A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Plávics Enikő

 
Beosztása: (Musical)színésznő
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: szeptember 22.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel alacsonyabb. Kissé széles a válla-háta, de erről könnyen elterelheti a figyelmet a hosszú, formás lábaival.
Vonások: Első és legszembetűnőbb a széles, hófehér fogait is megmutató mosolya. Ami azt illeti, így a legkönnyebb esztétikusan viselnie őket, ugyanis nagyobbak kicsivel a kelleténél. Egyébiránt arca minden szegletéről lehet mondani valami szépet; a sötét, íveletlen szemöldökön keresztül az eszményien dús szempillákon át, a kis fitos orrig - valahogy mindez karakteres összképet alkot.
Szem: Zöldesbarna, őszintén kifejező.
Haj: Hosszú, egyenes, festett aranyszőke, mégis nehéz elképzelni mással. Az csak hab a torán, hogy a szemöldökének a színe ettől erőteljesen elüt. Ez adja meg az arca egy újabb jellegzetességét.
Általános öltözet
Szeret mindent felvenni, de a nagyközönség előtt ez egy előszűrőn megy át, ugyanis az alkata miatt, a látszat ellenére korántsem áll neki jól minden. A színekben már kevésbé kell válogatnia, ezekkel bátrabban is él. Egyébként ugyanolyan sűrűn látható úgy, hogy kedvére mozog lazább ruháiban, mint kirittyentve.
Első benyomás, kisugárzás
Valahogy mindig erőteljes az első benyomás, amikor mosolygós, energikus, és humoros épp ugyanannyira, mint mikor szétszórt, melankolikus és csipkelődő. A mérleg igen hamar billen át a környezeti ártalmak nyomásának hála. Sosem volt egy kiegyensúlyozott alkat, és valószínűleg nem is lesz. Sokan bélyegzik ezért szeszélyesnek, vagy egyenesen hisztisnek. Egy helyen ura tökéletesen az érzelmeinek és a hangulatingadozásainak - az pedig a színpad... de egy láb lent, és már nem érvényes ez a szabály.

A felszínen tökéletesen eseménytelen gyermekkorát csakis azzal tudta feldobni, hogy szinte a kezelhetetlenségig fajuló hisztiket produkált időről-időre. Persze ez nem annyira elképzelhetetlen, a valós családi hátterét tekintve. Ugyanis a szülei azzal örvendeztették meg egyetlen gyermeküket, hogy évekig senyvedtek örömtelen házasságban - fölötte. A gyerek pedig minden, csak nem hülye, megérzi még az apró rezzenéseket is, ha nem is reflektál rögtön, de ígyis-úgyis ki kell jönnie valahol a frusztrációnak, és az acsarkodásból fakadó figyelemhiánynak.

A helyzet nem sokat javult, mikor mágikus tehetsége kiderült - és ezzel együtt szülei is váltak. tizenegy évesen apás típusként az anyjánál lett elhelyezve, és ezzel együtt a Martionba is be kellett szoknia. Sem a tanulmányi előmenetelén, sem a személyes kapcsolatain nem segítettek ezek a korai évek, pedig igazán helyes, kedves kis lánynak lehetett megismerni, azonban kiszámíthatatlan jelleme miatt sokan kezdték mégis kerülni. Biztos barát sosem volt mellette huzamosabb ideig, valahogy mindenkit elmart, haverok, ismerősök azonban bőven akadtak.
A mágiában egyébiránt sosem volt tehetséges, vagy épp szorgalmas, már akkor is az önkifejezés különböző formái érdekelték, és ez az érettségi felé haladva egyre jobban, immár életpályaként ki is kristályosodott a szemei előtt.

A hobbiból egyre jobban kinőtt a zene a tánc és színészet iránti rajongása, amikbe szívesen feccölte már a középiskola alatt is az idejét. Bár a színész főszakra nem, de a Színész II. (segédszínész) képzésre felvételt nyert Csontváryn, és el is végezte az intézmény keretein belül a tanulmányait. Énekhangjára már ekkor felfigyeltek, és az oklevele kézhezvétele után volt is a bimbózó karrierjének alig egy éves szakasza, amikor tiszavirágként tündökölhetett a mágikus rádiók slágerlistáján - egydalos popelőadóként debütált, majd tűnt el ugyanolyan gyorsan a süllyesztőben.

A kezdeti lelkesedés, majd bukás után a gödör aljáról próbálta összekaparni magát, de ebből az időszakból valószínűleg még most sem lábalt ki teljesen. Nem fűződik a mindennapjaihoz szép élménye. A magánélete hullámvölgy, zavaros egyedek lépnek ki-be belőle. A szakmai életét hosszú haknik, és nem szakmába vágó alkalmi munkák után úgy kellett nem kevés közbenjárással összekalapálni. Immár egy éve az Üvegpalotában tevékenykedik háttértáncosként, vokalistaként a zenés előadásokban, vagy pár mondatos szerepekre ugrik be egy-egy Raffai-rendezésbe.
A rossz nyelvek szerint a kulturális központ szereposztó díványát már ezekért is be kellett járnia, de ez sem segít rajta. Hiszem, bár nem túl szorgalmas, de valamennyi tehetség szorult belé, és lelkes, ám előfordul, hogy nem érkezik pontosan, vagy szétszórt, rendezetlen. Nem egy komoly egzisztenciát magának tudható nő.


Gedney Dante
Az exeim közül eddig ő húzta a legtovább. Mert őrült művész. És mi őrült művészek valahogy összetartozunk, van, hogy szorosabban, van, hogy csak egy alkalmi tányértörés cserepein.
Schwarz Frigyes
Ha van valaki, akit kérdés nélkül képes lennék megfojatani egy kanál vízben, ő lenne az. Arrogáns, nagyképű tapló. Arról meg fogalmam nincs, hogy rendezhet színészeket. Mert hogy az emberekhez nem ért, az biztos.
Raffai-Fodor Zoltán
A másik. Mentségére legyen mondva, hogy legalább ő jóképű és tehetséges színész. Persze, mióta megy neki a szekér igencsak kezdett megnőni az arca. Nem is lehet megmaradni vele hosszútávon egy helyiségben.
Lavelle Janka
Egy vicc az egész "üdvöske" dolog. Mire föl? Rejtély számomra, miért folyik még a csapból is. Olyan felejthető a színpadon, mint kettő másik, annak ellenére, hogy azért valamennyire tényleg esztétikus, ahogy visszaveri a reflektorfényt.
Nemesék
Igazán jól elvagyunk Ábellel, köszönöm szépen. Komoly? Áhneeem, túl jó srác. A fizimiskája ellenére édes, én mondom. Aki kutyát tart és a testvérével él nem is lehet más, mint édes.Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.23. 15:32:53

Ez a karakter a Üvegpalota céghez tartozik.

Üzenet küldése