A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Révész László

 
Beosztása: Vezérőrnagy
Nem: Férfi
Életkor: 61 (születésnap: december 10.)
Testalkat: Olyan száznyolcvan körül lehet a magassága, és bár még mindig erős, a kora már meglátszik testalkatán is.
Vonások: Mélyen barázdált "gumiarc", telis-tele mimikai ráncokkal.
Szem: Sötétbarna, vékony vonalú, erős szemöldökkel.
Haj: Egykoron ez is sötétbarna volt, de az idő már jócskán megfakította.
Általános öltözet
A hétköznapokban is imádja hordani a honvédség egyenruháját, ami tekintélyt kölcsönöz megjelenésének. De ha az asszony rászól, akkor szinte bármit felvesz, csak ne legyen morgás.
Első benyomás, kisugárzás
Mozdulatai szélesek, mégis szögletesek. Hangosan nevet, mégis szigorú. Nehéz belőni, nagyon sokaknak inkább félelmetes, mint barátságos. Egyik pillanatról a másikra vált át viccelődésől teljes komolyságba, emiatt sokan tartanak tőle.

Leírás

'58-ban született Tapolcán, és a kornak megfelelő talan szigorban nevelkedett két testvérével együtt. Érettségi után besorozták őt is, és a letelt két év után azonnal továbbszolgálatra jelentkezett. '78 nyarán vette feleségül középiskolás szerelmét, Katát. Tíz évig éltek házasságban, közben ő lassan, de biztosan lépegetett fel a ranglétrán. '88-ban vált el első feleségétől, az indok roppant egyszerű volt: nem született gyermekük.

'95-ben ismerte meg Németh Mariannát, akinek fiatalos lendülete teljesen elvarázsolta. Meglepetésre nagyon hamar teherbe is esett, aminek Laci és az ő szülei nagyon, Marianna családja már kevésbé örült. Nem mintha ez bármiben is befolyásolta volna őket, hamar el is vette a nőt. Hanna megszületése után sok dologban változott Laci világnézete is - például kiderült számára, hogy létezik a mágia, amit egészen jól fogadott. Amúgy fiút szeretett volna, de nevelési elképzelésein az sem változtatott, hogy végül lánya született. Valószínű életében nem vett egy babát sem, Hanna játékgyűjteménye kisautókból és legókból állt. Még csak nyolc éves volt a kicsi, amikor már elvitte megmutatni neki, hogy milyen is egy vadászat - a magaslesen jól elvolt.

Bár már régen nyugdíjba vonulhatott volna, nem teszi, ahhoz túlságosan élvezi az újoncok kiképzését. Házassága továbbra is boldog és kiegyensúlyozott, lányával pedig mai napig gyakran jár például lőni. Csak ne kezdenének gyülekezni az udvarlók...


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.03. 18:42:52

Üzenet küldése