A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Radovics Balázs

 
A Lorton ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: április 02.)
Testalkat: Korához képest igen magas (180 cm), széles vállai vannak ugyan, de elég beteges kinézetű.
Vonások: Nemesi vonásokat tükrözz az arca, de legtöbbször a lenéző félmosoly elrontja az összképet.
Szem: Ónszürke szemei vannak, melyekkel igen gúnyosan tud másokra nézni vagy épp nagyon huncutul ha régi ismerőssel kerül össze.
Haj: Kócos fekete haj, melynek pár tincse a szemébe lóg. Utál fésülködni, ez van. Max az ujjaival néha rendbeszedi magát, viszont rendszeresen hajatmos!
Általános öltözet
Világos ing, mindig élére vasalva vagy valami póló, de azon sincs sose egy ránc. Hideg időben kötött pulóvereket hord. Sötét farmert hord nadrágként, másmilyet nem is szeret. Tornacipője eredetileg fehér volt de mára beszürkült. Nyakában ha látszik egy vékony ezüst láncon egy ezüst alig 3 cm-es medál lóg. Egy kínai írásjelt ábrázol, melynek jelentése szerelem. Ó, és ne felejtsük el a talárt, amit nyár kivételével azért szeret nem hanyagolni azóta mióta az egyik tanár jól rápirított.
Első benyomás, kisugárzás
Egyfajta hűvösség lengi körül. Ha megszólal csak gúnyosan vagy félvállról tud legtöbbször felelni, de ha bizonyos idő után felenged kedves is tud lenni, persze ezt először nem lehet észrevenni rajta. Mostanában súlyos megnyíljak vagy ne nyíljak problémával küzd, így egyszer fülig ér a szája, utána rögtön elkomorul vagy dühös lesz. Valamint barátok társaságában csak úgy dől belőle a hülyeség.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Szekszárdi Szépséges Szapirtyók

Leírás

Radovics Balázs
Apja: Radovics Nándor, A Vér kötelezz! társaság békés megyei vezetője.
Anyja: Radovicsné Andrássy Judit, otthonülő háziasszony, régebben a helyi ispotály főgyógyítója.
Testvére: Radovics Liliána, 10 évvel fiatalabb Balázsnál.
Pálca: 10 hüvelyk, ébenfa egyszarvúszőr maggal.

.:: Előtörténet ::.

Radovics Balázs 1993. április 2-án látta meg a napvilágot egy Békés megyei községben, Füzesgyarmaton. Szüleivel nagyon sokáig a község határában található egyik udvarházban lakott egészen addig, amíg egy baleset miatt a községbeliek úgy nem döntöttek volna, hogy nem tűrik meg őket és felgyújtják az udvarházukat. Az a bizonyos baleset igen együgyű volt. Balázs édesanyja, Andrássy Judit az egyik falubeli gyereket a községet átszelő patakból, hogy meg ne fulladjon varázslat segítségével szedett ki. Azonban ezt észrevette a község pletykafészke. Mire kiérhettek volna a Minisztérium emléktörői a megijedt lakosok, mint a középkorban volt szokás vasvillával és fáklyákkal mentek az udvarházukhoz. Porig égett az egész. Nagyon kicsin múlott, hogy kitudtak a szüleivel menekülni az égő házból. A minisztériumi emberek sajnálatos módon már csak a ház maradványait nézhették meg. De legalább az egész lakosság emlékezetét módosították így Balázs családjának nem kellett elköltöznie.
Nem sokára édesapja, Radovics Nándor egy nagyobb, modernebb házat építetett a régi helyére. Bár az udvarházat sosem fogja elfelejteni a család, mert az a családi udvarház volt, lassan 400 éve állt már ott ahol és egyetlen jótétemény miatt az egész leégett. A bánat azonban gyorsan tovaszállt, mert amint megépült az új ház megszületett a legújabb Radovics családtag, Liliána személyében. Ezek után édesanyja csak a két gyermekével foglalkozott és nem történtek hasonló esetek. Édesapja időközben munkát vállalt az egyik helyi mágusszervezetnél, így ő is gyakrabban volt otthon. Teljes családi békében éltek egészen addig amíg meg nem érkezett egy levél a Martionból, miszerint Balázsban is elég varázserő van ahhoz, hogy varázslóiskolába járhasson. A szülei már kezdtek megijedni, hogy erre sosem kerül sor, mivel egyetlen fiúk elég sokáig semmilyen jelét nem adta annak, hogy örökölte volna szülei varázserejét.

.:: Jellem ::.

Átdolgozás alatt...

.:: Martionos élete ::.

Mikor idekerült elégé gunyoros, hideg és elutasító volt. Fogalma sem volt, hogy milyen is a háza, hisz szülei nem ide járták. De mindenki olyan mézes-mázos angyalka volt ráadásul csupa lány, nem csoda hát hogy nagyon nem tetszett neki az itteni lét. Aztán jött Katácska. Bolond módon első pilantásra annyira elbűvölte a lány, hogy szinte minden gondolata körülötte járt. Az idilli állapot nem maradt fent mert megjelent Kran, mint vetélytárs és aztán végül Balázs került ki vesztesen, miután már majdnem azt hitte ő nyerte a kegyet, hogy Katácska szereti. Tévedés volt az egész. Balázst teljesen összetörte ez, bár nem mutatta. Újra hideg és gonosz lett. Pedig a lány hatására már feloldódott, sőt belelendült a tanulásba, hisz elnyerte az Újonc Mókus címet, de mindez már nem érdekelte, hisz Katácska mást szeretett. Hetekig ki sem mozdult a vendégszobából, csak az órákra járt el. De a vizsgák idejére újra kidugta az orrát a vendégszobából, és talán megint kezd visszatérni, de megfogadta többet egy lányt sem fog magához közel engedni, hisz csak megsebzik, tönkreteszik, mélybe taszítják. Fiatal ugyan még ilyen döntések meghozatalához, de elég határozott jellem, így kitelik tőle, hogy képes lesz megtartani a fogadalmát.

Aztán mégsem volt képes megtartani fogadalmát. Össze ismerkedett egy ferfexes lánnyal, Gyöngyösi Reginával és szinte felfordult vele a világ. Szinte minden gondolatát csak a lány köti le és ha sokáig nem látja olyan hiányérzet lesz úrrá rajta, hogy morcos, kötekedő alakká válik. Az általános viselkedésénél is rosszabb lesz. De Ginny miatt újra képes vidám és felszabadult lenni. Nem lát minden lányban egy gonosz hárpiát aki csak arra törekszik, hogy összetörje, megalázza. Újra megbízik az emberekben.

.:: Elsős bizonyítványa ::.

Sötét Varázslatok kivédése: E(lvárt) index
Gyógynövénytan: E(lvárt) index
Bűbájtan: M(agas) index
Repüléstan: M(agas) index

.:: Másodikos bizonyítványa ::.

Sötét varázslatok kivédése: K(öztes) index
Legendás lények gondozása: M(agas) index
Bűbájtan: E(elvárt) index
Repüléstan: M(agas) index

//User: 20 éves vagyok és lány. :D Lehet szörnyülködni. De akinek nincs kedve annak nem muszáj. ;) Nos ha nagyon megakartok ismerni - amit senkinek sem ajánlok - akkor íme az msn címem: galanodel_14@msn.com. Csak aztán nem visszaélni vele. :P //


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.10.31. 18:32:16

Üzenet küldése