kényelmes farmerokat, kapucnis pulcsikat. Szerencsére nincs munkaruhája; az Illantanban is olyan ruhákat hord amiben jól érzi magát.
Első benyomás, kisugárzás
Barátságos és beszédes, szívesen mesél magáról, ugyanakkor érdekli mások mondanivalója és ha beszélgetsz vele mindig úgy érezheted hogy figyel, és érdekli amit mondasz neki (még akkor is ha ez nem így van). Megnyerő.

Leírás
"Minden a lehető legjobban van ezen a legeslegjobb világon."
Élete: 1985-ben született Dunaújvárosban mágus szülők gyermekeként. Sorban a negyedik gyerek, nővére és két bátyja után érkezett. A kommunizmus alatt alapított Dunaújvárosban alig éltek varázstudók, sajátján kívül csupán 2-3 ilyen családot ismer. Gyerekkorában tehát talanokkal játszott, és megtanulta hogy az indiánokat pisztollyal lőjük, nem átokkal. 10 éves volt amikor húga - szüleinek is váratlanul - megszületett. Diána az egész család kedvenc kis Diája lett. Boldog, meleg családi fészekből jön tehát; és látszik is rajta, hogy szeretetből sosem kellett hiányt szenvednie
Idősebb testvérei után egyenes út vezetett a Martionba, Ferfex ösvényére. Az iskolai éveket a legjobbak közt tartja számon. Jól érezte magát a  nagy Ferfexes Falkában és habár nem tanult kiemelkedően, sosem kellett szégyenkeznie a bizonyítvány miatt. A léglabdacsapatnak is tagja volt. 
 
.
 
 
Az iskolai évek vége felé közeledve rájött, hogy egy valamiben nem szeretné idősebb testvérei példáját követni: Úgy érezte hogy az egyetem nem neki való, tevékenyebb ő annál mint hogy padban üljön még 5 évig. A távoljárás mindig könnyen és erőlködés nélkül ment neki, jelentkezett tehát egy távoljárás-oktatói mágikus képzésre. Már 7 éve dolgozik is, az Illantanban (Budapest, Wesselényi u.). Habár a munka sokszor monoton, ő mégis élvezi és rengeteg féle embert ismert már meg a hét itt töltött év alatt. Az Illantanban is szeretik őt és most úgy képzeli itt is fog még maradni egy darabig. Tervei között azért szerepel a távoli jövőben egy saját iskola megnyitása.
 
 
 
Az eddigi élete - néhány kisebb szerelmi csalódáson kívül - mondhatni akadályok és igazi fájdalmak nélkül telt, és ez érződik is rajta. Még nem edzette meg az élet, és ettől naiv, könnyen becsapható. Mindenkiben bízik és általában a legjobbat feltételezi az emberekről. Kedvessége és nyitottsága egyben kihasználhatóvá is teszik, sokszor előbb gondol másokra mint önmagára. Aki kicsit jobban ismeri az más hibáit is felfedezheti: bizonyos dolgokban nagyon makacs és szűklátókörű. A rengeteg barát és ismerős is csalóka lehet; ő igazi szociális pillangó - számtalan "haverja" van de valójában nagyon kevés köztük az igazi barát akire ő is számíthatna bármilyen helyzetben. A Martiont elvégezte ugyan és egész jó jegyekkel, de valójában közel sem annyira intelligens mint amennyire annak tűnik. (Bár általában jól tájékozott és van egy pár dolog amihez nagyon ért.) Inkább talpraesettsége és az emberekhez való viszonyulása segíti át a nehezebb helyzeteken. 
 
Jelenleg Budapesten él, szüleitől kapott ajándékba egy kis lakást Újbudán.  

Aktuális állapot:
Fehér sort, világoskék ing, lábán fehér tornacipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.26. 23:59:00

Ez a karakter az Illantan Iskola céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Piros nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése