A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Popovics Ferenc

 
Beosztása: Hermetikus mágia kutató

Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: október 25.)
Testalkat: Arányosan edzett alkattal rendelkezik. Kellőképp vállas, férfias kiállású, kisportolt, de nem kigyúrt. Magassága átlagos. (183 cm)
Vonások: Markáns arcéllel bír, igazán jóképű jellegzetes szája és szinte állandó borostaárnyéka ellenére is... vagy éppen ezért.
Szem: A zöld körvonalból fut át barnába, kimondottan néznivaló tekintet.
Haj: Rövid, barna, általában felzselézi, egyébként pedig kora ellenére kifejezetten magasan kezdődik, pedig még nem is kopaszodik.
Általános öltözet
Nagyon szerencsés olyan téren, hogy a legtöbb ruhadarab jól áll neki, bár nem fektet túl nagy hangsúlyt a stílusos öltözködésre. Az ingeket mondjuk nem szereti, ezzel szemben a farmerekkel, pólókkal semmi baja. Ha indokolt, előszeretettel köt a nyakába sálat, de a bőrdzsekiket is preferálja.

Első benyomás, kisugárzás
Egy barátságos, ám a nagy átlaggal szemben kissé zárkózott férfit ismerhet meg személyében az, aki veszi a fáradtságot, hogy felvegye vele a kapcsolatot. Mondjuk esetében ez tényleg nem egyszerű, lévén egyáltalán nem hall. Beszédén is hallatszik, időnként lazább az artikulációja, vagy esetleg túl halk/hangos. Ha ezeken túl tudja tenni magát az ember, akkor egy abszolút életigenlő és kimondottan intelligens ember ismeretségét tudhatja magáénak. Persze nem minden arany, ami fénylik. Gyakran tűnhet ugyanis akaratán kívül arrogánsnak, fejlett igazságérzete miatt akadékoskodónak, vagy épp okoskodónak. De olyan ember nincs, akinek ne lennének rossz tulajdonságai.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.03.20. 17:37:49

Üzenet küldése