A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rébék - Nagy Zsaklin

 
Beosztása: A Közigazgatási és Munkaügyi Minisztérium vezetője
Nem:
Életkor: 62 (születésnap: november 04.)
Testalkat: Magas termetű, szálkás, izmos, feszes test- felépítésű, jól karban tartott. Mint egy évtizedeken keresztül edzésben tartott test.
Vonások: Fegyelmezett, mindig, minden körülmények között ura az arcának. Érzelmet csak ott, és akkor mutat ki, amikor annak helye van.
Szem: A szarkalábak és ráncok már régen ellepték őket, de még mindig képes egyetlen pillantással néma csendet teremteni.
Haj: Tökéletesen fésült, rendezett. Ha fúj, ha esik.

Általános öltözet
Sehol egy gyűrődés, sehol a diszharmónia. A színek összeillenek, a ruha frissen vasalt, ropogós, higiénikus. Akármit is hord, annak szerepe és rendeltetése van, amit maximálisan betölt. Kora ellenére pedig bátran mer fiatalosnak maradni. A piros, testhezálló ruhát egyelőre nem tervezi otthonkára cserélni.

Első benyomás, kisugárzás
Soha nem tudni igazán, hogy mit gondol, vagy mit érez, de mindig tökéletesen beleillik a közegbe, ami körülveszi. Legyen az munkaszituáció, informális összejövetel, vagy épp kikapcsolódás. Felveszi a ritmust, és beolvad. A hangját csak kivételes esetekben emeli fel, ám ettől még nem rejti véka alá a véleményét. Kifinomult modorral is bárkit le tud szállítani a magas lóról. A levegő valahogy mindig vibrál körülötte.


Leírás

Leírás:"Hogy csinálja? Még a hozzám hasonló emberek is, akik nem fukarkodtak a kritizálásával, csodálják a határozottságát.

Általában azt válaszolom, hogy magaménak vallom az (...) erkölcsöt. Ha keményen dolgozol és mindent beleadsz, a holnap jobb lesz a mánál.

És igazából?

Az élet nagy része pokoli rossz. Tele van csalódással. Az emberek cserbenhagyják, az álmai nem teljesülnek, a szíve majd megszakad, ártatlan emberek halnak meg. Az élet legjobb pillanatai, amikor minden összejön pedig ritkák és hamar elszállnak. De a következő ilyen pillanatot csak akkor élheti meg, ha addig teszi a dolgát.
A feladatom ennyi.
Teszem a dolgom."

Aktuális állapot:
Az alkalomhoz illően elegánsan öltözött ezúttal is, ám ma estére egy egyszerű, fekete ruhát választott. A különleges miliő okán pedig még egy egyedi brosst sem volt rest beszerezni, és kitűzni.

Továbbá megszokásból vannak ilyen-olyan csalásai, amiktől csak nagy ritkán válik meg, illetve szájízének megfelelően variálja őket. Ez ma este annyit tesz, mint auralátás, hazugság-, és entitásérzékelés.
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.05.03. 23:33:01


Ez a karakter rendelkezik egy Ikva nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése