A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Révész Marianna

 
Beosztása: az Oswald König Akadémia professzora
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: július 16.)
Testalkat: Vékony, törékeny alkatú.
Vonások: Nagyon fehér, érzékeny bőre van. Kicsit sápadtnak, betegesnek tűnhet emiatt.
Szem: Szürkéskék.
Haj: Piszkosszőke, hullámos, általában összefogva hordja.
Általános öltözet
A kényelmes ruhákat részesíti előnyben, szoknyát csak nagyon ritkán hord. Ékszereket nem hord, sminket is csak minimálisan használ.
Első benyomás, kisugárzás
Alapvetően kedves és mosolygós nő, látszik rajta, hogy határozott, tudja mit akar. A diákokkal is mindig barátságosan viselkedik, de bizonyos határokat azért nem lép át (például soha nem tegeződik diákkal).

LeírásNémeth Mariannaként született egy szegedi máguscsalád első és egyben második gyermekeként, testvérével Balázzsal ugyanis kétpetéjű ikrek. Relatíve hamar bebizonyosodott, hogy mágusok és egyszerre mentek a Martionba ikertestvérével. A Lelkek Tükre szétválasztotta őket, és bár eleinte sokat szomorkodott emiatt, később belátta, hogy így sokkal jobban jártak. Végre valahol nem egy csomagként kezelték őket ("az ikrek") hanem két külön személyként. Marianna Karpena ösvényét taposta. Szorgalmas és tehetséges tanuló volt, különösen a DOM és a BBT területén.

A Martion elvégzése után a König Akadémián tanult tovább gemmáriusnak. Az egyetem második évében feje tetejére állt az élete. Beleszeretett Révész Lászlóba, egy talan katonatisztbe. Barátnői furcsának tartották a korkülönbséget (lévén Laci azért öregebb volt nála), de őt pont nem érdekelte. Minden szabadidejét Lacival töltötte. Ennek meg is lett az eredménye, Marianna a harmadik elvégzett féléve után teherbe esett. Szülei hallani sem akartak még unokákról, rögtön utaltak neki pénzt abortuszra. Marianna ebből elvitte Lacit egy ötcsillagos étterembe, jól megvacsoráztak aztán a maradékból vettek egy kiságyat. Így született meg a kislányuk, Hanna. (Szüleivel meg azóta nem igazán tartja a kapcsolatot.)

Laci dolgozott ő pedig végül folytatta az egyetemet és lediplomázott Gyémánt gemmáriusként. Ez idő alatt rengeteget segítettek anyósáék, az idős Révészék. Nagyon sokat volt náluk Hanna és tényleg nagyon támogatóak voltak.

Egyetem után rögtön munkába is állt gemmáriusként. Bár tehetséges és ügyes volt, sajnos lelkileg elég megterhelő volt számára ez a munka. A nagy stressz miatti kiégését még szakemberrel is kezeltette.

Ekkor döntötte el, hogy 8 év épp elég volt szolgálatban. Visszatért a Königbe és legkedvesebb szakterületéből - Mágikus védelmi rendszerek - ledoktorált. Azóta tanít is az akadémián, a Mágikus védelmi rendszerek tárgyfelelőse. Az órái érdekesek és interaktívak, a vizsgán viszont borzasztó sokat követel. Emiatt nem épp a diákok kedvence, átlagosan háromszor-négyszer fel kell venni az óráját ahhoz, hogy egyszer meglegyen. Persze mindig vannak kivételes tehetségek...

Lacival azóta is megvannak, szépen egymáshoz csiszolódtak az évek alatt. Ő megszokta a férfi rögeszméit Laci pedig a mágia létezését. Hanna már Martionos, Marianna nagyon büszke rá és borzasztó jól esik neki, hogy Hanna ennyire érdeklődik a szakterülete iránt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.23. 17:05:13

Üzenet küldése