A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Poczoki Dániel

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: augusztus 09.)
Testalkat: Nem túl magas (kb. 170 cm), viszont rendkívül vékony.
Vonások: Markáns vonások, de átlagos arc. A pelyhedző szakáll miatt nem tűnik gyermekinek, de az összkép még nem is igazán férfias. A bal szemöldökében lévő piercingen kívül nincs különösebb ismertető jegye.
Szem: Méregzöld, melynek egzotikus csillogását elnyomja az olcsó, műanyag keretes szemüveg.
Haj: Sötétbarna, rövidre nyírt. Általában borzas, elfeküdt, de néha helyre igazítja egy kis zselével.
Általános öltözet
Ami éppen a kezébe akad. Nem túlzottan foglalkozik vele, hogy mit is vesz fel. Jó, azért pink tütüben és tiarában nem fogod látni, de tényleg nem válogat a szekrényében elindulás előtt. Legtöbbször azt veszi fel, ami a polcon legfelülre van hajtogatva. Ennek ellenére ízléses a megjelenése, valahogy mindig szerencséje van, és jó helyre nyúl a szekrényben.
Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre is megállapíthatod, hogy félénk, de kedves fiúval van dolgod. Bátortalansága miatt nem egykönnyen teremt kapcsolatokat, nehezen oldódik és szólít meg másokat. Szerencsére sok kommunikatív ember jár a Martionba, akik beszédességüket igyekeznek ráragasztani, ez által segíteni beilleszkedését a közösségbe.
LeírásElőtörténet:

Család:
1995. augusztus 9-én, reggel 7 óra 13 perckor megszületett a Poczoki család első (s egyetlen) gyermeke, Poczoki Dániel. Szülei (Poczoki András, vegyészmérnök; Poczokiné Horváth Lívia, háztartásbeli) régóta vágytak már gyermekre, így nagyon örültek a kis Dániel érkezésének. Több évig próbálkoztak, míg végül egy kisebb fajta csoda folytán anyjának mégiscsak sikerült teherbe esnie, s világra hoznia fiát. András és Lívia minden szabad percüket gyermeküknek szentelték, tanítgatták, szeretgették, így aztán Dani már kicsi korában is többet tudott a vele egykorú társainál. Szerény, konzervatív, hívő családból származik. Talán mindezek együttes hatásaként, a fiatalember meglehetősen zárkózott, félénk. Nehezen nyílik meg másoknak, vagy köt barátságokat. Ha nem kérdezik, ritkán szól közbe, s másokhoz is leginkább akkor megy csak oda, ha hívják. Mindezek ellenére rendkívül jószívű, kedves, érzelmes fiúról van szó, s ha szívébe fogad, bármire képes érted.
Kicsi gyermek kora óta szülei úgy nevelték, hogy egy napon nagyhírű varázsló lesz belőle, neves gemmárius, vagy Minisztériumi dolgozó. Mindent megtettek hát ennek érdekében, így a legtöbbet próbálták kihozni a lehetőségeikből, és iskolát is ez alapján választottak. A Martion tanárainak szaktudásában maradéktalanul megbíztak, így nem volt kérdéses, hová is kerül a csemete. A Lelkek Tükre a Ferfexesekhez sorolta, így tanulmányait Ferfex Farkas nyomdokain kezdhette meg. Problémája sosem akadt a tanulással, minden évet kitűnően végzett. Remélhetőleg az évek során valóra tudja váltani szülei álmát, ami számára nem teher, inkább hála, amiért annyit törődtek vele.

ÁV karakterlap:

Előnyök-Hátrányok:

Szülei világ életében jó nagy adag önbizalommal igyekeztek ellátni gyermeküket, ám ez irányú tevékenységük meglehetősen eredménytelennek bizonyult. Azt azonban sikerült elérniük, hogy gyermeküknek legyen hite. (Hit - 1) Hisz Isten létezésében, s önmaga képességeiben, tudja, ha nem bízna saját magában, elveszne. Erre talán az is rásegít egy lapáttal, hogy valamilyen különös képesség folytán, minden olyan dolog, amit először próbál életében, sikerülni szokott neki. (Szűz kéz – 4) Maga sem tudja pontosan, hogy miként lehetséges ez, de nem tiltakozik adottsága ellen. Isten adományának véli.
Nem mondható, hogy feltűnő jelenség, aki kilóg a tömegből. Sokkal inkább rejtőzködő, aki beleolvad a tömegbe. Egyetlen egy szembetűnő adottsága azonban, bár ezt is csak a szemfülesebbek észlelhetik, ha figyelik egy darabig, hogy mit csinál. Dani ugyanis képes arra, hogy mindkét kezét használja cselekvéskor. (Kétkezesség – 2) Gyermek korában vették nála észre, amikor rajzolt. Ha egyik keze elfáradt, a másikkal rajzolt tovább. Azt hitték, kinövi, de nem így lett. Azóta is képes mindkét kezével akár írni is.
Magának való ember, aki inkább a könyvek között tölti a szabad idejét, mint az évfolyamtársaival. Nem túl beszédes, zárkózott gyermek. (Félénk – 1) Persze nincs ellenére a társaság, nem antiszociális, csak szeret olvasni, magában ellenni. Kondiba sem nagyon jár, nem sportol semmit, így elég gyenge fizikummal, s ez által gyenge immunrendszerrel van megáldva. (Beteges – 2) Télen minimum egy réteggel többet kell magára húznia, nehogy az első széllökéstől megfázzon.
Alapban nem egy túl beszédes ember, aki bármit elmondana a családjáról, de van egy dolog, amit különösen igyekszik titkolni, ám rettentő nehezen megy számára. Különös módon, már-már betegesnek mondható szinten vonzódik a vörös hajú emberekhez. „Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös.” (Beteges mánia – 2) Mindegy az, hogy férfi vagy nő, ha vörös a haja, szinte megbabonázzák. Nem tudja megmagyarázni, miként van ez, s mivel másoknak sem hajlandó beszélni róla, nem is lehet megnyugtatni, hogy normális. A vörösek, igen könnyen rá tudják venni dolgokra, amíg az nem veszélyeztet másokat.
Hála tudásszomjának és a sok gyakorlásnak, igen ügyes varázsló, de saját pálcája nélkül nem menne sokra. (Fafüggő – 3) Ahogy a szemüvege nélkül sem, hiszen akkor az orráig sem látna. (Rövidlátó – 3)

Tulajdonságok:

Fizikum: Lévén, hogy nem sokat mozdul ki, főleg nem sportolni, nem egy izompacsirta. Romantikus figura, de kizárt, hogy bármelyik hölgyet az ölébe kapja és akár egy métert is megtegyen vele. (8)
Ügyesség: Hol így, hol úgy. Van, hogy ügyesebb, mint gondolná, máskor meg bénázik. (10)
Akaraterő: Ha szilárdan hisz valamit, kizárt, hogy meggyőzd az ellenkezőjéről, ám ha bizonytalan, észérvekkel biztosan beadja a derekát. (10)
Intelligencia: Szeret olvasni, így egész sok minden ragadt rá az évek alatt. (13)
Megjelenés: Nem egy Adonisz, s ezt ő is tudja magáról. Így aztán még eladni sem tudja magát legalább a viselkedésével. Főleg, hogy eléggé frusztrált tud lenni, mivel körülötte szinte csak dúsgazdag, menő és piszokul helyes fiúk és lányok vannak. (8)
Észlelés: „... a fától az erdőt” . Talán túl szórakozott, vagy csak kifelejtették belőle ezt a képességet, de sokszor azt sem veszi észre, ami az orra előtt van. Főleg, ha nincs rajta a szemüvege. (8)
Mágia: Azta-hűha-meg-minden. Tehetséges varázsló. (15)

Pénz: 2 tallér 0 dukát 0 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.04.10. 15:19:01


Ez a karakter rendelkezik egy Kvarc nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése