A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Paris Richardson

 
Beosztása: Hivatalnok
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Szikár, magas fiú a a száznyolcvanhét centijével: végtagjai hosszúak és merevek, mintha utólag ragasztották volna a testéhez, mégis jól tudja kontrollálni mozdulatait.
Vonások: Éles és megmunkálatlan arc jellemzi, erősen kiugró járomcsonttal és keskeny állal. Talán jót tenne neki, ha felszedne pár kilót.
Szem: Kék
Haj: Hirtelenszőke, rövdre nyírt.
Általános öltözet
Leginkább márkás és elegáns: Nem Blaskovits, hanem Hugo Boss és Armani, azokból is a lezser zakók, ingek, esetleg lazább farmerok puha bőr cipővel. Még a legrosszabb napjain is ügyel megjelenésére.
Első benyomás, kisugárzás
Nemhogy első, de második pillantásra sem fogod jóképűnek találni, hacsak nem szereted a vérszegény fiúkat, akik évek óta nem láttak napot. Ő ezt azzal magyarázza, hogy nem akar leégni - mindenesetre jobban illene rá a két lábon járó vízi hulla megnevezés.

Leírás
Angol arisztokraták sarja a Richardson famíliából, ám felmenőivel ellentétben ő pont, hogy titkolná kékvérűségét. Családja egészen az 1600-as évekig vissza tudja vezetni gyökereit, és nagyon büszkék Samuel Richardson egyenes ági leszármazottjaként hangoztatni a mágusvilág felé hovatartozásukat.
Paris második gyermekként látta meg a világot a brit fővárosban, már kisfiúként jó neveltetést kapott és nevelőnők tanították a helyes viselkedésre. Hat évesen szülei a Saint Bartleby's School for Young Gentlemen nevű bentlakásos iskolába íratták, ahol sikeresen végzett az öt éves tanulmányi idő alatt. Tizenegy évesen az angol nemzeti mágusiskolába került, mágiában nem mutatott kiemelkedő teljesítményt. Elméleti tudása mindezt kompenzálta, és ha a pálcáját nem is forgatja túl jól, az esze annál élesebb.
Diplomája megszerzése után családja próbálta több előnyös házasságba belekényszeríteni, de Paris valahogy mindig talált kibúvót: túl közönséges, túl buta, túl idegesítő. Esze ágában sem volt érdekházasságot kötni, ám apjáék egyik nap elé állva közölték, hogy vagy feleségül veszi a kiszemelt lányt, vagy mehet isten hírével. Az utóbbit választotta.

- Neve?
- Paris Richardson.
- Mint a..
- Igen, mint a francia fővárosé.
- Egyéb hozzátartozója?
- A nővérem, London Richardson.
- Maga most szórakozik velem?
- Higgye el asszonyom, ha szórakoznék, már szobára vittem volna.

Leírás


Aktuális állapot:
Mezítlábasan, szürke szexi megeítőnadrág fehér V nyakú pólóval.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.18. 23:11:31

Üzenet küldése