A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rechner Réka

 
Beosztása: Tanuló
Nem:
Életkor: 12 (születésnap: december 02.)
Testalkat: Törékeny, vékony és alacsony.
Vonások: Finom, nőies vonások. Szép, és van benne valami sugárzó.
Szem: Világító kék, mandulavágású szemek.
Haj: Hátközépig érő, nagyon-szőke haj.
Általános öltözet
Attól függ milyen kedve van. Ruhatárában szinte minden megtalálható, ami a Földön létezik; gyermeteg, absztrakt mintás, vagy egyszínű darabok, pólók, trikók, kardigánok, nadrágok, szoknyák... amilyen hangulata van, olyan a ruhája. Vagy, amilyen hangulatot szeretne. Vagy, amilyet el akar hitetni...
Első benyomás, kisugárzás
Attól függ, mikor találkozol vele. Tud bájos lenni és lehengerlő, tud ravaszkásan mosolyogni rád, pöttöm termete ellenére néha megcsillan heves természete is - tud szenvedélyes lenni, de komor, csöndes is. Amit nagy valószínűséggel észreveszel majd, az az, hogy szereti a pimasz megjegyzéseket, a cinikus mondatokat, és nem is fél kimondani őket.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Talan származású család örökbefogadottjaként nevelkedett. Előtörténetéről nem sokat tud, családja féltőn, szeretettel gondoskodott róla, soha semmiben nem szenvedett hiányt. Ha segítségre volt szüksége, akkor ott voltak egymásnak a családjával: a tréfamester apuka, aki cinikus megjegyzései mögé csomagolja azt, hogy utálja a munkáját, hiszen a családjáért megéri, a nyugodt, önmagát vidámnak valló anyuka, aki a mai napig szerelmes a férjébe, és őszinte szeretettel neveli a három porontyot, akik közül kettő saját: az idősebb bátyó, Balázs, aki sosem rest részt venni valami csínytevésben (melynek legtöbbször az elindítója is ő, csak ez ritkán derül ki), és a fiatalabb testvér, Eszter, aki a maga aranyos bájával és vidám természetével akár valami címlapról is letotyoghatott volna. Réka fiatalabb korában sokat küzdött a gondolattal - akármennyire szerették is őt, és akármennyire szerette is ő őket -, az érzéssel, hogy nem tartozik közéjük, így viszonylag hamar érett gondolatok kezdtek megfogalmazódni benne. Kíváncsi a természete, sok tudást képes magába szívni, okos és racionálisan gondolkodik. Kicsit szeszélyes lett, egyrészt az elfogult nevelés, másrészt a gyerekkorát tarkító belső küzdelmeknek hála, de nagyrészt kimondja a belső gondolatait, hiszen sosem származott hátránya belőle. Apukájától kitartást (nevezhetjük makacsságnak is), anyukájától vidámságot, bátyától pedig vakmerőséget tanult legfőképpen. Szeret olvasni, szereti a kalandokat, és nagyon kíváncsi arra, hogy mi vár rá a Martionban.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.01.09. 16:58:16

Üzenet küldése