A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Papp G. Blanka

 
Beosztása: Új Ösvényre lépő
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: április 23.)
Testalkat:
Nagyon alacsony, a másfél métert sem éri el, és emellett vékony is.

Vonások:
Arca még kislányos, de lassan kamaszodik. Homloka magas, valamint a bal füle hiányzik, de ezt nem láthatod mindig.

Szem:
Apró, színe pedig zöldeskék.

Haj:
Hosszú, szőke. Többnyire kibontva hordja, mert így nem látszik, hogy nincs meg a bal füle.

Általános öltözet
Főleg a tavasz színeit szereti. Ettől természetes, és mégis kissé bohókás. Szívesen visel talárt, nem csak az iskolait, hanem van egy-két színesebb darabja is. Még szereti a szoknyákat, tábor óta a barokk ruhákat, azonban erről csak álmodozhat. Kedvenc színe a zöld, de minden mennyiségben. Nyakában is függ mindig egy nyaklánc, amit a maróti vásáron vett: a medálja apró, alapja ezüst, a peremén hieroglifák díszítik, közepében a zöld kővel, a lánc pedig finomabb vékony zöld szalag. Ez az ő úgynevezett új-Martion nyaklánca, mert azután vette, hogy megreformálták az iskolát.

Első benyomás, kisugárzás
Kedvesen rád mosolyog, és egyből rád zúdít mindent. Rengeteget tud beszélni, ami egy idő után idegesítő lehet, de kedves lány. Sőt, valójában még kislány. Képes mindenre rácsodálkozni, örülni a legapróbb dolgoknak. Sok mindenre rá lehet venni, csak ne ütközzön szabályokba. Nagyon lelkes, bármibe kezd bele, még akkor is, mikor nincs esélye, hogy sikeres legyen benne. Szinte mindig mosolyog, állítólag komoly is tud lenni, de legtöbbször nem ezt az arcát mutatja. Elsőre könnyen megkedvelhető.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Pécsi Pálinkás Pingvinek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

Leírás


Születési hely: Pécs
Születési idő: 1994. 04. 23.
Pálcája: 8 hüvelyk, hárs (+3 ÉP gyógyítás), loreleihaj(2 bűbáj)
Szobája: Plútó

Papp Zsuzsa és Papp József második gyermekeként született 1994-ben Pécsett. A család nem igazán ismert mágus körökben, szülei egy kisebb boltot vezetnek a városban. Bátyja, Papp Tamás három évvel idősebb nála. Jelenleg már nem tanul, szüleinek segít a bolt vezetésében, hiszen ő fogja tovább vinni az üzletet.

Martionos élete:
Még a vizsgaidőszak alatt érkezett, így először a szabadságba kóstolt bele. Hamar szerzett barátokat, talán ellenségeket is, de őket már rég elfelejtette. Másodikos korában hívatta magához Tekari Barna tanárúr, ekkor lett prefektus. Azóta is büszkén viseli a jelvényét, és célja, hogy mindenkit jó útra tereljen. Kicsit később, már Vízváry házvezetősége alatt volt főprefektus is, ezzel együtt boszorkánykonyha tanársegéd. Azonban ez mind a tanulmányai rovására ment, így szülői ráhatás következtében le kellett mondania. Jelenleg újra prefektus, azonban ez kedvéből egy cseppet sem von le.

Harmadikos korában nyáron megrövidült egy kicsit. Pontosan egy bal füllel. Néhány társával az erdőbe keveredtek, hol összefutottak többek között kentaurokkal, akikkel nem igazán kötöttek szoros barátságot. Igazából, semmilyen barátságot nem kötöttek. Ekkor vesztette el bal fülét, amit egy nyíl vitt le. Csak a fülkagylója hiányzik, hallani szerencséjére hall.

Idei nyara is eléggé kalandosra sikerült. A táborban vérszerződést kötött egy halott gonosszal, ami nem igazán tett neki jót, sem Rajminak, akit önként követett. De azt, hogy majdnem meghalt, élete egyik legnagyobb kalandjának tartja, mert nem minden nap lebeghet át az ember a falon. Szívesen meséli el a történetet, az már kérdéses, hogy mások is ennyire lelkesen hallgatják. Az, hogy nem maradtak ott holtan, Tátrai Tamásnak és a többieknek köszönheti.
Ezek nem szegték kedvét, így bátran ment el a neredines táborba is. Első napokban erősen gondolkozott rajta, hogy haza szökik, ami talán nem is lett volna túl nehéz, mivel Pécs közelében voltak. Ennek az oka nem más, mint egy patkány. Gyémi patkánya, hogy pontosak legyünk, de Szilvi elintézte. Legalábbis a tábor idejére. Ekkor kedvelte meg a házvezetőhelyettesét, mert teliholdkor befogadta Biát, ugyanis a lányra korábban elég jól ráijesztettek.
Augusztusban pedig részt vett a maróti vásáron, ahol nem csak egy nyaklánccal lett gazdagabb. Találkozott Karpena Zsolttal, akiről végleg kiderült, hogy ártatlan, és ezt Nóra tudta régen is, így Bia nagyon büszke a házára. Vagyis az alapítóra, mert megreformálták a Martiont is. Ő pedig szentül hiszi, hogy ehhez komoly köze volt.

Imádja a léglabdát. Évekig játszott a Neredin csapatában őrzőként. 2007-es Villanása van, amit állandóan karban tart. Kedvenc csapata nem mást mint a Pécsi Pálinkás Pingvinek. Igazi rajongó, meccsekre nem jár, de ágya feletti polcon PPPingvines kabala, falán a néhány fontos feljegyzés mellett Pingvines poszter. Éjjeliszekrénye felső fiókjában egy Pingvines album, amit még Ronitól kapott.

Szöveges ÁV

Fizikum: Alacsony, vékony. Ha már ránézel, látod, hogy egy könnyebb szellő felkapná. (6)
Ügyesség: Az egyetlen, amiért nem rúgták ki hamar a Neredin léglabda csapatából, az az ügyessége. (13)
Akaraterő: Nem könnyű eset, de a jó érvekre beadja a derekát. (11)
Intelligencia: Az alapműveltsége megvan, többre nincs is szüksége. (10)
Megjelenés: Szép lány, bár egy bal füllel még jobb lehetne. (10)
Észlelés: Oszlopoknak már nem megy neki, az asztalokat is időben észre veszi, és az alattomos padlón hagyott dolgok sem fognak ki rajta (11)
Mágia: Nem tehetséges a varázslatokban, de elboldogul. (10)

Igézések: Egy gyenge tűzgolyón túl semmi nem sikerül neki. (4)
Bűbájok: Bűbájtan a kedvenc tantárgya, mert abból legalább sikere van. (11)
Átkok: Nem csoda, hogy párbajnokságon mindig kikapott, hiába lelkesedett annyira. (1)
Átváltoztatások: A bolhából nem lesz elefánt, de a faajtót már szivaccsá változtatja. (4)

Előnyök
Az, hogy még mindig életben van, egyrészt Fortunának köszönheti, hiszen mindig mellette áll (Szerencsés, +4), másrészt pedig annak, hogy kifáradva, legyengülve is talpon marad még (Túlélő, +1).
Hátrányok
Görcsösen ragaszkodik a saját pálcájához, ami nem csoda, hiszen máséval nem sokra megy (Fafüggő, -3). Ezenkívül fél minden rágcsálótól, kezdve az egészen apró egerektől a mókusokig (Fóbia, -2). Bal füle is hiányzik (Fogyatékos, -1). Van egy tantárgy, amiből biztosan nem fog remekelni: a mágustörténelem. Oka egyszerű, az évszámokkal hadilábon áll. (Feledékeny, -2). Gyermek szemmel nézi a világot, mindenre képes rácsodálkozni. (Gyerekes)

Pénz: 1 tallér 1 dukát 1 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.07.21. 16:24:39

Üzenet küldése