A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rádonyi Georgina

 
Beosztása: Rendőr
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: november 14.)
Testalkat: Masszív kis leányzó, nagyjából ha 160 centi magas lehet.
Vonások: Gyerekes, nem tűnik annyinak, ahány éves, inkább nézed tizenhatnak
Szem: Mocsárzöld, s ha van annyi időd, hogy kicsit közelebbről megnézd, hát láthatsz benne sárga cirmokat.
Haj: Fekete, dús, kellemes tapintású, selymes. Nagyjából a lapockájáig ér, de láthatóan nem foglalkozik vele annyira, amennyire kellene. Néha összefogja copfba, kettőbe fonja, de ezzel kifújt a különleges gondoskodás.
Általános öltözet
Fekete, fekete, fekete és bordó. És zöld, de a sötétebb fajtából. Nem kedveli az élénk színeket, csakis abban az esetben láthatsz ilyet rajta, ha nagyon muszáj – vagy ha olyan a kedve. Ritkán, de olykor kissé alternatív az öltözködése: csíkos harisnya, könnyű szoknya, harangujjú felsők. A konvenciókra nem sokat ad. De vedd rá, hogy levegye ujjatlan kesztyűjét, és megláthatod az egyik jellegzetességét: a jobb csuklójára tetovált, tüskés indákkal körülvett kék rózsát.
Első benyomás, kisugárzás
Jókedvű, vidám, barátkozó. Vagy rosszkedvű, gúnyos, kinevetős. Magabiztos, határozott. Mindig más, attól függően, hogy mikor találkozol vele. De egy dologban egyezik mindig: nincs olyan, hogy ne mozogna, hogy ne lenne tele élettel.

Leírás

Hogy hol láthatod? Igazából bárhol az országban. A Martion kastélyában ritkán lelhető fel, maximum ha valakitől meghívást kap oda… és csillogó szemekkel figyeli ezt a világot.

Kérdezz-felelek:
Mit látsz ha...
...auralátó vagy?
Az aurájában a táncoló cirmok arra utalnak, hogy a kisasszonyka ért valamennyire ahhoz, hogy az érzéseit eltitkolja. Többnyire ott hagyja csak táncolni őket, nem az arcán. A színek arra utalnak még, hogy valóban olyan élettelteli, mint elsőre látszik, hiszen életmágus. Akkor érzi a legjobban magát, ha növények között jár, de a közelében sincs a flávör-pávör hippinemzedéknek.

... manalátó vagy?
A teste legtöbb részén varázstárgyakat visel. Szerencsétlen manalátó simán megvakul mellette, hiszen a nyakában, az ujjain, a ruhája alatt és fölött, de még a szemében is varázstárgyat visel.

...vak vagy?
Semmit. Akkor maximum az illatát érezheted: tavaszi virág, őszi vadgesztenye, csípős ruccola – vagy csak édes Snikers.

//pb: kathryn prescott//
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.15. 20:34:47

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése