A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Radnóty Eugén

 
Beosztása: Mentős

Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: március 01.)
Testalkat:
Átlagos testalkattal bír, bár eléggé izmos, jó erőben van.
Vonások:
Szép metszésű orcája már nem olyan fiatalos, álla és nyaka is keskeny.
Szem:
Világoskék, többnyire kifejezéstelen tekintet az övé.
Haj:
Rövid, szőke haja többnyire kócos, de már csak formája miatt ilyen.
Általános öltözet
Amikor nem visel munkaruhát, hétköznapian öltözik: Farmer, ing vagy póló, főleg a sötétebb, nem túl hivalkodó színekből válogat.
Első benyomás, kisugárzás
Teljesen átlagos fiatalember. Nincs benne semmi különös, viszont feltűnően keveset mosolyog.
Auralátók belülről elemésztő betegséget láthatnak rajta.

Leírás


Naplórészlet Radnóty Erzsébet, a későbbi Elizabeth Housemiller tollából

1915
A minap nővéreimmel drága barátosnéinkat, a Kanizsay lányokat terveztük meglátogatni a faluban. Hat testvérem és dadám el is ment, én azonban fájásomra hivatkozva, mely egy későn kibúvott fogam okozott, inkább visszafordultam. Csupán édesapám és egyetlen öcsém voltak otthon, így fültanújának lettem, hogyan is bántalmazza a férfi a fiút. Máskor is gorombáskodott vele varázstalan mivoltja okán, hiszen így szégyenteljesen adhatja csak át a családnevet, de sosem gondoltam volna, hogy tettlegig fajul a dolog.

1928
Nem hittem volna, hogy a Nagy Háborút követően, melyben édesanyám életét, apám pedig egészségét vesztette, érhet nagyobb csapás. Majd egy órát zokogtam pedig drága férjem keblén, amiért egyetlen fivérem feladva mindent maga is az árnyak seregének tagjává vált. Kedvesem megígérte, hogy napra fogja állítani, hogy legalább lelkét megváltsa a nagy Isten oltárán.


Eugén élete csodás lehetett volna, ha nem születik történetesen egy generációk óta mágusokat adó családba suttaként. Nem volt egészen sutta persze, de olyannyira kevés volt benne a mágiapotenciál, hogy nem is volt lehetősége semmire. Csendes, magának való gyermek volt, tanárai szerint szorgos és szelíd, ügyvédnek vagy orvosnak való. Ő utóbbit választotta, és ebben sem volt utolsó. Ahogy tanárai, munkatársai is szép jövőt jósoltak neki. Csak ez számára épp olyan üres volt, mint eddig minden...
Valahogy nem érkezett megváltás a vámpírsággal sem, ugyanazt az életet éli, csak most már napfény nélkül. Tudását kihasználva orvosnak állt, a második világháborúban a fronton látta el a betegeket, méghozzá Bécs utasítására.
1989-ben tért csak haza, ahol szintén ápolóként dolgozott a sürgősségin. Kaczár kormányzása alatt elbocsátották akkori posztjáról, de mint járművezető maradhatott. Átállt tehát a mentősségre és sürgősségi szállításra.

//Karakterkép: Andreas von Estorff//


Aktuális állapot:
Fekete zakója alatt fehér vászonnadrágot és inget visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.14. 14:01:09

Üzenet küldése