A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rácz Anett

 
Beosztása: Óvónő, Pedagógus
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: szeptember 26.)
Testalkat: Kortásaihoz képest alacsony, az átlagnál azonban formásabb. Kerekedik itt, kerekedik ott - pont ahol kell.
Vonások: Kicsit hegyes nózi, telt ajkak.
Szem: Zöld
Haj: Hullámos, hosszú, újabban olyannyira sötétbarna, hogy az már inkább fekete.
Általános öltözet
A zöld színt helyezi előtérbe, de gyakran hord sötétebb árnyalatokat, akár feketét is. Legtöbbször szoknyában látni, és csinos blúzokban, nagyon ritkán veszi fel a farmer-póló párosítást.
Első benyomás, kisugárzás
Ha gyakran jársz a Mirarxban - vagy akár csak a környékén -, biztosan ismerős számodra az arca. Ő az a lány, aki arra tette fel az életét, hogy a likantróp gyermekek helyzetét megkönnyítse. Persze nem egész nap az előképzőben tartózkodik, ugyanúgy jár szórakozni, mint bárki más. Természetét tekintve közvetlen, szeretetreméltó, segítőkész.

Leírás

Kaposváron született, szülei mindketten mágusok, ő pedig az egyetlen gyermekük. Nem sokkal később - a Mirarxba való beiratkozás idején - a család Budapestre költözött albérletbe, megkönnyítve ezzel az ingázást otthonuk, és az előképző között. Különösebb probléma nem volt vele, bár kiemelkedően "jó" gyerek sem volt. Egyszerűen csak úgy viselkedett, mint egy... gyerek. Tizenegy éves korában innen ment tovább a Martionba, ahol aztán a Ferfexesek közé keveredett a Lelkek Tükrének köszönhetően. Az iskolában eltöltött évek alatt rengeteg embert ismert meg, igazi barátságot viszont csak egy lánnyal kötött - Szilvivel. Ami meglepő, hiszen viszonylag kevés időt töltöttek egy fedél alatt, köszönhetően a több, mint négy év korkülönbségnek.

Pontosan tudta, hogy az érettségit követően hova szeretne menni továbbtanulni, szóval ennek megfelelően adta le a felvételi kérelmét is, első helyen megjelölve az ELTE-n az Óvódapedagógus szakot. Amit aztán el is végzett, a kiegészítő - mágikus - képzésbe viszont már csak akkor fogott bele, amikor sikerült munkát találnia. Nem is akárhol, rögtön a Mirarx Máguselőképzőben kezdett. Azóta is ott dolgozik, imádja a gyerekeket, és oda meg vissza van a munkájáért.

Tizenhét éves volt, amikor az élete fenekestül felfordult. Mert persze egy teliholdas este pont megfelelő kiruccanni otthonról, főleg egyedül. Kisebb csodaként könyvelhető el már az is, hogy élve megúszta, nem beszélve arról, hogy maradandó - látható - sérülést sem szerzett. Több hétig tartó folyamatos kezelés után engedték csak haza a Főnixből, ahol persze mindent elmondtak neki a likantrópiával kapcsolatban. Egyedül azonban még így is képtelen volt mindezzel megbirkózni, szóval nem volt kérdéses, hogy csatlakozik-e a budapesti falkához. Egy ideig a központban lakott, később azonban - amint sikerült összegyűjtenie elég pénzt -, elköltözött onnan. Bár nem messze, éppen csak pár házzal arrébb, hogy bármikor át tudjon ugrani, ha szükség van a segítségére.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 1970.01.01. 01:00:00

Ez a karakter a Mirarx Máguselőképző céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Jószerencse nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése