A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Renée Delacroix

 
Beosztása: Biológus
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: október 19.)
Testalkat: Inkább szálkás, mint nőies. Feneke lapos, melle nem nagy, távol áll a homokóra alkattól. Kezei csontosak, akár a madárkarmok, nyaka hosszú, akárcsak a lábai.
Vonások: Első ránézésre kissé fiúsnak tűnhet az arca, de jobban megnézve felismerhetőek lesznek a női jegyek rajta. Egy kis smink a szemén, valamelyest kidomborodó mell a laza póló alatt.
Szem: Sötétbarna
Haj: Barna, hátközépig érő. Szereti kontyba tűzni, de gyakran látni kiengedve is.
Általános öltözet
Csizmák, bakancsok, farmer és bőrdzseki minden mennyiségben.
Első benyomás, kisugárzás
Mint egy ázott tollú kis veréb. Nem ő a társaság középpontja, a hangját sem hallatja túl sokszor, de mindent megfigyel, a legapróbb részlet sem kerülheti el a figyelmét. Mindezektől függetlenül barátságosan viselkedik embertársaival, meghallgatja őket, kérés esetén tanácsot is ad, de magáról csak a hozzá közel állóknak beszél szívesen. Bár nem látható helyen, két lapockája között furcsa rajzolat húzódik.

LeírásElsőre nem ismerős? Másodjára sem lesz az. Szeptemberben költözött csak Budapestre egy kutatócsoporttal, előtte Marseille-ben folytatta egyetemi tanulmányait. Szeretnél szóba elegyedni vele? Kínáld meg cigarettával, készséggel válaszolni fog minden kérdésedre.

Aktuális állapot:
Őzikék nincsenek.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.22. 01:11:08

Ez a karakter a Duschák család tagja.

Üzenet küldése