A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Raffai-Fodor Magda

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: január 11.)
Testalkat: Alkatát tekintve karcsú, törékeny leányzó; kellemesen arányos, gömbölyödik, ahol kell. Alulról súrolja a 170 centimétert.
Vonások: Szép, kerekded arc, pisze orr, telt ajkak; lágy, lányos formák.
Szem: Zöldeskék.
Haj: Hosszú, dús, egyenesszálú, sötétbarna. Gyakran szereti összefogni, elegánsabb estélyekre kontyba rendezni.
Általános öltözet
Annak ellenére, hogy tartózkodik a túlzottan szélsőséges öltözetektől, nem riad el, ha színekről van szó. Ruhái bár nem mind Blaskovits, de egytől-egyig márkás, drága darabok - és természetesen kifogástalanul állnak rajta.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, kötelességtudó, és korához képest nagyon megbízható, felelősségteljes lány, aki mindeközben nem felejt el mosolyogni sem. Modora kellemes és simulékony, könnyedén felismeri mikor mennyit és mit mondhat. Nagy őzikeszemei és bájos mosolya szimpatikus kisugárzást kölcsönöznek neki. Van benne valami megkapó, ami miatt nehezen feltételezne róla az ember bármi rosszat.

Leírás

1993 január havának 11. napján látta meg a napvilágot Raffai-Fodor Magda néven. Viszonylag késői gyereknek mondható, mivel bátyja, Ádám tíz évvel idősebb nála. Ehhez mérten fokozott figyelmet és odafigyelést is kapott családja, főleg idősebb testvére részéről. Mivel másodszülött, mi több, lánygyermek, ugyan neki is kötelessége volt több különórán részt venni, magántanárok társaságában, ám az ő időbeosztása már közel sem volt olyan feszes és zsúfolt, mint annak idején testvéréé. Korabeliekkel jobbára csak különböző összejöveteleken találkozott, de velük kifejezetten jó viszonyt ápol mindmáig.

Szorgalmas, értelmes kislány volt, akire rendkívüli módon hatottak a szülők nevelési elvei, nem csoda hát, ha a Család már akkor rendkívül fontos szerepet játszott az életében. Igyekezett mindenben a lehető legjobbat nyújtani, ezáltal minél büszkébbé tenni a rokonokat. (És persze azért, mert már nagyon korán tudatosult benne, hogy a tehetségtelen és buta lányok nehezen találnak olyan férjet, az ő köreikben, amilyet szeretnének – Magdának pedig hamar célja lett elérni azt a státuszt, hogy bátran válogathasson majd később.) Ha mindez nem lett volna elég, ráadásképp nekromantának is született, meglehetősen erős mágiával.

A Martionban Karpena Kristóf ösvényére került, ahol számos tantárgyban az élen járt, közösségi életéről vagy jót mondanak vagy semmit. Bár furcsa, hogy meglepően sok lány utálta, ez azonban elkönyvelhető puszta irigységnek. Nyílt, kedves természetű volt az iskolai évek alatt, és ugyan nem csak azokkal állt szóba, akik valamilyen úton-módon kötődnek a Családhoz, de az is tény, hogy közelebbi barátai mind azok közül kerültek ki. Egyébiránt, mint azt ő maga is szokta hangoztatni, hozzá igazán csak egyetlen egy ember áll közel, az pedig Ádám. Akinek féltő gondoskodása sokáig valódi eredményt is hozott. Aztán ahogy a lányt elérte a serdülőkor, úgy kezdte el ő is elfogadni a férfiak érdeklődését, szépen fokozatosan. Bátyja tudta nélkül, de találkozgatni kezdett fiúkkal, ami főleg az utolsó két évében már nem merült ki az egymás mellett üldögélésben – és ma sem merül ki, viszont erről Ádám nem tud.. ha rajta múlik, akkor nem is fog. Néha felcsapó lelkiismeretét ilyenkor azzal nyugtatja, hogy csakis a férfi érdekében hallgatja el ezeket a dolgokat.

Jelenleg a Kormon Lehel Tehetséggondozó falai közt folytatja tanulmányait, Tradícióhasználat szakirányú képzésen. Gyors felfogású, jó diák, bár mint ahogyan a Martionban, a diákok közt elvétve néhányan nem szimpatizálnak a Raffai-Fodor lánnyal. Azonban ha kérdezik tőlük, hogy mégis mi a problémájuk vele, csak összeszorított ajkakkal hallgatnak. Egyik mostani nagy projektje a „hogyan találjunk feleséget a lassan kiöregedő bátyánknak” akció – meggyőződése, hogy férfinak 29 évesen ideje már megállapodnia. Ő még ráér, addig is elszórakoztatja magát azzal, hogy a bálokon és összejöveteleken Mordai Bella kiszemeltjeit menti meg a lány fojtogató figyelme elől egy jól időzített „ó, hát itt vagy? pont téged kerestelek!” manőverrel.
Szeptember 22-e óta Breitenbach Gergely Tivadar jegyese.


Fizikum: „Mondtam, hogy ne szoríts meg annyira, tessék, most itt a helye. Teljesen belilult. Na, ezt te fogod megmagyarázni a bátyámnak.” (6)
Ügyesség: Az a bizonyos művelet a fejtetőn egyensúlyozott könyvvel sok gyakorlásba került, mire sikerült kivitelezni, de nem ment rosszabbul másoknál. (10)
Észlelés: Észreveszem, amit észre kell, de itt véget is ér a tudomány.(10)
Megjelenés: A bátyám kifejezetten félt engem, és tulajdonképpen jól is teszi. Én viszont szándékozom élni ezzel az adottsággal. Egy nőnek két fegyvere van. A szépsége és…(15/17)
Intelligencia: … az esze. Meg is van a magamhoz való. (15)
Akaraterő: Kötélből vannak az idegeim, ugyanakkor ennek árnyoldala, hogy néha igen makacs tudok lenni. Persze hallgatok én az észérvekre. (13)
Mágia: Meglehetősen sok mágia jutott nekem, amikor osztották. Vagy kétszer álltam sorba. Esetleg háromszor. (17)

Igencsak erős géneket (4) örököltem, nem csoda, a felmenőim jó része nekromanta, és büszke vagyok arra, hogy tovább vihetem ezt a hagyományt. Már csak azért is, mert ígéretes jövőt (II. - 1) jósoltak nekem ezen a téren, ráadásul a mentálmágia tekintetében sem vagyok épp tehetségtelen – és ha a mágiától eltekintünk, akkor talán mondhatom, hogy az emberi kapcsolatok terén sem vagyok teljesen elveszett, a szociális interakciók nálam jól átgondolt, összeszedett folyamatok, habár a spontán helyzetek sem zökkentenek ki, ha arról van szó. (Jövő ígérete I. – 1 meggyőzés, diplomácia, önuralom). Kitartó (1) vagyok, igaz nekem is megvannak a saját határaim, de megvan az erőm ahhoz, hogy kritikus helyzetekben ahelyett, hogy összeomlanék, feszegessem azokat, és hála a türelmemnek, pánikba esni sem szokásom.
Összességében nem lehet panaszom semmire, amire tényleg szükségem van, azokat tekintve kiváló tulajdonságokkal rendelkezem.

Persze, azért ha tehetem, igyekszem elkerülni a fizikai erőszak azon fajtáját, amely mondjuk ellenem irányulhat. Nem mintha gyakran előfordulna, de ha egyszer meglegyintenek, azt is erősen megsínylem. A fájdalom nem nekem való, de ez gondolom nem meglepő. Egy lánynak nem az a dolga, hogy díjbirkózó legyen. (Alacsony fájdalomküszöb – 4; Gyenge találat - 4)Emellett én sem érthetek mindenhez, a természet ugyan tehetséget adott bizonyos mágiaágakhoz, de ezt igyekezett kompenzálni is. (Jövő hiánya I., II. – 4) Ráadásul, míg mások mágiája önálló életre kel, hogy megvédje őket, az enyém már túlságosan tudatos ahhoz, hogy ez előfordulhasson. (Túlfejlett – 4)
Néha én is érzem, hogy elhivatottságom a Család felé már-már az egészségtelenség határai súrolja, ám ez nem különösebben zavar. Hiszek a hagyományainkban, a tradícióinkban, így neveltek és ha jót akarsz magadnak, egy rossz szót se ejts a családomról. (Elkötelezett - 3)


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.11. 20:06:49

Ez a karakter a Breitenbach Társaság céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése