A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Qui Anna-Mai

 
Beosztása: Bejárónő

Nem:
Életkor: 24 (születésnap: december 23.)
Testalkat: Hiába félvér, inkább apjára ütött. Koreaiakhoz mérten ő is alacsony, vékony testalkatú.
Vonások: Arca ovális, ajkai aránylag teltek, pisze nózival fölötte.
Szem: Félvérsége előnyére, nagy, barna szeme van, barátságos tekintettel, tele szeretettel.
Haj: Hosszú, fekete, mindig rendezett.
Általános öltözet
Általában szűk farmert és hozzá mintás pólót, ingeket visel. Az, hogy épp mennyire színes a megjelenése, hangulat függő, de inkább a sötétebb tónusokat kedveli. Talán azért, mert télen született. Télen pedig nincs túl sok szín a természetben sem. Szeret bakancsot viselni, de a magas sarkú cipőket sem veti meg.
Első benyomás, kisugárzás
Barátságos, kedves arc fogad, ugyan ilyen bájos személyiséggel. Kenyérre lehet kenni, ellenben ha megismered, tudhatod, hogy talpraesett, és nem fog semmitől sem visszahőkölni. Mindig mosoly ül szája sarkában, így nem meglepő, hogy kellemes az összhatás, és még, még, még szeretnél vele beszélgetni, ismerkedni. Ráadásul nem is a buta fajta lánykák táborát erősíti. Élelmes, figyelmes, sokat tanult az élettől, a világtól zsenge korához képest.

Leírás

Előtörténet
Anna-Mai '94-ben született, télen, likantróp család első szülöttjeként Szöulban. Édesapja Ahn Qui mágus származású likantróp, emellett szakács Szöulban. Saját étteremláncuk van, ahol nem a gyors kajáé a főszerep. Szeretik a nemzeti ételeket egy kicsit új köntösbe tekerni... erről szól a Qui Bár lényege. Édesanyja Melinda Kongsays, kevert származású boszorkány, és likantróp, aki felmenői között tudható a magyar vonal. Anyja magyar származású boszorkány. Az étteremben segédkezik. Az ő ötlete volt az is, hogy magyar fűszerezéssel, és ízekkel keverjék a koreai ételeket. Sikert aratott!
Ebből már egyenesen következik, hogy a sikerek mellett az anyagi háttér is biztosítva volt, hogy a későbbiekben családot alapítsanak. Várható volt, hogy a gyerekek is (Anna-Mai és Nora-Jinn) likantrópok legyenek.
A gyerekeket tudatosan nevelték, hogy a későbbiekben ne legyen probléma a származásukból. Azon kívül, hogy a kis vadat megtanították számukra kezelni, még anyjuk magyarul is megtanította a lányokat. Így kezeskedve arról, hogy eleve két anyanyelven tudjanak beszélni.
Bármilyen problémájuk is volt, elsőnek anyjukat keresték fel, aki mindenben segítette őket. Így Telihold idején is egyértelmű volt, hogy a mama szoknyája alá siettek. Bár sokáig furcsa volt, hogy sokszor a Holdállástól függetlenül farkaskodott.
Ahogy teltek az évek, Anna-Mai is iskolás lett, magántanulóként sajátította el az általános, majd gimnáziumi tanulmányait. Ezt főleg azért tartották fontosnak szülei, mert: likantróp, és boszorkány. Ez a kombináció számukra felfedhetetlennek kellett, hogy maradjon, mivel nem olyan környezetben éltek, ahol megmutatkozhattak. Az évek alatt kiderült, hogy sajnos semmi érzéke nincs a jósláshoz, a bájitalokhoz és az asztrálmágiához. Bár az sem meglepő, hogy méregérzékeny... Ezt a sok mindent egy kicsit kompenzálta azzal, hogy a vizsgáin nagyon megnyerően adta elő magát, amivel levette a lábukról a vizsgabizottságot. Később pedig magyarból is nyelvvizsgát tett le, sikeresen.
Sokan alultápláltnak hiszik, mert annyira kis vékony, hogy arra nincsenek szavak. Egy erősebb szél is elfújná... Ez talán azért lehet, mert a gének ezt örökítették tovább, illetve elég válogatós. Ő csak ínyencnek mondja magát. Farkas alakban is csak bizonyos húsokat fogyaszt el. Marhát egyáltalán nem, sőt, semmilyen kérődző állatot. A disznóval is hadilábon áll, de hamarabb megeszi, mint a borjút, marhát, de emellett a piros zöldséget és gyümölcsöt sem fogyasztja el, egyetlen egy kivétel van: a görögdinnye. A válogatósság netovábbja. S eddig is sikerült mindent túlélnie, elég szívós kis csaj, nem kell félteni...

Ami pedig farkas énjét illeti...
...mindenkinél sokkal kisebb, játékosabb és aranyosabb állat alakjában. Inkább hasonlít egy cuki szőrcsomóra, mint egy farkasra. Bár kétségtelen, hogy emberalakjában is nagyon bájos, főleg, amikor vakarózni kezd... Olyan tipikus állatka. Szerencséjére mondhatja, hogy jól alkalmazkodik mindenkihez és mindenhez. Legyen az egy térség, egy új hely, iskola, otthon vagy maga a vadon, egy új falka. Egyik gyengesége azon kívül, hogy nem egy erős alkat, hogy számára is létezik az a bizonyos gyenge pont. Bár ezt mindenki előtt titkolja. Mint, ahogy azt is, hogy nem igazán lát színesen. Amit még mindig a jó dolgok számlájára ír, az az ezüstellenállás. A füle ugyanis tele van ékszerekkel, nem szerette volna, ha meg kell válnia tőlük. Meg még a többi ékszer, ami még szóba jöhetne. Továbbá: Steril. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Mázlinak érzi, hogy ha elveszti a kontrollt legalább kisebb az esélye annak, hogy másokat is megfertőzzön.

A gimnázium után világjáró körútra indult, természetesen stoppal. Bár végére ért mégis sokáig eljutott. Bejárta egész Keletet, majd Európa számos országát. Nem pár napokat töltött el ezen országokban, egész heteket, vagy többet is, ha nagyon magával ragadta a nemzet kultúrája.
Magyarországon táborozott le, hogy újra pénzzel tankoljon fel. No nem lopkodni fog, meg kétes munkákat elvállalni. Az egész útját végig zenélte , hogy legyen mit elkölteni, főleg szállás és étkezés ügyileg. Nem is gondolná az ember, hogy mennyit meg lehet keresni egy nap alkalmával! Történetesen gitáron játszik, hiszen azt a legkönnyebb szállítani. [kép a hangszerről] Illetve, ami még fontos, hogy a gitárnak neve van, mégpedig Anh, ami koreaiul annyit tesz: csodálatos fényesség. Ilyen számára a zene is.

Jelenleg pedig Sarnyai Csaba bejárónőjeként tevékenykedik. Mos-főz-takarít, és egy Koppány nevű kis farkasnál bérel szobát.

Karakterkép: Bae Su Ji


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.28. 15:51:02

Üzenet küldése