A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rácz Anita

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: január 04.)
Testalkat: Vékony, törékeny, s korához képest nagyon alacsony.
Vonások: Bájos, kedves vonások, pisze orr, enyhén barnás bőr.
Szem: Vidáman csillogó mogyoróbarna.
Haj: Hosszú, majdnem derékig érő, enyhén hullámos, vörösesbarna.
Általános öltözet
Tipikusan az a kikapok-valamit-a-szekrényből típus. Magában a ruhatárában a világos színek uralkodnak, minél színesebb, annál jobb alapon. Felsőkből a mintás pólókat, trikókat, s kötött pulcsikat kedveli, míg nadrágokban a farmerek a nyerők nála. Vásárolni viszont nem szeret, így gyakran hord egy-egy ruhát éveken át is.
Első benyomás, kisugárzás
Kicsi pattogó lányka, aki nem szeret sokáig megülni a fenekén. Imád fecsegni is - leállítani igazi lehetetlenség. Sokszor üti bele más dolgába az orrát, bár rossz szándék nincs benne, csupán végtelen kíváncsiság. Elsőre talán kicsit idegesítő lehet a hiperaktívsága, meg talán másodjára is, de hozzá lehet szokni. Összességében egy gyermeteg lélek, aki imádja a csokit.

Leírás

Leírás

Vorschau Januári elsőszülött lányka, egyetlen öccsel megverveáldva. Szülei is varázslók, mégse ismerte a mágiát kiskorában családi okok miatt. Édesapja azóta a Főnix Könnyében dolgozik szerpentáriusként, míg édesanyja egy kis boltocskát vezet. Ami öccsét illeti ma már nem állnak túl közel egymáshoz. Gyerekként még el-elvoltak, de mikor a fiú tizenegy éves lett, egy németországi iskolában kezdte el a tanulmányait. Azóta főképp a szüleik által tud csak valamit róla.

Részéről viszont Martionba kezdte meg a tanulmányait, ahol aztán a Neredinbe osztották be. Az iskolában töltött hat éve alatt rengeteg minden történt vele: életveszélyes kalandok, rengeteg barát, három imádott fogadott testvér, és sok-sok tanulás. Játszott ő a léglabdacsapatban, járt a mikulásnál, s elvesztette egyik fogadott tesóját, csak hogy aztán visszakapja. Mégis egyik se volt képes igazán felnevelni őt.

2013. szeptemberétől koptatja az ELTE Elméleti Mágia Kar padját, mint szerpentáriusnak készülő hallgató. Azóta talán egy arasznyit komolyodott, bár nem vészesen. Jelenleg Maynél lakik Pesten, egy szobában vele.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.11.02. 02:03:47

Üzenet küldése