A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rédai Jella

 
A Karpena ösvény diákja, Harmadik évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: november 09.)
Testalkat: Átlagos - mondja ő, talán kicsit vékonyka - mondod te. A tornasornak mindig a közpe táján áll.
Vonások: Gyermeteg, de lágy vonások. Már most van abban valami bájos, ahogy feléd fordul, s arcán megjelenik a gödröcskés mosoly. Ha megjelenik, persze.
Szem: Zöld színű, pásztázó macskaszemek.
Haj: Nagyon vörös, nagyon sok és nagyon dús. Igazi lobonc, mindig kócos egy kicsit.
Általános öltözet
Színek, szoknyák, harisnyák. Lábán a védjelezett tornacipő, jobb időben topánka. Feljebb kötött pulcsi, vagy laza kardigán, alatta egy egyszerű póló, egészen kevés mintával, esetleg valami okos felirat hirdet életbölcsességeket ("Life is too short to spend another way at war with yourself"). Alul pedig vagy repdeső szoknya, vagy rövidnadrág, természetesen valamilyen harisnyával kombinálva. Szereti az egymásba simuló és váratlan összeállításokat is, sokat szokott variálni.
Kezén karkötőhegyek.
Első benyomás, kisugárzás
Hangulatember. Színész.
Pörög, forog, mosolyog, nevet. Nem lehet eldönteni, hogy kedvel-e, nem szokott mások iránt érzelmeket táplálni. Örül, ha van mellette valaki, de akkor is jól érzi magát, ha nincs. Néha kisit hűvös, néha kicsit fura. Érett és értelmes, szeret komoly dolgokról beszélni komoly emberekkel, de szeret sarat dobálni egy bokorban rejtőzve arra, aki éppen arra jár. Komisz és őszinte, ha úgy akarja, hazudik és játszik, ha ahhoz van kedve. Sok szerencsét.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás1998. november 9-én született, talan apuka és boszorkány anyuka gyermekeként. A család Szegeden rendezkedett be, apja festőként dolgozott, valamint alkalmi munkákat végzett, így kereste meg egymaga a Rédai család betevőjét. A dolgok azonban megváltoztak, mikor Jella anyukája (a kislány két és fél éves korában) meghalt. Erről azóta nem beszél, nem is értette meg teljesen olyan fiatalon, azóta már sikerült feldolgozni úgy-ahogy, de leginkább inkább tagadja, mintha meg sem történt volna.

A család Győrbe költözött, apja pedig középiskolai rajztanár lett. Lányának ő adta át a művészet szeretetét, Jella nagyon tehetségesnek bizonyult. A mai napig szívesen fest vagy rajzol, ritkán látni ecsetek, filcek, vagy rajzmappa nélkül, ellenben sokkal gyakoribb, hogy festékfoltos kézzel, vagy arccal mászkál valahol a kastélyban. Nem veri nagy dobra tehetségét, de nem is titkolja, számára természetes, hisz apja mindig ügyesebbnek bizonyult nála. Nem olyan jó ő, csak jó.

"Titokzatos, szenvedélyes, erős akaratú, határozott és elszánt. Mindig küzd, és céljai elérésében végtelenül kitartó. Fontos számára a hatalom, és sokszor önfejű, hiszen a végletekig képes ragaszkodni a véleményéhez. Hatalmas önfegyelemmel rendelkezik, és ritkán adódik olyan helyzet, amiből ne tudna felállni, és továbbfolytatni útját."

Aktuális állapot:
Sötétlila harisnya fölött fodros kis szoknya, szürke színű. A pólója fehér, lila motívumok díszítik, aranyos figura van rajta. Haja dúsan omlik vállaira, meg mindenfelé. Lábán tornacsuka, kezén pár karkötő. Arcán semmi.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.12.27. 04:48:46

Üzenet küldése