A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ralowszky Lukács

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: április 18.)
Testalkat: 182 centiméteres magasságához masszív testfelépítés párosul. Na nem egy nehézsúlyú bokszló, de szerencsés esetben a szél sem fújja el.
Vonások: Arca hosszúkás, bőre sápatag fehér. Szembetűnő jellegzetessége a hézagos fogsora.
Szem: Halvány kék.
Haj: Szőke, hosszúsága változó. Ha hosszabbra hagyja, egészen göndör és rendezetlen.
Általános öltözet
Az öltözködés sosem volt az erőssége. Kedveli az egyszerű és praktikus darabokat, a sötét színeket. Általában futócipőt, farmert és pólót hord, ezeket pedig mindenféle logikát mellőzve kombinálja.
Első benyomás, kisugárzás
Első kisugárzása megnyerő, ez azonban kínos foghúzássá válik, ha az ember huzamosabb időt kénytelen eltölteni vele. Akaratos, erőszakosságra hajlamos jellem, a kritikát egyáltalán nem képes kezelni. Intelligenciája hiányosságait forrófejű döntésekkel kompenzálja.

Leírás

Hivatalnok szülők meglehetősen unalmas és sivár életébe második fiúgyermekként született, Szentendrén. Gyermekkora a bátyjával, Péterrel való állandó versengés jegyében telt, ideje korán megmutatva harcias, erőszakos jellemét.
Vadmágiája 10 éves korában mutatkozott meg, szülei a bátyjához hasonlóan a Martionba küldték. Tanulmányait a Ferfex ösvényén végezte - bár sosem volt teljességgel biztos benne, miért. Tanulmányait tekintve közepesen teljesített: nyelvismerete kritikán alulinak, humán tárgyakra való hajlandósága épphogy elfogadhatónak mutatkozott és bár a mágia érdekelte, az átváltoztatásokat tekintve sosem ért el különösebb sikereket.
Az elhelyezkedését tekintve épp olyannyira volt bizonytalan, mint bármely korabeli. Forrófejű, nyughatatlan jellemének egy tétova gondolataként születtek meg gemmáriusi törekvései, teljes magabiztossággal jelentkezett az Oswald König Mágikus államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémiára, ahonnan - nem meglepő módon - a szemébe nevetve utasították el. Átmeneti tiszti elképzeléseit feladva végül tehát Adyligetre keveredett, a következő két évet közgemmáriusi- képzésen töltötte, változó szorgalommal.
Szakosodása már közel sem okozott ekkora fejtörést számára. A gyémánt- vagy smaragd feladatkörbe nem bizonyult elég intelligensnek, az igazgyöngy pedig végképp nagy falatnak tűnt számára. A rubin- fokozatban azonban megvolt benne a legtöbb, ami szükséges: a nyugati varázslatok ismerete, vakmerőség és az a bizonyos ostobaság, ami az efféle öngyilkos munkakörökbe szükséges. Végzése napján a mentora vállát rándítva közölte vele: ne számítson hosszú életre.
Évek teltek el azóta, ő pedig a jóslatok ellenére életben van, mindennapjait a Mágikus Katasztrófaelhárítási Osztag kötelékében töltve. Jelenleg egy apró, szobakonyhás lakást bérel Budapest nyolcadik kerületében, életét pedig nem ossza meg senkivel.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.06.01. 19:56:13


Ez a karakter rendelkezik egy Xenon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése