A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Pintér Vivien

 
Beosztása: Felszolgáló

Nem:
Életkor: 37 (születésnap: november 01.)
Testalkat: A szemnek kellemes alkattal áldotta meg a sors. Nem kifejezetten magas, viszont kifejezetten formás, ott domborodik, ahol kell.
Vonások: Szép arca van, amelyre láthatóan odafigyel. Bőre tiszta, hibáktól mentes.
Szem: Egyfajta átmenet kék és zöld között.
Haj: Éppen csak váll alá érő, barna.
Általános öltözet
Sosem általános, mindig változatos - de sosem feltűnő. Sejthető, hogy egy egész szobát betölt a ruhatára, a benne található darabok többsége azonban közel sem márkás, vagy drága darab. Ízlése azonban igazi nőhöz méltón kifinomult, így aztán gondosan válogatja meg, hogy mit mihez, mikor vesz fel.
Első benyomás, kisugárzás
Átlagos városlakó. A legtöbben úgy mennek el mellette az utcán, hogy rá sem néznek, a kivételek pedig egytől-egyig férfiak, akiknek abban a pillanatban valószínűleg a fantáziájuk is meglódul. Ha valamilyen úton-módon mégis sikerül vele beszélgetést kezdeményezned, akkor sem árul el sokat magáról, csupán felszínes dolgokat. A te életed után pedig garantáltan nem fog érdeklődni, ha azonban ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy megoszd vele a titkaidat, nem fog elszaladni.

Leírás

Rendszeres látogatója a budapesti szórakozóhelyeknek, ráadásul nem egyben már munkát is vállalt, így aztán előfordulhat, hogy ismerősnek tűnik az arca. Biztos azonban sosem lehetsz benne, hiszen éppen csak kiszolgált a pult mögül, vagy eltáncolt melletted a parketten.
Bármit képes veled elhitetni, viszont gyakran előfordul, hogy hiába kiáltasz utána az általad ismert névvel - egyszerűen figyelmen kívül hagyja a próbálkozást.

Néhányan azonban ismerhetik valódi személyét, vagy legalábbis valamelyiket kicsit alaposabban. Ezekben a körökben terjednek pletykák arról, hogy a kisasszony vállal bizonyos megbízásokat, melyek teljesítése nem egy emberéletet követelt már, még ha jó pénzért is teszi meg ezeket a bizonyos "szívességeket".

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.05. 22:30:07

Üzenet küldése