A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rádai Zsolt

 
Beosztása: Újságíró
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: augusztus 04.)
Testalkat: Rendszeresen sportol, ami meg is látszik rajta. 185 centiméteres magasságával pedig nem kell attól félnie, hogy eltűnik egy nagyobb tömegben.
Vonások: Gyakran borostás, de ez cseppet sem ront az alapvetően vonzó összképen.
Szem: Sötétbarna - de tényleg, nagyon.
Haj: Az attól függ, hogy az év melyik szakaszában találkozol vele. A világosbarnától a sötétebb árnyalatig bármi előfordulhat.
Általános öltözet
Nem hajt a feltűnésre, nem szeret kilógni semmilyen társaságból, a hangsúly leginkább azon van, hogy mikor mire van szükség.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus jelenség, aki sosem esetlen, de legalább mindig magabiztos. Bármilyen helyzetben hamar feltalálja magát - legalábbis állítása szerint -, nem fél a veszélytől, és jól be tudja osztani az energiáját annak érdekében, hogy minden napját sikeresnek könyvelhesse el.

Leírás

Ismerheted is, meg nem is. Neve rendszeresen ott virít az egyik legnépszerűbb pletykamagazin - Chili - hasábjai alatt, mint szerző, de ez még korántsem jelenti azt, hogy fel is ismered, ha találkozol vele az utcán. Ha bemutatkozik, az persze egészen más történet.

Évek óta húzza az igát a lapnál, rendíthetetlen lelkesedéssel járja a városokat, és követi figyelemmel - főleg - a hírességek mindennapjait. Ha valami megragadja a figyelmét, azt azonnal leírja, így másnap már mások is csámcsoghatnak a legújabb "híreken".

Akad egy "társa" is, név szerint Karolina, akivel ugyan nem ismerik egymást az idők kezdete óta, egymásba fektetett bizalmukat még így sem lehetne megkérdőjelezni - ami azt illeti, tökéletesen kiegészítik egymást. Míg Karolina kifogyhatatlan kérdésgyűjteménnyel rendelkezik, addig ő képes bármeddig elmenni a szükséges információ megszerzése érdekében.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.03. 14:46:22

Ez a karakter a Chili céghez tartozik.

Üzenet küldése