A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Raffai-Fodor Teodor

 
Beosztása: Pszichomágus

Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: január 23.)
Testalkat: Nem túl magas, nem is alacsony. Mindene arányos, talán nem túlzás, nem egy izom kolosszus.
Vonások: Barátságos arc, vékony ajkak és aránylag nagyobb orr. Nem szokott borostás lenni.
Szem: Kissé vékony, mandulavágású, barna szem.
Haj: Barna, javarészt hosszabbra hagyja nőni, rendezett. Általában fül alá ér, mire hajlandó fodrászhoz menni.
Általános öltözet
Két megjelenése van. Az egyik az, amikor lazán, otthonosan, kényelmesen öltözködik. A farmer, ruhatárának egyik legjellemzőbb darabja. Inggel, pólóval kombinálva remek öltözék számára. Előszeretettel hordja azokat a pulóvereket, amit a nagyitól szokott kapni. Lábán többnyire bakancs van, főleg, ha jön a hideg. Amikor pedig enyhébb az idő, akkor sportcipő, tornacipő, nyáron papucs társul laza öltözékéhez. Emellett pedig van az elegáns viselete. Élére vasalt nadrág, hozzá ing és zakó, esetenként mellény. A nyakkendő fontos kiegészítő, mint a karóra, és bőrcipő. Ilyenkor alig lehet ráismerni, de tény, hogy nagyon kitesz magáért. Egy-egy ünnepi vacsora alkalmával elő is kerülnek a gyönyörű, kézzel hímzett zsebkendők, amit a zakója zsebébe szokott hajtani. Jobb gyűrűsujján egy családi gyűrű van, főleg, mert fókuszeszközként funkcionál.
Első benyomás, kisugárzás
Mindenkivel igyekszik rendesen viselkedni. Tipikus jófiú, segít otthon, segít a suliban. Lehet rá számítani, nem kérdés, és ezt tudni is róla. Először szimpatikus. Másodszor, még mindig az. Folytonos mosoly ül szája szélében, el sem lehet téveszteni. Amikor kiszélesedik, apró gödröcskék jelennek meg kétoldalt. Ettől még szimpatikusabbá válik mindenki számára. Magabiztosságával elbűvöli a szülők legtöbbjét, a maradék százalékot pedig meggyőzi eszével. A lányos családok kedvence, főleg, ha bemutatják otthon. Ha nem haragítod magadra, akkor méltó barátod lehet, ellenben ha sikerül felbőszítened, számolj egy erős ellenséggel. Ne ötletelj azon, hogy miként húzhatod ki nála a gyufát…
~
{ Teodor Budán született ’94 késő telén, Raffai-Fodor Konstantin és Gizella második gyermekeként. Van egy bátyja, Ervin. Jól kijönnek egymással, egyiküket sem zavarja a korkülönbség, főleg, mert Ervin tipikusan az a testvér, aki odafigyel, és támogatja az öccsét. Nem is lehetett volna jobb testvért kívánni. Így vált a bátyból példakép Teodor számára.

{ Kicsi korában már megtanulta, hogy miként kell társalogni, azt, hogy az etikett fontos szerepet játszik az életükben, és, hogy a férfiaknak a becsületük fontosabb mindennél. Járatták nyelvtanárokhoz, ezért már elsős korára jól beszélt angolul és franciául anyanyelve mellett.

{ A Lelkek Tükre, noha szerinte tévedésből, de a Neredin ösvényre osztotta. Eszes gyerek, és nincs is ezzel baj. A tanulás, és az élet tapasztalásával megtanult számtalan fontosságot. Például azt, hogy nem mindenki lehet a barátja. Vagy azt, ha valakit közel engedsz, ő lehet, csak szíven akar szúrni. Kis sólyom korában mindig be szeretett volna kerülni a léglabda csapatba, de rá kellett jönnie, ahogy az évek teltek, és őt még mindig nem válogatták be, hogy nem ebben lesz az ő jövője.

{ A Martionban eltöltött évek alatt megtanulta, hogy kifejezetten vigyáznia kell a mérgekkel, ezért nem sorolja a kedvenc tárgyai közé a Bájitaltant. Egy kis mellékotyvasztás, és sürgősségi illanást kellene tennie a Főnixbe. Vagy még rosszabb is történhet... Főleg, mert az ellenálló képessége, nos... nem igazán lenne a segítségére. De az is kimutatkozott, hogy az abeo és jóslás terén is elég siralmasan teljesít, vagy épp ez az, hogy még azt sem.
De ha még nem lenne elég, nos... allergiája is van. Madártoll. Ha csak olyan lakásban tartózkodott, ahol van madár, és kicsit vedlett, már az képes fulladást előidézni nála. Ha egy légtérben tartózkodik egy szárnyassal... nem szeretnénk megtudni a végét.

{ Ellenben tehetségesnek bizonyult a mentálmágia területén. Ez nem is csoda, hiszen a családban pont e típus az uralkodó. Az már csak külön meglepetés volt, hogy neki duplán kijárt ebből. Amikor pedig pályaválasztás elé került, otthon és az iskolában is beszámolt arról, hogy Koponyatörő akar lenni, ha felnő. Nagy hűhót csapott ezzel odahaza, bár nem azért, mert nem örültek a választásának. Apja mindig is tudta, hogy egyszer a Minisztérium embere lesz a fia, az pedig mit sem bizonyít jobban, hogy magántanárokkal elkezdte saját maga előképzését, mire a Königre jelentkezik, erős, kitartó és elszánt legyen. Nem csak fizikailag, lelkileg is.

{ Hatod év végére kicsit kicsúszott alóla a világ, és másfél hónapot La Rochelle-ben töltött egy magánklinikán. Csak a családja tudja, hogy miért... visszajövetele után pedig nem a Königre felvételizett, hanem az ELTE EMK - Pszichológia szakára.

{ Főnixbe került gyakorlatra.

{ Saját praxisát 2018 Januárjában indította.

~
Nágel Izabella:Az elején nagyon nehezen indult, ennek a legfőbb oka én meg én voltam. Mikor melyik persze... de rendeződni látszik. Jó vele, jó mellette, jó hozzám. Majd kiderül.
Lázár Nola:Azt hiszem bántottam. Nem direkt, nem szándékosan... Kedveltem, szerettem, elment. Furcsa érzéseket hagyott maga után...
Fenyvessy Amélia: Kedvelem, kellemes a társaságában, és kifejezetten szórakoztató is tud lenni, ha nem szedálják le gyógyszerekkel. Elvenném...
Eszterházy Blanka: Ködös emlékképeim vannak róla, vagy vele kapcsolatban. Lehet jobb is, ha nem tudok arról, hogy mi történt?!
Rhédey Mara:Nagyon csinos, okos, de nem egy súlycsoport. Nem értem az anyja miért akart összeboronálni vele...
Raffai-Fodor Ervin: Egyetlen bátyám, ki mindig vigyáz rám. Támogat, elfogad, segít. Ez az ő szerepe, és ezt nagyon jól hozza.
Raffai-Fodor Ádám: Kicsit karót nyelt, de minden precizitásával, profizmusával azon van, hogy segítsen. Az utóbbi időben történtek miatt megértem, hogy alábbhagyott a lendület...
Péterfy Dániel: Nos, hova is soroljam... Olyan semmilyen a szememben. Lehet elorozott valakit mellőlem, de... akkor nem is volt igazán az enyém, így nincs miért bánkódni.
Sokoray Nátán:Pöcshuszár.
Neumann Áron:Ez meg a másik.
~
DW
Fizikum: 11
Ügyesség: 10
Észlelés: 8
Megjelenés: 11
Intelligencia: 12
Akaraterő: 13
Mágia: 17

Előny
Veszett tehetség - Mentálmágia
Mágialátó

Hátrány
A Jövő hiánya I. - Háztartástan, Tolvajlás, Gasztronómia, Méregellenállás
Allergia - Madártoll
Kötött formulák (fókusztárgy) - Családi gyűrű
Túlfejlett
A Jövő hiánya II. - Abeomágia, Bájitalok, Jóslás

Karakterkép: Chester See

Leírás


Aktuális állapot:


Hangulat: Nem behatárolható. Általában semlegesből megy át az aktuális partnerhez igazodva.
Megjelenés: Szürke szín öltöny, az is a világos fajta, hozzá babakék ing és nyakkendő, természetesen zakóval, és krokodilbőr cipővel a lábán. Megadva a párnak és a happeningnek a tiszteletet.
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.03. 17:20:56

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése