A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rónai Fülöp

 
Beosztása: Fényképész, grafikus
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: december 13.)
Testalkat: Százhetvenöt centijével nem mondható egy égimeszelőnek, de természetesen a törpenövés se ettől a magasságtól számítandó. Izmokért hiába könyörgött, inkább megmaradt csontosnak… ami valljuk be, nem igazán dobja fel.
Vonások: Kisfiús – amit szintén nem szeret, főleg, mert a mai napig egy szem szőrszál se nőtt az arcára. Valaki szerint ez az evolúció… szerinte szimplán kicseszés. Jó, persze tudja, hogy akad bőven a földön olyan egyed, aki pont a hozzá hasonló fiúkért epekedik, de na. Nem kedveli, ha lecukizzák.
Szem: „Kék paca” – mondja ő.
Haj: Valahol a szőke és a barna között, félhosszú, és eléggé dús. Nem meglepő, ha kicsit borzosan hordja, elvégre a fésűt nem tartja számon a legjobb barátai között.
Általános öltözet
Szereti követni a divatot, de azért nem olyan őrült módjára. Imádja a színes, csőszárú gatyákat, az idióta mintás pólókat, meg az egyéb állatságokat. Azért annyira nem önkínzó, hogy ne törekedjen a praktikumra, bár tény, pasiként jóval egyszerűbben kivitelezhető az ilyesmi. Pluszban még eléggé szereti az állatvilágból merített, elmebeteg ötleteket ötvöző holmikat, például: farkas füles sapkák, macskakarmot imitáló kesztyűk, rókafarkas nadrágok… ha elég elvetemült, még fel is veszi őket – ami bizony sokszor megesik.
Első benyomás, kisugárzás
Akad, aki kissé lököttnek tartja, vagy inkább csak szétszórtnak. Elsőre nincs vele semmi gond, egész jó beszélgetőtárs tud lenni, ha épp nem nyomja a képedbe a kamerát, mert valami esetleg megtetszett neki benned… és ez elég sok esetben előfordul. Túlságosan is nyitott, nem az a könnyen zavarba hozható típus, sőt… nem egy nagy feladat belerángatni mindenféle hülyeségbe, csak azt jól kell tálalni, és kiemelni: „Jó móka lesz!” Ez alapján gondolhatnánk a megtestesült „szőke férfinek”, de azért ne legyünk előítéletesek. Bár sose lesz az év matematikusa, de azért van esze… egy kevés.

Leírás

„Drága bátyám!

Azt hiszem ezen soraimnak most arról kéne szólnia, hogy mennyire hálás vagyok neked, és a sors milyen kegyes hozzám, elvégre te vagy a testvérem. De tudod mit? Ne is álmodj róla. Anyáék említették, hogy neked köszönhetően nem hajítottak ki engem páros lábbal a Csontváryból, de ez csak azt jelzi, hogy az amúgy leginkább számítógépes adattárolásra alkalmas agyad mégis képes volt feldolgozni azt az információt, hogy sose leszek vállalkozó, és még fizikus se. Hihetetlen.
Eredeti csodálatos témánkra visszatérve: nem értem, hogy miért pont mostanság lobbant fel benned ez a bizonyos testvéri szeretetre hajazó, igen furcsa jelenség, amiről azt hittem, hogy nálad elhajtották magzat korodban… de ezzel nem köteleztél le. Nem fogok gazdaságtan különórákra járni, sőt, még orosz nyelvleckét se veszek – kivéve ha nem egy szemrevaló ruszkit sodor elém a sors, de azt hiszem, a dolog így se a te elképzeléseid szerint végződne.
Ha nem tudnám, hogy rólad van szó, azt hinném, hogy a csúcsszuper fényképezőgépemre, vagy az állatfüles sapi gyűjteményemre fáj a fogad, de nézzünk szembe a tényekkel… beléd annyi szépérzék, művésziesség szorult, mint egy páfrányba. Egyszerűség kedvéért: zéró. Igazából ezzel együtt tudtam volna élni, ha a dologhoz nem adódik hozzá az a fene nagy egoizmusod, meg az az átkozott maximalizmus is, a vérállat utálatodról meg aztán már végképp ne beszéljünk. Bár az egészben a legfárasztóbb az volt, mikor szerettél volna a saját képedre formálni. Azt mondtad, hogy általad kaphatok egy jövőt, mi majd a csúcsra juttat… de tudod mit? Tudom én nagyon jól, hogy miképp érjem el azt, de azt hiszem, elképzeléseink már megint két teljesen más irányba kalandoznak.
Mikor utoljára láttalak, akkor nyomdafestéket nem tűrő szavakkal hajítottál ki otthonról, talán ezért is háborít fel ez a gesztus. Tudod, közbenjárásod nélkül is képes lettem volna az iskolában maradni, nincs szükségem a könyöradományodra, miközben pontosan tudom, hogy mi zajlik a fejedben. Vagy tévednék? Cáfolj meg, könyörgök, és talán akkor szebb napok virradhatnak a mi kapcsolatunkra, de jelen pillanatban egy egérfogóba szorult egérnek is nagyobbak az életesélyei.
Ergo: húzz a búsba.

Utálattal:
Öcséd, Füli"


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.29. 18:27:25

Üzenet küldése