A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Reichenbach Borbála

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 44 (születésnap: augusztus 04.)
Testalkat: Alacsonyabb, vékony, de nem kifejezetten nőies.
Vonások: Jellegzetes, első pillantásra semmiképp sem európai jellegű, másodikra már elgondolkodsz rajta, hogy talán cseppet mongolos.
Szem: Zöldbe hajló barna... jellegű. Sok függ a megvilágítástól és az éppen viselt ruha színárnyalatától.
Haj: Sötétbarna, általában frufrusra vágott.
Általános öltözet
Alkalomnak mindig megfelelő, de szeret kényelmesen öltözni. Az biztos, hogy kényelmetlenséggel nem hódol a divatnak. Bal karján tetoválást visel.
Első benyomás, kisugárzás
Azon túl, hogy egyszer ránézel és örökre megjegyezted? Nyugodt, okos, kiegyensúlyozott. Ahogy rád néz, kicsit olyan, mintha mulatna rajtad, és amikor elmosolyodik jobban hasonlít egy manóra. Kellemes benyomást kelt.

Leírás

Ami nem öl meg, az felhúz mentálisan. Milyen igaz.
Amikor beálltam a melóba, fiatal taknyos voltam. Voltak álmaim, ábrándjaim, és mindenféle ötletem arra nézve, hogy mit kezdek majd az életemmel. Soha nem akartam világmegváltó lenni vagy hős, de szerettem volna... hozzátenni valamit a világ jobbá-tételéhez.
Azóta több, mint tíz év telt el. Férjhez mentem, született egy gyönyörű fiam, aki jövőre kezdi a mágikus iskolát. Aztán elváltam, mert a munka egy idő után sűrűbbé vált, és hiába magyaráztam, hogy ezt vállaltam, ez az életem, a férjem ezt nem tudta feldolgozni. Nem hibáztatom érte.
Álmaim és ábrándjaim még mindig vannak, azok nélkül nincs előrehaladás az életben. Szeretném a fiamat a lehető legjobban felnevelni - már most túl sokat van az osztaggal, rendszerint házkutatást rendez otthon, és rekonstruálja a süteményeltűnéseket. Szeretném megtalálni az ABC-gyilkost. Szeretném... de tudja mit? Nem mondom tovább. Mindent el fogok érni, amit szeretnék, és aztán teremtek magamnak új álmokat. Mert az élet mindig megy tovább, és úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.11. 04:19:59

Üzenet küldése