A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Red Sanders

 
Beosztása: Magánnyomozó
Nem: Férfi
Életkor: 62 (születésnap: április 13.)
Testalkat: Nagy. Magas is, és masszív is, széles a válla, hatalmasak a kezei, az alkata genetikailag jelentős, de sokat is dolgozott és dolgozik ezen a mai napig. Aktivitásán mit sem változtatott a tény, hogy már nem a húszas éveit tapossa.
Vonások: Tökéletes összhangban az alkatával - erőteljes, megjegyezhető, elnagyolt, durva, és nem hiába hasonlítják leginkább előreugró homloka, nyújtott, masszív állkapcsa, széles orra miatt egy előemberhez...
Szem: Egymáshoz közel, a homloka-szemöldöke árnyékában ülő, meglepően világoskék szempárral bír.
Haj: Sűrű és göndör, de a nyírt frizurájában csak a kezdődő hullám kapható el. A színe már leginkább ősz a barna helyett.

Általános öltözet
Inkább megmarad az egyszerűségnél. Egyrészt nincs semmi szükség rá, hogy a fizikai valója fölött a ruházatával is kitűnjön. Másrészt nem konfekcióméret, ezért leginkább azt veszi fel, ami nem életidegen, és legjobb esetben még a színeiben is illeszkedik a képviselt funkcionalitáshoz. Atléta, ing, ingnyakú vagy sima póló, nem ritkán sokzsebes mellények, farmer és csizma avagy kényelmes sportcipő. Öltönyei mind rá lettek szabatva - ebből is akad pár. Egyébiránt a kiegészítőkben inkább hajlandó elszakadni a minimalizmusból, kimunkált gyűrűi mindegyikéhez történet és emlék fűzi, ahogyan a testén több helyütt elterülő tetoválásokhoz is.

Első benyomás, kisugárzás
Az elsőre is kiderül, hogy inkább a tettek embere, mint a szavaké. Felszíni megfontoltsága után impulzívan, határozottan, mégis legtöbbször helyesen dönt és lendül mozgásba. Ha ehelyett a hangját hallatja, az sem kerüli el a figyelmet: mély basszusa tarkóbizsergető, hiszen jó akusztikával ellátott biológiai termet birtokol hozzá, mindehhez ráadásul éleslátó tartalom is társul. Megjelenése ezzel együtt soha nem volt tetszetős, nyilvánvalóan határozott kisugárzását kora, alkata, és a bőre alatt szinte lángoló, elemi őserő adja.

Leírás


Két tükör is van a szemem előtt, hogy tökéletesen belássam az éjszaka közepén is a terepet, meg a kocsi belső terét. A szög, ahogy parkoltam az épület elé, a lámpák fénykörén kívül, a furgon sötétített üvegei mind azt a célt szolgálják, hogy feltűnésmentesek legyünk... ami kiszállva lehetetlen lenne így négyesben.
A belső visszapillantóból tekintek a hátsó ülésre, ahol Bob fészkelődik. Észre sem veszi, mennyit fészkelődik. Bicskanyitogató, amikor leszokóban van... és mindig abban van. Mellette Jackie világfájdalma meg megmaradt azon a tizenéves szinten, mint mikor találkoztunk. Étel, és bosszantó apróságok. Nem hiába ültettem inkább a szöszit magam mellé. Csendes, mint egy halott... Sokan nem néznék ki belőlem, de azért a józan logika és a tény, hogy nem akarok egy egész napos megfigyelés alatt kicseszni magammal, dolgoznak a kemény koponyámban.
Percek telnek némán. Csak valami nem létező légyre érkezik panasz, papírzacskó-zizegés hallatszik hátulról, és egy csupasz láb jelenik meg a fejem mellett, a székem támlájára. Mintha meg sem hallanám és hidegen hagyna, úgy figyelek kifelé, de a kocsiban áramló mágiát én sem tudom figyelmen kívül hagyni - dolgozunk.
Az ujjbegyem bizsereg, és tudom, hogy a többiek is így éreznek, ki a sercegő mana, ki a nikotinhiány miatt. Nálam megtoldva ez a kettő azzal az égető vággyal is, hogy szikrát pattintsak az ujjam hegyén, vagy megolvasszak egy fölöslegessé vált mekis pohárfedőt.
Én vagyok, aki elsőnek mozdul, kezemet leemelem a volánról, és az ablaknyitó gombra nyomok. Résnyire. Pont annyira, hogy az irányított füst kiszökhessen. Az kézfejemet emelem aztán magam elé, és összezárom az ujjaimat. Az egész kocsit egy pillanatra megtölti az öklömet körbenyaldosó nyílt láng vörös fénye. Nem szarakodok szikrákkal, és az elégedettség, ami elfut utána szinte fölöslegessé is teszi, hogy rágyújtsak a szivarra, mégis megteszem. Egy lobbanással vége az egésznek, még mielőtt bárki bármit is mondana. Lehet persze, hogy a kezdődő rinyálást hamvában nyírtam ki egy tükörbe vetett pillantásommal.
Az édeskés füst áramlik, én pedig szó nélkül fordítom a fejem a sötét, harmadik emeleti lakás ablaka felé újra, ahol a célszemély mit sem tudva tettre kész négyesünkről gyanútlan álmát alussza.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.23. 21:05:37

Üzenet küldése