A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Parti Bianka

 
A Neredin ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: április 12.)
Testalkat: Átlagos magasságú, combban és vádliban kifejezetten vékony, ami egy kamasznál elég ritka. Mellben nem az a kifejezetten erős, de a vékony alkatához igencsak kiugrónak számít.
Vonások: Szépnek szép, csak nem az átlagos módon. Négyzet alakú az arcformája, mégis kerek a pofija. A szemei természetesen nagyok az arcában, az ajkai pedig -az anyukája szavaival- akár a pávián feneke. Vörös és duzzadt.
Szem: Mogyoróbarna, szempillákkal sűrűn keretezett.
Haj: Szintén barna, néha vöröses csillanása van. Általában hosszú, de szereti visszavágatni néha. Egyébként szép, természetesen hullámos omlása van.
Általános öltözet
Hangulattól függ. Gyönyörű tavaszi nap? Bohó ingek és boyfriend nadrágok. Augusztus eleji parkban sétálgatás? Kis, virágmintás nyári ruha, vagy szoknya lógós trikóval. Télen pedig annyi réteg ruhát aggat magára, hogy elmehetne michelin babának is.
Első benyomás, kisugárzás
A szomszédlány imidzsnek hála általában pozitívan állnak hozzá. És tényleg el lehet kérni tőle a jegyzeteket (kevés édesség fejében).

Leírás

Kettőezerben születettem meg Maróton. Az édesapámat Parti Antalnak hívják. Bár mágusszármazású család sarja, zenésznek állt. Biztos a gitár állt olyan jól a kezében, ezért ment hozzá az édesanyám. Ő kevert származású és imádja a divatot, úgyhogy varrónőként dolgozott abban az időben. Minden évben volt legalább egy divatbemutatója, ami azért nem rossz. Biztos van, akinek ismerős Varga Lili neve a szakmából.
Úgy emlékszem megvolt a család melege dolog otthon, de nem az amerikai álom jelleggel. Négy éves koromban váltak el a szüleim. Anya azt mondja azért, mert már elege lett a zenéből (ilyen létezik?), apa pedig nem mondott semmit, csak sértetten távozott az életünkből. Ekkor –környezetváltozás néven– elköltöztünk Dobogókőre. És egy év múlva már új apukám lett (sijja, anya, lassíthatnál!), még hozzá egy talan férfi személyében. Na jó, mostanra már sutta ugye. Tarnavölgyi Botondnak hívják, ami elég király név, de azért nem változtatnám meg a családnevemet rá, mert valljuk be: a Parti is elég menő.
Hat éves koromban már jött is az öcsém. Kiköpött apa (magyarul Botondra hasonlít, na). Nem baj, mert én meg a saját apámra hasonlítok, úgyhogy anya nézegethet minket naphosszat. Bár esküszik rá, hogy a kis füleinket tőle örököltük… ennyi csak jár az édesanyánknak, úgyhogy nem ellenkezünk ezzel kapcsolatban.
Nagyon szeretek Dobogókőn lakni, de azért mégis a Martion volt a legjobb, ami történhetett velem. Mégiscsak olyan felnőttes, nem? Persze csak félig. Figyelnek ránk, de azért mégsem vagyunk folyton a szüleink szeme előtt, és ez ad egy édes ízt a mindennapoknak. (Jó, azért kéthetente haza látogatok ám. Hiányoznak anyuék még négy év után is.)//Karakterkép arca: Olivia Cooke//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.05.27. 08:50:44

Üzenet küldése