A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Piros Kármen

 
Beosztása: BKF - Kommunikáció és médiatudomány, Újságírás
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: április 02.)
Testalkat: Középmagas, vékony, arányos. Ahol szükséges ott már nőiesedik.
Vonások: Vonásai finomak, nőiesek. Arca figyelemreméltó, szabályos. Az sem zavaró, hogy ajkai vaskosabbak a kelleténél.
Szem: Nagyra kerekedő, világoskék.
Haj: Hosszú, mogyoróbarna. Nem szokta kivasalni, szereti, ha göndörödik.
Általános öltözet
Szoknyát, nadrágot... mindent szívesen hord. Szettjei előre összeállítottak, és az aktuális trendnek megfelelő. Hetente eljár egy napot plázázni, végig nézi a boltok felhozatalát, és többször is előfordul, hogy nem jön el üres kézzel. Ruhákra, kiegészítőkre, szépségápolásra költ is eleget, de a blogon is be kell mutatni a termékeket, és ajánlani, vagy épp figyelmeztetni az olvasókat arról, hogy ne vegyék meg! Cipőkből jól áll szintén, még szerencse, hogy nővérével azonos a cipőméretük, így csereberélni is tudnak, ha úgy tartja kedvük. Meg ha Kata hazalátogat...

Első benyomás, kisugárzás
Bájos mosoly, kedves arc. Sokat mosolyog, talán azért, mert úgy gondolja, hogy ettől mindenkit elkap a mosolygás. Ahogy mondani szokás: A mosoly ragadós. Személyiségét tekintve könnyű vele beszélgetésbe elegyedni. Közvetlen, kellemes jelenség. Ettől függetlenül sokszor lobbanékony fajta. Könnyen csapong érzelmileg, ez talán annak "köszönhető", hogy édesanyját korán veszítette el, és nem volt mellette a nagy pillanatokban. Nagyon szabadszájú tud lenni, de ő inkább kifejezőnek, forróvérűnek mondja magát. Van, hogy egyes témákat tekintve egészen lelkes, viszont a legtöbbször szereti halogatni azt, amit lehet. Ráfér a noszogatás, de ezt is csak a családjától és közeli barátaitól tűri meg.

Leírás

Adatok
Név: Piros Kármen
Becenév: Sármen, Kármin, Sármi (ritkán)
Született: 1996. április 2, Le Havre - Franciaország
Pálca: Tíz hüvelyk, ciprus, turultoll maggal.
Család:
Édesapja: Piros Hugó Mágus származású belgyógyász.
Édesanyja: Marie Arcenau Francia származású boszorkány.
Foglalkozása szerint idegenvezető.
Testvérei:
Piros Károly (Karesz) Negyedéves orvostanhallgató.
Piros Katalin (Kata) Másodéves az ELTE Mágia elmélet karán.

Előtörténet
Marie fiatalon ismerkedett meg Kármen apjával, Húgóval. A történet egy kiállítással kezdődött, ahol találkoztak. Nem volt kérdéses, hogy nemsokkal utána újabb találkozók követték egymást. Életüket nehezítette az a tény, hogy a férfi tizenhét évvel idősebb volt, az akkor húsz éves Marie-tól. A lány szülei ellenezték ezt a kapcsolatot, de a szerelemnek nem lehet parancsolni...
Nemsokkal később Hugó megkérte Marie kezét, és a lány szülővárosában, Le Havre-ban telepedtek le. Első gyermekük, Károly, 1991-ben született, akit Kata követett, 1993 nyarán, és végül megérkezett Kármen is, 1996-ban. A gyerekeket Hugó nemesi származású nagyszülei után nevezték el, kivéve Kárment, aki anyai nagyszülője után kapta nevét.
2001-ben, Kata édesapját a munkája Magyarországra szólította és Marie úgy döntött, mindenkinek jobb, ha a családfővel tart. Sajnos édesanyjuk betegeskedni kezdett, így a boldog idill hamar elszállt, és halála után a család kissé széthullni látszott, így a gyerekek francia nagymamája Magyarországra költözött, hogy újra összerázza és összetartsa a családot. Ugyan a gyerkőcök életére jó hatással volt, Hugón már nem lehetett segíteni. A családfő mai napig a munkájába temetkezik, célja, hogy vagyona a társadalmi elitben tartsa őt és gyermekeit. Hatalmas birtoka Budapesten terül el, de Marie halála óta nem tudja úgy élvezni, mint rég.

Martion
Nem volt számára furcsa a mágia világa. Máguscsalád szülötte, sosem járt talan iskolába, mint ahogy testvérei sem. Amíg nem lettek elég idősek a Martionhoz magántanárok mellett édesanyjuk tanította őket. Tanulmányait Ferfex Farkas ösvényén kezdte meg. Bár többször is kételkedett abban, hogy jó helyre került-e, nem lett másik ösvényre áthelyezve. Pedig szívesen ment volna a Lortonosok körébe, hiszen nővére is (aki akkor még a Martionban tanult szintén) oda járt.
Az első pár év gond nélkül elszállt. Barátokat szerzett, tanult is, bár nem egy zseni, így nem kifejezetten foglalkoztatják a nehezebb tárgyak, csak annyira, hogy átmenjen belőlük.

Érdeklődés
Nem egészen a mágia vonzza, bár kétségtelen, hogy ügyesen forgatja a pálcáját, és ami benne rejlik, azzal sincs probléma. Mivel a családban volt érdeklődés művészetek iránt, és a kreativitás sem állt messze senkitől, nem volt meglepő, hogy hamar megtalálta azt, ami őt érdekli, és szeret vele foglalkozni. Blogolásba kezdett, és már két éve folyamatosan ír. Fashion jellegű, tele van divattanácsadással, smink tippekkel, és az aktuális trendeknek megfelelő összeállításokkal, amit saját magával prezentál. Szerencsére nincs problémája a kreatív írással, smink&megjelenéssel, gasztronómiával. Ezen felül pedig pár recepttel, és gasztro bejegyzéssel is színesíti a blogját. A neten -bizonyos blogosok körében- ismert a neve is. Sokan látogatják, naponta legalább 200-250 személyt számol a számláló, és ez még lesz több is! Ha szeretnél rákeresni, akkor a "Sármen 365" a blog címe, illetve a sármen felhasználónév is hozzá köthető.

Született képesség
Vadmágiájának első jele az volt, hogy tárgyakat lebegtetett a lakás minden szegletében. Volt, hogy egyszerre az összeset, és volt, hogy ugráltatva apját össze-vissza. Sokszor tört borsot testvérei orra alá, főleg azzal, hogy a konyhából a finom illatokat hamar beterelte a játszó szobába. Esténként függönyt fújkált, ráijesztve a többiekre, hogy szellemek járnak a házban... sokszor libbentette fel a nők szoknyáját is, mikor sétáltak valamerre, és nagyon unatkozott. Ebből szerencsére már kinőtt...
Saját elemével remekül boldogul, és nincs olyan nap, hogy megannyiszor ne használja ki azt, hogy meglibbentse haját, vagy parfümjének illatát ne érezné meg a környezete.
16. születésnapjára tetoválást készített, bal karjára. Illetve az elemi jelét is tetoválásként hordja, bár kétségtelen, hogy keveseknek mutatja meg ugyanis a bal mellének alsó ívénél található meg, az oldalához közelebbi részen.

Család
Édesanyja korai halála nagyon megviselte őt. Nem volt ott a születésnapjain, akkor, amikor szüksége volt rá. Amikor anyai tanácsra lett volna szüksége, egy kis támogatásra. A hiányát mai napig nem tudja feldolgozni, pedig nagymamája sokat segített számára is.
Apjával jó kapcsolatot ápol, bár keveset látja otthon. Ettől függetlenül nagyon szereti őt. Bátyjával és nővérével szintén remekül kijön. Sok időt tölt Katával, hétvégente vásárolni járnak, vagy épp megnéznek egy jó filmet együtt...
16. születésnapjára tetoválást készíttetett, -amit természetesen a nővére felügyelt és engedélyezett-, ami édesanyja emlékét őrzi. Saját horoszkópja is benne van, és a szépség-érzékiség-kedvesség van ábrázolva ezen mintán.Karakterkép: Natalia Vodianova


Aktuális állapot:
Megjelenés: 19
Világos farmer, fehér kötött pulóverrel. Lábán csizma. Az egész szettet pedig egy sötétkék színű, térdig érő szövetkabát koronázza meg. Haja kiengedve, nyakában pedig egy fekete sál.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.30. 23:29:07

Üzenet küldése