Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Raffai-Fodor Henrietta

 
Beosztása: Tolmács, fordító
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: november 07.)
Testalkat: 171 cm-es magasságához, karcsú alkat társul, madárcsontozatú, törékeny virágszál.
Vonások: Csinos nő, még ha nem is nevezhetnénk tökéletes szépségnek. A állán a gödröcske, mely elvesz abból a bájos nőiességből, a furcsán csapott szájvonal, mely az apró mosolyokat olyan kényszeressé teszi, vagy a nem túl magasan elhelyezkedő járomcsont, melytől a tekintet mindig mintha kicsit fáradtnak tűnne… De így is csinos.
Szem: A nagy, világoskék tekintet. Ha ez a tekintet beszélni tudna… Szükség lenne rá, mert olvasni belőle egyáltalán nem egyszerű.
Haj: Barna, vékonyszálú, enyhén hullámos. A hossza változó, gyakran csak a válláig ér, néha a háta közepét súrolja. Nem szokott vele csinálni általában semmit, egyszerűen csak ápolt.
Általános öltözet
Kínosan nett, inkább régimódi családanya típus, amit öltözete is tökéletesen sugároz. Vasalt szoknya, szolid blúz, legfeljebb öt centis sarok a cipőn, különböző kardigánok. Semmi olyasmi, ami akár egy pillanatra is leköthetné a férfiszemek figyelmét, a konzervatív visszafogottság jellemzi.
Otthon azonban hajlandó lazítani ezen a szigoron, nem tagadhatja, imád elveszni a bő, kötött pulóverekben, amihez gyakran elég egy melegítő nadrág, vagy egy short.
A kis, ovális olvasószemüveg ugyancsak otthoni viselet, míg a teli ékszeres doboz tartalma, az utcai és hivatalos megjelenéseket szolgálja. Sosem viszi túlzásba ezeket, minden alkalomra megvan a megfelelő, alig feltűnő fülbevaló, egy visszafogott bross, vékony nyaklánc. Egyetlen állandóságot a karikagyűrűje képviseli.
Első benyomás, kisugárzás
Felelősségteljes, precíz, szigorú családanya, aki képtelen akár egy percre is kikapcsolni, amitől már-már neurotikusnak, ideges természetnek tűnik. Vagy éppen egy szürke, hallgatag kisegér, zavart mosollyal, menekülni vágyó tekintettel… Abszolút a körülményektől függ.
Ha megszólítjuk, rájöhetünk, hogy szociálisan nagyon is a helyzet magaslatán van, ami a kellő komfortérzet elérését követően abszolút szembetűnő. Azonban a többség számára csak a riadt őzike, ami elérhető és valóban megtapasztalható a vele való társalgás során.

LeírásSéll Henrietta Titanilla, a lány, akit igazából, ha így említünk, talán a közeli családján kívül senki sem tudja, kiről van szó. Sőt, igazából a Raffai-Fodor Henrietta név is legfeljebb olyan gondolatokat idézhet meg , hogy „Jaj, hát persze, melyik ágról is házasodott be? Remek lány.”, vagy „Melyik Raffainak is a felesége? Szerencsés fráter.”. Minden más, vele kapcsolatos információ a védelmet adó érdektelenség szürke ködébe vész.

Két bátyja van születése óta, egy legjobb barátnője 11 éves kora óta, egy férje 16 éves kora óta és három, gyönyörű gyermeke, két fiú és egy lány. Ő a tökéletes családos feleség, aki minden összejövetelen ott van, aki akkor szól, ha kérdezik, aki a házvezetőnőjük mellett tökéletesen elsajátította a főzés tudományát, aki a házasság miatt képes volt ott hagyni utolsó évben a Martiont és a korai gyermekáldás mellett is időben leérettségizni. Ő az a családos feleség, aki fiút szült elsőnek, aki a nevelők mellett ugyanúgy kivette és kiveszi a részét a gyereknevelésből, akiről senki sem tudja, mi a szakmája, vagy hogy egyáltalán van neki, mert egyszerűen nem releváns. Annyira tökéletesen illeszkedik mindennemű Családos elvárásba, hogy minden fiatal lány okulására szolgál. Talán néha ő maga is elhiszi, hogy nem maradt belőle, a személyiségéből semmi, azon az izzó bélyegen kívül, hogy ő Raffai-Fodor Henrietta, született Séll Henrietta Titanilla.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.17. 23:15:00

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése