A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rádai - Hajtó Karolina

 
Beosztása: Újságíró
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: május 13.)
Testalkat: Egészen alacsony (164 cm), de legalább formásra sikeredett.
Vonások: Apró és bájos. Igazán aranyosan tudja ráncolni az orrnyergét, amikor valami nem tetszik neki.
Szem: Szürkéskék, fürkésző, kíváncsi tekintet.
Haj: Barna lehetett eredetileg, de tizennégy éves kora óta világosszőkére festi. Hullámosodásra hajlamos, emiatt pedig gyakran vasalja.
Általános öltözet
Igazán nőies. Szereti a szoknyákat és a blúzokat, nyáron pedig előnyben részesíti a ruhákat. Sok kiegészítőt is hord. Színek és szabás tekintetében is igyekszik az aktuális divatból kiválasztani, ami jól áll neki - és szerencsére egész sok darabból válogathat.
Első benyomás, kisugárzás
Cuki és pattogós. Rettentő sokat kérdez. Mintha kicsit agresszívan szeretne tudni mindenről. Egy idő után az is feltűnhet, hogy szeretne mindent irányítani maga körül. Mindennek tökéletesnek kell lennie! És ha nem úgy történik valami, mint ahogy ő elképzelte? Levág egy jó kis női hisztit!

Leírás


Dunaharasztiban született, mágus apuka/anyuka egyszem lányaként – végre. Ugyanis van neki két bátyja is, a szülők pedig igazán vágytak már egy aranyos kislányra. Hát azt nem kaptak, de ott volt helyette Karolina, aki kitett két fiút is. Bár a családján kívül szinte bárkit átejtett az ártatlan pofikájával, otthon rendre kapta a büntetéseket. Hat évesen már mutatta mágia jeleit, nem mintha bármikor is talan iskolába akarták volna küldeni, már oviba is a Mirarxba járt. Aztán jött a Martion és a Lorton ösvény.

Harmadikos korában állt be a jellemében némi változás – no azért jobb nem lett, de például fára már nem mászott, és sárral sem dobálózott. Egyre inkább kezdte felkelteni a figyelmét az ellenkező nem, és kinek kellene koszosan és kócosan? Elkezdett ügyelni a külsejére, egészen jó érzéke is van a divathoz.

Már akkor is szerette, ha ő dönthetett lényegesebb kérdésekben, és ha övé volt az utolsó szó. Martion után a Königre ment, méghozzá Államigazgatásira, feltett szándéka volt, hogy diplomata lesz. El is végezte az iskolát – sőt, a mesterszakot is –, mégsem érezte igazán testhezállónak a szakmát. A pletykákat viszont mindig is imádta…

Szerencséje is volt, mert a megfelelő emberrel hozta össze a sors – amiben mondjuk nem hisz, de annyi baj legyen! A diplomaosztóról érkeztek barátnőivel egy bárba, ahol egy férfi kezdte neki csapni a szelet. Rövid úton felidegesítette a sok kérdésével, kiderült, hogy azért, mert a pasas újságíró – nem is akárhol amúgy, Karolina kedvenc pletykalapjánál, a Chilinél! Azért nem mondhatni, hogy unalmasan, de egészen szokványos módon alakult innen a kapcsolat. Egyik dolog a másikhoz vezetett, és Karolina azon kapta magát, hogy Zsolttal az oldalán, ő is a pletykalapnak ír. És imádja!

Amit még fontos talán megemlíteni, hogy az egyetem alatt kitanulta az abeomágiát is. Igazán testhezálló az állatalakja, ha azt vesszük, hogy mindenbe beleüti az orrát, remek megfigyelő, és mindenről tudni akar. Hogy hogyan tudja, hogy kivel vacsorázott tegnap este Lavelle Janka, amikor ott sem volt a vendéglőben? Ő volt a légy a falon…
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.03. 14:44:08

Ez a karakter a Chili céghez tartozik.

Üzenet küldése