A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pesti K. Borisz

 
Beosztása: Rendőrnyomozó
Nem: Férfi
Életkor: 49 (születésnap: június 18.)
Testalkat: Viszonylag nagydarab, mackós testalkattal bír. Annyira azonban nem magas, mint lehetne, így kissé puhának tűnik.
Vonások: Valamelyest szögletes arcán gondterhelt ráncok futnak végig.
Szem: Csokoládébarna tekintete melegséget és hűséget tükröz.
Haj: Sötétbarna hajába itt-ott világosabb, seszínű tincsek keverednek.
Általános öltözet
Egyszerűen öltözködik, mégsem elhanyagolt sosem. Barnás, szürke nadrágjához többnyire színes ingek társulnak, amit egy kötött mellénnyel vagy pulóverrel tesz melegebbé. Nyakkendőjét többnyire lazára hagyja, és tűt sem vesz hozzá. Gyakran hord kesztyűt, télvíz idején pedig pláne. Télen pláne rétegesen öltözködik, ballonkabátot és kalapot is hord.
Első benyomás, kisugárzás
Többnyire borongós hangulata nem éppen vonzó tulajdonsága, bár tény és való, hogy rendkívül udvarias, intelligens beszélgetőtárs.

Leírás

Miután elvégezte a rendőrtisztit, nem is volt kérdés, hogy hol fog elhelyezkedni. Persze ennek már hosszú-hosszú ideje, s ő azóta is a rendőrségnél dolgozik. Sok üggyel foglalkozott ez idő alatt, s papírjai szerint volt családja is, és két gyermeke. Ebből mondjuk ő maga semmire sem emlékszik, hisz abban a balesetben 2011 augusztusában, melyben családja meghalt, ő maga elvesztette minden emlékezetét.
Jelen pillanatban egy szolgálati lakásban lakik Budapest belvárosában, és szolgálati autóval közlekedik, ha úgy hozza a sors.

Igazolvány

Auralátóknak

Manalátóknak

panda

//Karakterkép: Stephen Rea//


Aktuális állapot:
Egyszerű, világosbarna ballonkabátja alatt élére vasalt, fekete nadrágot és grafitszürke zakót visel. Inge világoskék, melyhez viszonylag jól passzol önmagában mintás, sötétkék nyakkendője.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.09. 00:25:43

Üzenet küldése