A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Radványi Borbála

 
Beosztása:


Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:Martion Mágustanoda
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Izmos és zömök. Nem a magasságával fog kitűnni, és bár nem fog Hawaiian Tropic ® szépségversenyt nyerni, állítólag egészen szemrevaló is tud lenni.
Vonások: Állandóan rosszban sántikál, és ez meglátszik huncutul csillogó szemein, vékony ajkai mindig mosolyra húzódik, sajnos nem mindig pozitív irányba. Szarkasztikus szemlélődő, melyet nem is próbál véka alá rejteni.
Szem: Sárgásbarna.
Haj: Hosszú, a barna és a vörös közötti átmenet a legmegfelelőbb szó színét illetően. Szeret vele babrálni, hol befonja, hol összefogja, néha szabadon lóg le vállaira.

Általános öltözet
Minden megtalálható a szekrényében, legyen szó farmerről, kisruháról, szőrös mellényről vagy ballon kabátról. Leggyakrabban farmerben és sportcipőben látni, továbbá kedveli az ingeket és a vékony anyagú, harsány pólókat is.

Első benyomás, kisugárzás
Nagyszájú. Idegesítő. Szemtelen. Semmiképp sem barátságos.

Leírás"Eljön egy pont az életünkben, amikor hivatalosan felnőtté válunk. Elég idősek leszünk, hogy szavazzunk, igyunk és más felnőttes dolgokban vegyünk részt. Hirtelen elvárják, hogy felelősségteljesek legyünk. Komolyak, felnőttek. Megnövünk, megöregszünk, de felnövünk-e valaha is? Valahogy felnövünk, családunk lesz, férjhez megyünk, elválunk, de többnyire ugyanazok a problémáink, mint tizenöt évesen. Mindegy, mennyit növünk vagy öregszünk, akkor is örökké botladozunk, örökké keresgélünk."

Talan apa és mágus anya egy szem gyermeke, Szegeden élnek a mai napig. Lászlónak fogalma sem volt arról, hogy boszorkányt vett feleségül, így ugyancsak meglepődött, mikor Tímea ezt közölte vele a mézes hetek első napján. Eleinte attól félt, a nő összeszedted valami trópusi betegséget és félrebeszél, de csakhamar meggyőzte, mikor férje orra előtt abeomágiával átváltozott mókussá, majd vissza emberré.
Három évre rá született meg Bori. Nem volt kétséges, örökölte a mágia vonalát, ugyanis hat éves korától rendszeresen csapott falnak dolgokat hiszti közben, ha valami nem úgy történt, ahogy ő szerette volna. Hiperaktív, izgága kislányként nem bírtak vele szülei, így csakhamar beíratták küzdő sportolni. Bori a Krav Magát választotta, amit a mai napig űz, és jár is edzésekre.

Tanulmányait a Miriaxban kezdte meg, később pedig a Karpena ösvényén folytatta. Anyja nagyon büszke volt rá, elvégre ő is ide járt, nem is várt mást a lányától. Ösvénytársai egy hirtelenharagú, nagyszájú, akaratos lányt ismerhettek meg benne, akinek előbb járt el a keze, minthogy gondolkodott volna. Kapott is büntetőmunkát nem egyszer, de ebből már – úgy ahogy kinőtt, és kezd a jövőjére koncentrálni.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.28. 13:45:25

Üzenet küldése