A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Popper Áron

 
Beosztása: Bájitaltan tanár
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: február 04.)
Testalkat: Kaszáspók. Magas, vékony testalkatához hosszú végtagok társulnak.
Vonások: Karakteresen elnagyolt minden vonása. Szemtelen fricskák csak a hétköznapi jóképűség tükrében.
Szem: Barnák.
Haj: Feketébe hajló, rövid fazonú sötétbarna.
Általános öltözet
Félhivatalos. Univerzális ruhadarabokat válogat össze, melyek éppúgy alkalmasak szülői értekezlet alkalmával, mint amikor leugrik az Egyszarvúba, ha pedig lekapja a zakót, máris rúghatja a bőrt az udvaron a gyerekekkel. Határozottan sportzakó, kord-, és szövetnadrág párti.


Első benyomás, kisugárzás
Kiegyensúlyozott, határozott ember. Tudja, hogy mit csinál, miért csinálja, miért éppen úgy kivitelezi, ahogy. A cigarettát hanyagul tartja, hogy jobban imponáljon a hölgyeknek, a söröskorsót magabiztossággal emelgeti, pillantása jelentőségteljes. Mozgáskultúrája kellemes a szemnek, minden mozdulatából kiérezhető a lét elviselhetetlen könnyűsége.


Leírás

Családja a régi Csehszlovákia területéről származik, viszont idősebb testvérével ellentétben tanulmányait ő már Magyarországon kezdte, és végezte el. Pályájának kezdete hasonlóan hagyományos és unalmas, mint mágusberkekben a legtöbbeké. 11 évesen Ferfex ösvényére kerülve a Martion tanulója lett, ám párbajhős - királylányokat mentő hőslovag ambícióiról idejekorán letett, mivel érdeklődése egyértelműen inkább a bájitalok tudományterülete felé fordult, ezen állapot pedig állandósult is. Ifjúkori előmenetele a szorgalomnak, a buzgóságnak, a tiszta és logikus gondolkodásnak, és a gyakorlatiasságnak köszönhetően szépen haladt. Ennek megfelelően a végzős év befejeztével a felvételi anyaga bővelkedett mindenféle jóban és szükségesben.

Azonban tanulmányainál is jobban szívén viselte, hogy a közösségi élet mindig pezsgő és üdítő legyen. Minden napra jutott valami labdajáték, csapatépítő tevékenység, zenés-táncos összejövetel, amiknek a kijárási tilalom kezdete nem feltétlenül vetett véget. Szorgalmazott mindenféle kirándulást, lelkesen részt is vett rajtuk, ha tehette és teret kapott hozzá, a szervezésbe is örömmel besegített. Kifejezetten népszerűnek számított az iskolai tini-közegben, mikor vizsgáit letéve, érettségijét megszerezve elbúcsúzott a Martiontól. Felsőoktatásbeli évei az Elméleti mágia karon teltek bájitaltan szakirányon. Tárgyait széles repertoárból válogatta össze, kihasználta az oktatás adta lehetőségeket, így a szakterületéhez tartozó órákon kívül sok egyéb más jellegűt is látogatott. Kicsit mélyrehatóbban tanult pedagógiát, felszínesen megkapargatta a szociológia felszínét, tiszavirág életűen tagja volt az egyetemi kórusnak és színi társulatnak, kipróbált sportokat, belekóstolt tudományterületekbe – spontán módon beült a barátok, barátnők óráira, csipegetett ezt-azt, csak hogy amolyan kontár módjára kicsit mindenhez értsen. Saját magát önjelölt polihisztorként írta volna és írja is le a mai napig. Népszerűségi indexe pedig még soha korábban nem szárnyalt ennyire magasan.

Egyetem után nem került ki az oktatásból, csupán térfelet váltott. Kezdő tanárként egy vidéki talan gimnáziumban helyezkedett el 2002-ben, mint kémiatanár. Munkáját lelkiismeretesen és szenvedélyesen végzi, nem csupán az okítás terén, de a közösségi élet szervezésében is. Mindeközben a környék mágusait ő látja el kvázi magánvállalkozásban bájitalokkal, hogy ne csak a saját örömére főzőcskézzen.

Pályafutásának következő állomása a Martion Mágustanoda, ahol a 2010-es évtől töretlenül okítja a diákságot a bájitalfőzés és az orosz nyelv rejtelmeire.//Karakterkép: Adrien Brody//


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.09.26. 19:08:15

Üzenet küldése